fbpx
Logo

Sanne Olsen

Sale
Fra: 349.00 DKK 60 minutterAnsigtsbehandling

Ansigtsbehandling

At LoveYourSkin, your skin and well-being are at the center. We offer you top-class pampering with our organic nourishing and nurturing facial. We only use specially selected hand-picked products that do not contain perfume or additives. We look forward to welcoming you inside our world of well-being, pampering and relaxation

100.00 DKKbody olie

Body ollie

Når du køber body olie hos LoveYourSkin, så kan du altid regne med at få produkter som er 100% økologisk og naturlige. Denne olie indeholder ingen parfumer eller tilsætningstoffer som beskadiger din hud. Body olien er velegnet som kropsolie, massageolie og i cremer.

399.00 DKKØkologi

Naturlig Shampoo

Perfume fri shampoo og renser dit hår nænsomt. Shampooen indeholder Aloe vera og kæruld, som er med til at pleje din hovedbund og efterlader en blød hovedbund med et blødt hår. Shampooen er god hvis du har astma, allergi eller sensitivitet.

160.00 DKK 20 minutterBryn

Retning af bryn

Retning af bryn

Få nogle naturlige smukke øjenbryn hos LoveYourSkin. Vi holder af det simple, men forstår også vigtigheden af smukke bryn.

Sale
Fra: 4,800.00 DKK 1 dayBrud

Brude makeup

The perfect bridal styling at LoveYourSkin

We give you a beautiful and organic makeup for your big day. A beautiful makeup and skin for the big day, requires 5 treatments up to the big day. Where we cleanse and care for your skin so that your wedding makeup is as beautiful as possible. 

499.00 DKKBody balm

Skin balm

Økologisk og grøn hudpleje. Denne body balm beroliger din krop og forfrisker din hud. Det er en 100% økologisk fugtighedgivende balsam uden duft. Balmen kan benyttes til alle hudtyper. Den er cremenede og fugtgivende derfor er den specielt god til de kolde vintermåneder. Den er fugtgivende fordi den er indeholder jomfru kokosolie og er høj i antioxidanter og har naturlige antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber. Disse egenskaber hjælper med at berolige og helbrede din hud når du har været ude i det kolde vejr.

↓ 25%
299.00 DKKDagcreme

Dagcreme

Her finder du en naturlig håndlavet dagcreme. Cremen er til alle hudtyper og beskytter huden, så den ikke tørrer ud. Cremen kan anvendes til alle hudtyper og den er allergivenlig og ikke testet på dyr.