hvad kan vi hjælpe med? Spørg vores support

Kontakt support

Har du brug for hjælp? Vi sidder klar til at hjælpe dig, mens du venter kan du måske finde svar på dine spørgsmål i vores FAQ . Hvordan du kontakter vores support og vores FAQ, finder du på denne side.
Support, Kontakt-BTB, wellness+

Se alle vores brugervenlige guides

Support, Kontakt-BTB, wellness+
Kontakt os via chatten

Nederst i venstre hjørne

Support, Kontakt-BTB, wellness+

+45 20 85 90 75

Skriv til vores support

Du kan til enhver tid tage kontakt til vores support via. denne kontaktformular. 

Supportens åbningstider

Kontakt til supporten udenfor åbningstiderne, kan ske via. mail, ellers kan du måske finde dine svar i vores FAQ

  • Mandag 09.00 - 16.00
  • Tirsdag 09.00 - 16.00
  • Onsdag 09.00 - 16.00
  • Torsdag 09.00 - 16.00
  • Fredag 09.00 - 16.00
FAQ Support
Wellness+ får hver dag en række spørgsmål omkring vores funktioner og systemer. Derfor har vi samlet de FAQ spørgsmål og svar her. Har du ikke fået besvaret dit spørgsmål her, så sidder vi klar til at hjælpe dig

Når du har købt et abonnement, så kan du logge ind på dit dashboard. Alle vores abonnementer er løbende abonnementer, som fortsætter indtil du opsiger detVed udløb af en abonnementsperiode, forlænges abonnementet automatisk, med en periode svarende til den foregående. Ønsker du at opsige dit abonnement, kan du gør det indefra dit dashboard under “Indstillinger” eller kontakt vores support, så hjælper de med at opsige abonnementet.

Når du køber et abonnement på wellness+. Betaler du for abonnementet fra købsdatoen indtil slutningen af indeværende måned. Herefter betaler du hver d. 20 i måneden.  

Vi udbetaler hver anden mandag og vi udbetaler til det oplyste kontonummer. 

Når du skal logge ind på dit dashboard første gang, får du tilsendt et brugernavn og et login på din oplyste emailadresse. Det brugernavn og login, skal du efterfølgende ændre.

Wellness+ samarbejder med tjenesten Shipmondo (fragtløsning). Det gør vi fordi Shipmondo tilbyder en effektiv håndtering af dine ordrer og forsendelser. Derudover tilbyder Shipmondo en række transportører til dine forsendelser. Heraf har Wellness+ udvalgt fire transportør, som du kan benytte her på Wellnessplus.dk: Det er: GLS, Postnord, DAO og Bring. 

Wellness+ benytter betalingsløsningen Stripe og dine kunder vil kunne betale med kreditkort: Mastercard og Visa. Vi trækker automatisk det månedlige abonnementsbeløb, indtil du opsiger abonnementet. Hver gang der foretages en trækning, modtager du en kvittering på din oplyste mailadresse. Læs også om hvornår vi udbetaler

Transaktionsgebyr: 1,4% + 1,80kr pr. transaktion

Udbetalings gebyr: 5kr + 0,25% pr. udbetaling. 

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev.

Med dette nyhedsbrev, kan du være en af de første til at modtage nyheder, omkring nye produkter og funktioner på Wellnessplus.dk. Dette kan være med til at styrke din butiks konkurrencedygtighed.

Ved at tilmelde dig giver du samtykke til løbende at modtage nyhedsbrev fra wellness+ pr. e-mail med Du kan altid afmelde dig igen via link nederst i nyhedsbrevet.
Support, Kontakt-BTB, wellness+
Følg wellness+ på de sociale medier