Wellness+ afprøver gratis online tabata træning

Imens Crossfit har været lukket, har wellness+ eksperimenteret med nye træningsformer. En form for træning, som jeg afprøvede, var online Tabata træning. Jeg elsker Tabata træning til Crossfit. Men har aldrig trænet online. Jeg var mildest talt skeptisk over konceptet “Online træning”. 

Kom i dit livs form, med gratis online

tabata træning

Jeg er i forvejen ikke super glad for indendørs træning. Det er bare skønnere at træne ude i naturen. For det er fantastisk, at mærke kulden mod kroppen, når jeg løber en kold efterårsdag. Derfor falder det mig ikke naturligt, at lave Gratis online Tabata træning. Men som man siger “Nød lærer en nøgen kvinde at spinde”, så uden Crossfit og andre alternativer, så kastede jeg mig ud i det og må indrømme at jeg blev positiv overrasket. 

Tabata, Wellness+ afprøver gratis online tabata træning, wellness+
Photo by Jack Lemon on Unsplash

Sådan træner wellness+

Den japanske forsker Izumi Tabata og hans forsker team havde påvist, at fire minutters træning med høj intensitet, er mere effektiv end 1 times træning ved lav intensitet. Derfor træner man i intervaller. Du starter typisk med et interval på 20 sekunder, hvor man yder det maksimale. Derefter tager du en pause på 10 sekunder. Det gentager du 7 gange mere. I alt tager træningen 20 minutter.

Husk altid at varme op i 10 min inden du starter Tabata træningen. Der kan nemt ske skader, når du træner ved så høj intensitet.

Online Tabata træning

En udfording ved at træne Tabata derhjemme, er at man skal holde øje med tiden og træne ved høj intensitet samtidigt. Her er det online træningforløb et rigtig god redskab, fordi øvelserne er planlagt på forhånd af professionelle trænere. Samtidigt med at træneren på videoen sætter rammen og tiden for træningen. Specielt hvis du aldrig har trænet Tabata før. Så er det her en simpel måde at komme igang. Bestemt noget jeg kan anbefale. 

Tabata, Wellness+ afprøver gratis online tabata træning, wellness+
Photo by Samantha Borges on Unsplash

Træningsudstyr

Nogen forløb kan kræve, at du anvender noget bestemt træningsudstyr f.eks. måtte, vægte, træningselastikker eller lignende. 

Gratis online træning

Wellness+ har trænet Tabata derhjemme, med dette fantastiske gratis online forløb

Læs også artiklen wellness+ har afprøvet TRX Home 2, TRX pro 4 og TRX Move

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top artikler

Annoncer

Ny Forhandler VoLab Copy

Følg os på Sociale medier

Følg wellness+ på de sociale medier