fbpx

Få en webshopløsning
her på wellness+

Få succes med din webshop

Drømmer du om at udvide med en webshop? Så har du mulighed for det her på wellness+. Vi har nemlig integreret en woocommerce webshopløsning på profilsiden. Webshoppen indeholder en række funktioner som du kan styre indefra dit private dashboard.  

Hvad indeholder en webshop?

Her finder du en brugervenlig webshop løsning, som er udviklet og designet til forhandlere indenfor træning, behandling og velvære. Webshoppen indeholder en række funktioner, som kan hjælpe dig i din daglige drift.

Vi ser ingen grund til at forhindre din butik i at vokse, derfor er der ingen begrænsninger på antallet af produkter.

Hvis du har et allerede eksisterende webshop med et lager, kan dette importeres som CSV til en webshop på wellness+.

Du kan vælge imellem to etableret transportører: PostNord og GLS.

Webshoppen er responsiv, så kunderne kan købe dine produkter fra deres Iphone, Android eller andre smartphones.

Webshoppen indeholder betalingsmuligheder som giver kunderne mulighed for at betale med kreditkortet: Mastercard eller Visa. 

wellness+ benytter Stripe som betalingsløsning fordi det er en godkendt betalingsserver. Det er den, fordi den krypterer alle dine kontooplysninger med SSL kryptering

Lagerstyring med automatisk opdatering af varebeholdning

På dashboardet finder du en række guides, som viser dig rundt i de mange funktioner. Er dette ikke tilstrækkeligt! Så er du velkommen til at kontakte vores support via. chatten eller på mailen: [email protected] 

Få overblik over din omsætning, produkter og kunder med den indbyggede statistik funktionalitet.

Special designet og brugervenligt dashboard

Dette må være Danmarks mest brugervenlige dashboard. Alle uanset teknisk kunden, kan administrerer dette dashboard. Når du har købt et abonnement, vil du pr. mail modtage et midlertidigt brugernavn og et login til dit dashboard. Fra dashboardet kan du, uden yderligere omkostninger, 24 timer i døgnet og når du har tid. Oprette, ændre og styre din profilside, webshop, booking system og blogindlæg.

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev.

Med dette nyhedsbrev, kan du være en af de første til at modtage nyheder, omkring nye produkter og funktioner på Wellnessplus.dk. Dette kan styrke din indtjening og din dagligedrift.

Følg wellness+ på de sociale medier