Få en webshop-løsning
på wellness+

Få succes med en professionel webshop-løsning

Drømmer du om at udvide med en webshop-løsning? Så har du mulighed for det her på wellness+. Vi har nemlig integreret en professionel og responsiv woocommerce webshop-løsning på profilen. Webshoppen indeholder en række funktioner bl.a fragt -løsning, online betaling, lagerstyring osv altsammen funktioner som gør din webshop-løsning konkurrencedygtig, så du kan sælge dine produkter til kunder i hele Danmark. 

En brugerstyret webshop-løsning

Her finder du en professionel responsiv websho-løsning, som er udviklet og designet til eksperter indenfor træning, behandling og velvære. Webshop-løsningen indeholder en række funktioner, som kan hjælpe dig i din daglige drift.

Vi ser ingen grund til at forhindre din butik i at vokse, derfor er der ingen begrænsninger på antallet af produkter.

Hvis du allerede har webshop med et lager, kan dette importeres som CSV til en webshop-løsning. Vi flytter det gratis. Kontakt support

Vi har allerede integreret fragt ind i webshop-løsningen. Du kan vælge mellem transportørene: PostNord, GLS, DAO og Bring. Læs mere ..

Vores webshop-løsning er responsiv, så kunderne kan købe produkter fra deres Ipads, computer og smartphones.

Vores webshop-løsning er integreret med en betalingsløsning fra Stripe. Så kunderne kan betale med kreditkortet: Mastercard eller Visa. Læs mere ..

Stripes betalingsløsning er yderst sikker og benytter en godkendt betalingsserver. Alt bliver SSL krypteret. Læs mere ..

Lagerstyring med automatisk opdatering af varebeholdning

Har du brug for hjælp, så kan du altid kontakte vores support. Kontakt support ..

Få overblik over din omsætning, produkter og kunder med den indbyggede statistik funktionalitet.

Alle systemer kan kombineres

Når du køber et abonnement, så får du fuld adgang til alle vores systemer. Kun din profil skal oprettes. Men det betyder IKKE, at du skal anvende alle systemerne. Hvis du f.eks. allerede har et online booking system, og derfor kun ønsker en webshop-løsning på wellness+. Så opretter du kun webshoppen. Hvis dit behov ændres så kan du hurtigt opgradere med f.eks. et booking system. Læs også om booking systemet 

Så nemt at ALLE kan gøre det

Dette må være Danmarks mest brugervenlige dashboard. Så alle uanset teknisk kunnen, kan administrerer det. Når du køber et abonnement, vil du pr. mail modtage et midlertidigt brugernavn og login til dashboardet. Fra dashboardet kan du, uden yderligere omkostninger, 24 timer i døgnet og når du har tid, oprette, ændre og styre din profil, webshop, booking system, samt. skrive artikler

FAQ - Webshop-løsning

Wellness+ får hver dag en række spørgsmål omkring vores funktioner og systemer. Derfor har vi samlet de FAQ spørgsmål og svar her. Har du ikke fået besvaret dit spørgsmål her, så sidder vi klar til at hjælpe dig – Kontakt support

På vores webshop-løsning må du sælge produkter indenfor træning, behandling og velvære. Det kan f.eks. være yogamåtter, hårprodukter, massageolie osv. 

Wellness+ samarbejder med Shipmondo (fragt). Shipmondo tilbyder nemlig en effektiv håndtering af dine ordrer og forsendelser. Derudover tilbyder de en række transportører til dine forsendelser. Vi har udvalgt fire transportør, som du kan benytte: GLS, Postnord, DAO og Bring. 

Vi ved at de fleste shopper på deres smartphone og derfor er denne professionel webshop-løsning responsiv. Det betyder at kunderne kan købe dine produkter fra deres Ipad, computer og smartphones.

På wellness+ står du selv for oprettelsen af dit booking system. Men vores kundeservice sidder klar til at hjælp dig, hvis du får brug for det. Læs mere ..

For at komme i gang, skal du købe et abonnement. Når du har gjort det, modtager du en kvittering pr. mail, med et brugernavn og login. Dem skal du bruge til at logge ind på dit dashboard. Oppe i menuen, er der et menupunkt der hedder ”log ind”, herfra logger du på dit dashboard. Køb et abonnement

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev

Med dette nyhedsbrev, kan du være en af de første til at modtage nyheder, omkring nye produkter og funktioner på Wellnessplus.dk. Dette kan styrke din indtjening og din dagligedrift.

Følg wellness+ på de sociale medier