Wellness+ har afprøvet TRX Home 2, TRX Pro 4 og TRX Move

Træning med en TRX slynge er yderst effektivt og en god måde at komme i form på. Men er alle slynger lige gode? Det vil wellness+ forsøge at svare på i denne artikel. Vi har nemlig testet tre forskellige slynger: TRX Home 2, -Pro 4 og -move. To slynger kan du anvende i dit hjem og en er målrettet til fitness centre og personlig træner. Nederst i artiklen har vi valgt vores favorit.

TRX, Wellness+ har afprøvet TRX Home 2, TRX Pro 4 og TRX Move, wellness+
Photo by deepigoyal on Unsplash

1. TRX Home 2

Dette er den mest solgte model og den har en meget høj kvalitet. Den er slidstærk og der er virkelig kræset om detaljerne. En detalje som vi vil fremhæve er, at den kan klare en vægtbelastning på 168 kg. Så man kan øge belastningen undervejs, ved at tilføje mere vægt. Så du under din træning, kan anvende vægtskiver og ikke kun træne med din egen kropsvægt.

Med din TRX home 2 kan du træner alle steder, både indenfor og udenfor. Den kan hænges i en krog fra loftet, ned fra et træ eller bag på døren. Ønsker du at den skal hænge på døren, skal du benytte det medfølgende dør anker.

TRX home 2 skal justeres inden du påbegynder din træning. Den har justerbare fodstropper, som gør den nem at indstille, så den passer 100% til din krop. Vi kan specielt godt lide denne detalje, fordi man bliver mere stabil når fødderne er ordentligt fastspændt. En anden detalje som du skal lægge mærke til er, at håndtagene er foret, så du undgår at skærer dig på stropperne under træningen.

Med denne TRX Home 2 får du ét års gratis medlemskab til TRX-appen. Appen er fyldt med forskellige træningsplaner og videoøvelser. Du får også en guidebog som guider dig igang.

Køb en slynge til dit hjem her

TRX, Wellness+ har afprøvet TRX Home 2, TRX Pro 4 og TRX Move, wellness+
Photo by Ambitious Creative Co. – Rick Barrett

2. TRX Pro 4

Denne model er en professionel slynge, som er udviklet til fitness center og personlig træner. TRX Pro 4 er fremstillet i en meget høj kvalitet, som gør den ekstra slidstærk. Da en personlig træner har mange klienter om dagen, så skal håndtagene være nemme at rengøre og derfor er de lavet af gummi på denne model.

Fælles for alle tre modeller, er at de hænger i en karabinhage. Men på denne model er karabinhagen kraftigere og den fungere som en lås. Således at din slynge ikke bliver stjålet i fitnesscentret. Foruden disse funktioner, så er den identisk med TRX Home2.

Køb en slynge til dit fitness center her

Læs også artiklen wellness+ ser nærmere på keto

TRX, Wellness+ har afprøvet TRX Home 2, TRX Pro 4 og TRX Move, wellness+
Photo by Anastase Maragos on Unsplash

3. TRX Move

Dette er seriens basis slynge og den er lavet af samme originale kvalitet, men er knap så kraftig som TRX Home 2 og -Pro 4. Den er med andre ord mindre, billigere og lettere end de to andre. Denne slynge har også en karabinhage men uden lås. Den kan også indstilles, dog uden mulighed for at indstille fodbøjlerne. Med denne TRX medfølger der seks digitale træningsplaner, et dør anker og en opbevaringspose.

Køb en slynge til dit hjem her

Favoritten er klart nr 1

Top artikler

Annoncer

Ny Forhandler VoLab Copy

Følg os på Sociale medier

Følg wellness+ på de sociale medier