Start din egen webshop

Det har aldrig været nemmere! At starte en webshop

Start din egen webshop – Ønsker du at udvide med en webshop? Men ved du ikke, hvordan du skal komme igang? På wellness+ er det hurtigt og nemt at starte en webshop. Det kræver ikke nogen former for teknisk kunnen, fordi vi har på forhånd integreret alle de systemer som du skal bruge, for at starte salg idag. Du opretter og styre alle dine funktioner indefra et yderst brugervenligt dashboard. Når du har oprettet dine produkter i et af vores webshop-løsninger, så sælges dine produkter automatisk på vores markedsplads.

Sådan kommer du igang

  1. Med et abonnement får du adgang til dit dashboard. Køb abonnement her
  2. Opret en produktside for produktet og tryk “Udgiv”
  3. Så er produktet og webshoppen aktiv og synlig for kunderne  

Sådan opretter du produkter i webshoppen

I dag er det nødendigt at være på nettet som selvstændig virksomhed. Faktisk anvender en forhandler igennemsnit fem online systemer i sin daglige drift. Men selvom man som forhandler er afhængig af systemerne, så er det få som selv kan styre dem og derfor er du afhængig af forskellige online udbydere. Det ønsker vi at ændre på, så du bliver næsten 100% selvstyrende på nettet.

Det er din virksomhed

Vi syntes at du skal have kontrol over dine egne online systemer. Derfor har vi brugt oceaner af tid på at udvikle et yderst brugervenligt dashboard. Det har været vigtigt for os at alle skulle kunne anvende det uanset teknisk kunnen. Vi vil også fortsæt udvikle på det, så det bliver endnu bedre. For det er fra dit dashboard du kan oprette, styre og ændre på dine funktioner i din webshop, booking system, virksomhedsprofil osv. Med et abonnement får du fuld adgang til alle de funktioner som vi tilbyder og det er gratis at aktivere og oprette de forskellige funktioner. Wellness+ har en en række funktioner som vi løbende vil udvikle til platformen, så du ender med at have alle de nødvendige systemer på wellness+. En udbyder, et samlet system og du har kontrollen over alle systemerne. For det er jo din virksomhed.

Brugervenligt dashboard

På dette billede kan du se oprettelsessiden for produkter i webshoppen. Denne side finder du inde i dit dashboard og det er den side som du skal oprette for hvert produkt som du ønsker at sælge via. webshoppen. Når den er udfyldt med tekst og billeder, trykker du udgiv. Så er produktet live på wellness+.

Start din egen webshop, Start din egen webshop, wellness+
På denne side opretter du et produkt til din webshop

Vores support sidder klar til at hjælpe

Men er du i tvivl om hvordan du kommer i gang? Så sidder vores support klar til at hjælpe dig. Ligeledes kan du finde en række guides inde i vores supportcenter 

Kan mit produkt sælges?

Det kan have mange fordele, at starte en webshop eller udvide sit sortiment med endnu flere produkter. Men det kan også være forbundet med yderligere omkostninger og kan det så overhovedet svare sig? Hvis nu produkterne/produktet ikke bliver solgt. Hos wellness+ kan du oprette alle de produkter som du vil, uden yderligere oprettelses omkostninger. 

En webshop med et vindue ud til din kunder

Det er selvfølgelig vigtigt at sige, at uanset hvilken webshop udbyder du vælger. Så tager det tid at skabe en webshop med succes. Da det tager tid at få trafik ind på webshoppen og etableret en kundegruppe. Men med en webshop på wellness+ er du hjulpet godt på vej. Da vores webshop interagere med vores markedsplads og kortsøgning. Her kan kunder fra dit lokalområde eller hele Danmark søge efter dine produkter. 

Se vores kortsøgning

Start din egen webshop, Start din egen webshop, wellness+
Kunder fra hele Danmark kan søge på dine produkter

Start din egen webshop og få dine produkter solgt på vores markedsplads

Wellness+ brandes som en platform som fyldt med produkter og behandlinger indenfor træning, behandling og velvære. En af vores hovedopgaver er få så mange B2C kunder til at besøge wellness+ således at dine produkter og behandlinger bliver præsenteret for så mange kunder som muligt. Fordelen ved at være en del af en platform som wellness+ er at de kunder som besøger platformen har interesse indenfor netop dit felt og derfor er det en fordel for din virksomhed at sælge dine produkter og behandlinger bl.a. via vores markedsplads.   

Se vores markedsplads

Start din egen webshop, Start din egen webshop, wellness+
Sælg dine produkter på wellness+s markedsplads

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top artikler

Annoncer

Ny Forhandler VoLab Copy

Følg os på Sociale medier

Følg wellness+ på de sociale medier