fbpx
Logo

Eva Lykke

↓ 50%
149.00 DKKYOGA

Yogamåtte

Yogamåtte til gulvøvelser

Yogamåtten har en bærestop, så den er nem at medbringe i fitnesscentret eller på cafeen efter Yoga. Det er en god yogamåtte, når du skal dyrke yoga, pilates og andre coretræninger hvor du behøver et ordentligt underlag.

149.00 DKKFluorit

Fluorit tårn

Smuk Fluorit tårn, skabt af naturlige materialer, derfor er der ikke to ens tårne.

329.00 DKKSyngeskål

Syngeskål

Syngeskåle fra Nepal

Med disse tibetanske syngeskåle, får du også en trækølle. Denne trækølle bruges til at slå skålen an og er håndlavet i Nepal.

Skålene er fremstillet med en legering af syv metaller: Jern, Tin, Kobber og Guld. For at skabe en flot lyd, har man bankede skålene, i stedet for at støbe dem. Det gør også at hver af skålene har sin helt egen lyd, som er fyldt med smukke overtoner.

Skålene kan anvendes under meditation eller ved afslapning. De kan rense energien i rummet. 

100.00 DKKHåndvægt

Håndvægt

1,5 kg håndvægt 

Her kan du se håndvægte som er gode sammen med yoga. Håndvægtene sælges stykvis, så de kommer ikke i sæt. Hvis du ønsker at købe et sæt, så kan du købe 2 stk. Håndvægtene er meget slidstærke, så der er mange træningstimer i dem. Udover jernet er der lagt et kraftig neopren overflade, som gør at de er behagelige at holde på og de ridser ikke gulvene. 

4,500.00 DKK 4 daysYOGA

Yoga ophold

Yoga fordybelse i naturen

Yoga ophold fra den 22 juli – 25 juli 2021, med ankomst kl 10:00. Med dette ophold skal vi opnå selvforkælelse, fordybelse, ro og stilhed i den smukke natur. På dette tidspunkt er det sommer i Danmark, og det er et perfekt tidspunkt at dyrke yoga på stranden eller i skoven.