fbpx
Logo

Lena Kristensen

Fra: 645.00 DKK 45 minutterDameklip

Dameklip

Hos HairCut får du en dameklip med hårvask, hovedbundsmassage, klip, føn, styling og produktanbefaling til nem styling derhjemme.

Fra: 820.00 DKK 45 minutterfarve

Farve langt hår

Farve langt hår

Sammen med dig, finder vi den helt rigtige farve til dit look. Din frisør vil vaske, fønne og farve dit hår, derudover vil du få råd til produkter som du kan anvende derhjemme til styling.

1,250.00 DKK 60 minutterlangt hår

Reflexer

Sammen med dig, finder vi den helt rigtige farve til dit look. Din frisør vil vaske, fønne og farve dit hår, derudover vil du få råd til produkter som du kan anvende derhjemme til styling.

345.00 DKKfarvet hår

Shampoo

Shampoo til farvet hår

HairCuts shampoo (400ml) er specielt udviklet til farvet hår. Shampooen går ind og styrker det skadet og spaltede hår. Igennem shampooen får du tilført proteiner til håret og genopretter hårets styrke, samt. reparer de beskadigede områder af håret. Det gør de ved at styrke håret indefra, genopbygger hårets overfladebeskyttelse og dermed forebygger den dit skadet hår.  

389.00 DKKFøntørrer

Hårtørrer

Hårtørrer

Denne Hårtørrer har kontrolleret luftstrøm, som gør at den tørrer, selv det tykkeste hår hurtigt. Samtidigt sikrer den et perfekt skinnende og krusnings frit reslutat. Så håret ser afbalanceret og let ud. Alt i alt, er dette en hårtørrer som har en behagelig blæse tørring, mens muligheden for at indstille dens temperatur og hastighed så du har fuld kontrol af tørringen.

493.00 DKKCurl lotion

Curl Lotion

Curl Lotion 

Når man har krøller ønsker man et naturligt krøllet hår uden krusninger. Denne Curl Lotion er rig på arganolie, vitaminer og proteiner som du tilfører håret når du styler det. Dette er en leave-in lotion, som sidder i håret hele dagen, mens det tilfører fugt, giver ny næring og forhindre krusninger i håret. På den måde vil du have et smukt og glansfuldt, let og velplejet hår, hele dagen.  

269.75 DKKCreame

Curl Creame

Krølle fremmende creme

Denne krølle fremmende creme hjælper dit hår til ikke at miste spændstigheden. Cremen går ind i håret og bringer definitionen tilbage. Den advancerede og varmeaktiverende teknologi giver dit hår en lækker og intens pleje. Som sikre at håret er livligt og frisk uden krusninger i timevis.

↓ 20%
1,200.00 DKKFladjern

Fladjern

Med dette fladjern kan du style dit hår som en professionel. Fladjernet kommer i en limited edition rosa farve og med et varmeresistent taske, som matcher jernets skønne farve. 

715.00 DKK 30 minutterfrisør

Trimning af skæg

Trimning af skæg 

Man må sige at fuldskæg er blevet en trend igen. Men hvis man ikke holder sit fuldskæg, så kan det hurtigt se sjusket ud. Derfor kan du få hjælpe til den perfekte trimning hos HairCut.