fbpx

Dit butiksvindue
på wellness+

Virksomhedsprofilen og søgesiden

Virksomhedsprofilen er vigtig, da den sikre at din fysiske butik, produkter og behandlinger, bliver repræsenteret på vores søgeside. I det du opretter virksomhedsprofilen, bliver du automatisk synlig på søgesiden og uden den, vil din butik være usynlig på wellness+. Virksomhedsprofilen er derfor, for alle behandlere og forhandlere, som vil markedsføre sig på wellness+ – Det handler om at blive set.

Hvad indeholder virksomhedsprofilen?

Her kan du beskrive dit koncept. Så potentielle nye kunder, får mulighed for at møde og se din butik, herunder dine produkter og behandlinger.

Visuel kommunikation er vigtig, når du skal markedsføre dig. Men også når du skal skabe tryghed hos kunden, inden de køber en behandling hos dig.

Det er vigtigt at kunderne kan kontakte dig. Derfor kan du oplyse dine kontaktoplysninger, som: mail, telefonnummer og adresse på din profilside. Så kan kunderne nemt kontakte dig. 

For at sikre at dine kunder ikke går forgæves. Så kan du oplyse dine generelle åbningstider på profilsiden. Det er også god kundeservice for dine kunder.

Dine kunder får mulighed for, at skrive anmelder nederst på profilsiden. Så nye kunder kan læse om andres oplevelser hos dig. 

Hjælp dine kunder med at finde vej. Indtast din butiksadresse, så bliver den vist på google maps. Så vil kunderne blive guidet, fra deres dør, direkte til din butik.

Du kan oprette valgfrie links til profilsiden. Det kan være links til en allerede oprettet prisliste eller til butiksprofiler, som du har på f.eks. Facebook eller Twitter.

Din profilside vil indeholde et integreret booking system. Så dine kunder kan booke en tid, direkte fra din profilside. På den måde mister du færre mulige bookinger.

Din profilside vil også indeholde et integreret webshop løsning. Så kan nye potentielle kunder købe dine lækre produkter, direkte fra din profilside. Det skaber mere salg.

Så nemt at ALLE kan gøre det

Hvorfor er det en fordel, at du bliver administrator? Vil du kunne håndtere systemet selv? Specielt hvis du ikk er specielt teknisk. Så kan fordelen være svær at få øje på. Men vores dashboard er netop designet til dig, uden eller med begrænset teknisk kunnen. Vi har nemlig specialdesignet vores dashboard (kontrolpanel). Så det er enkelt og yderst brugervenligt. Vi vil påstå, at det er så brugervenligt, at selv din svigermor kan styre det.

Lyder det for godt til at være sandt?

Ofte stillede spørgsmål

Wellness+ får hver dag en række spørgsmål omkring vores funktioner. Derfor har vi samlet de hyppigste spørgsmål og svar her. Har du ikke fået besvaret dit spørgsmål her. Så sidder vi klar til at hjælpe dig, enden via. chatten eller pr. mail [email protected] – Vi hjælper altid med et smil.

Ja, fordi den indeholder mange af de samme funktioner og muligheder. Profilsiden markedsfører din fysiske butik på wellness+, ligesom en hjemmeside gør det på nettet. Samtidigt er den integreret med en webshop løsning og et booking system, ligesom en almindelig hjemmeside. 

Ja, du kan oprette valgfrie links til profilsiden f.eks. links til din butiksprofil på Facebook eller Twitter.

Det indeholder: En mail påmindelser, online betalingsløsning, mobilvenligt booking system, kundekartotek, arbejdstider og tidsbuffer, fleksible tider, fleksible priser, personale login, kalender synkronisering, statistik og nøgletal, sikkerhed af personoplysninger, sikkerhed i betalingsløsning.

Vi ved at de fleste shopper på nette med deres smartphone. Derfor har vi gjort hele Wellness+, herunder webshoppen, responsiv. Det betyder at dine kunder kan købe, dine produkter fra deres Iphone, Android eller andre smartphones.

For at komme i gang, skal du købe et abonnement. Når du har gjort det, modtager du en kvittering pr. mail, med et brugernavn og login. Dem skal du bruge til at logge ind på dit dashboard. Oppe i menuen, er der et menupunkt der hedder ”log ind”, herfra logger du på dit dashboard.

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev.

Med dette nyhedsbrev, kan du være en af de første til at modtage nyheder, omkring nye produkter og funktioner på Wellnessplus.dk. Dette kan være med til at styrke din butiks konkurrencedygtighed.

Følg wellness+ på de sociale medier