fbpx

Dit butiksvindue på internettet!

Hvorfor skal du have en profilside?

Hvis du er en forhandler på wellness+, så er det obligatorisk at oprette profilsiden. Profilsiden er en vigtig del af wellness+ fordi den repræsentere din butik på vores søgeside. Hvis du ikke har oprettet en profilside, så kan kunder ikke finde dig her på wellness+. Da siden repræsentere din butik, så er det vigtigt at profilen indeholder elementer som fanger potentielle kunders interesse og overbeviser dem om at handle hos dig. Profilsiden er specielt designet med fokus på visuel kommunikation, fordi det er effektiv til hurtigt, at fange kundernes interesse – Det handler om at blive set. 

Hvad indeholder en profilside?

Herunder får du et overblik over de funktionaliteter som du får på din profilside.

Her kan du beskrive din butik og dens kerneydelser. Således kan du give potentielle kunder, mulighed for at forstå dine produkter, behandlinger og din butik.

På profilsiden finder du et billedgalleri. Her kan du fremvise din butik. På den måde, kan nye kunder danne sig et positivt indtryk af din butik.

Det er vigtigt, at kunderne kan kontakte dig. Derfor kan de finde dine kontaktoplysninger på din profilside. Så går mulige nye kunder ikke forgæves.  

Det er vigtigt at dine kunder kender dine åbningstider, derfor kan de ligeledes finde dem på din profilside 

Giv dine kunder mulighed for at anmelde din butik, og herigennem skab en dialog omkring deres gode og dårlige erfaringer

Din kunder kan finde en rutebeskrivelse på din profilside. Det betyder at kunderne bliver vist fra deres dør og direkte til din butik

Du kan oprette valgfrie links til profilsiden, som f.eks. links til en allerede oprettet prisliste eller til butiksprofiler som du evt. har på Facebook eller Twitter.

Profilsiden indeholder et integreret booking system. Så dine kunder kan booke en tid, i det øjeblik de ser dine behandlinger. Det skaber flere bookinger

Vi har integreret en webshopløsning på din profilside. Så behøver potentielle kunder ikke forlade din profilside for at købe dine produkter. Det skaber mere salg

Men hvor let er det at
styre profilsiden?

Wellness+ er en brugerstyret platform, hvor du er administrator. Det betyder, at du indefra dit dashboard, styrer og opretter funktioner på din profilside, i dit booking systemet og på din webshop.

Du kan logge på 24 timer i døgnet og derved undgå administration, i den tid du har med kunderne. Det er meget simpelt, fordi dashboardet er designet med fokus på brugervenlighed. Vi ønsker at alle kan administrer det, uanset teknisk kunnen.

Til dashboardet er der udformet en række hjælpevideoer, der støtter dig undervejs. Derudover sidder vores service medarbejder klar til at hjælpe dig, hvis du sidder med yderligere spørgsmål.

Ofte stillede spørgsmål

Wellness+ får hver dag en række spørgsmål omkring vores produkter. Derfor har vi samlet de hyppigste spørgsmål og svar nedenfor. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte vores support. Det gør du igennem kontaktformularen på kontakt siden eller på chatten – vi hjælper altid med et smil.

Ja det mener vi, fordi den indeholder mange af de samme informationsmuligheder. Samtidigt er der integreret en webshop og et booking system, ligesom på en almindelig hjemmeside. Din profilside på Wellness+ repræsentere din butik på nettet.

Ja, det er mulighed at oprette valgfrie links til profilsiden, her i blandt links til f.eks. din butiksprofil på Facebook eller Twitter.

Dit online booking system indeholder: en mail påmindelser, online betalingsløsning, mobilvenligt booking system, kundekartotek, arbejdstider og tidsbuffer, fleksible tider, fleksible priser, personale login, kalender synkronisering, statistik og nøgletal, sikkerhed af personoplysninger, sikkerhed i betalingsløsning.

Booking systemet er integreret med vores profilside, Derfor har man ikke mulighed for, at benytte booking systemet separat til en ekstern hjemmeside.

Vi ved at de fleste shopper på nette med deres smartphone. Derfor har vi gjort hele Wellness+, herunder webshoppen, responsiv. Det betyder at dine kunder kan købe, dine produkter fra deres Iphone, Android eller andre smartphones.

Du opretter din webshop indefra dashboardet. På Dashboardet finder du en række hjælpevideoer, som vi guide dig igennem din oprettelse. Derudover sidder vores support klar til at hjælp dig, hvis du får brug for det. God fornøjelse.

For at komme i gang, skal du købe et abonnement. Når du har gjort det, modtager du en kvittering pr. mail, med et brugernavn og login. Dem skal du bruge til at logge ind på dit dashboard. Oppe i menuen, er der et menupunkt der hedder ”log ind”, herfra logger du på dit dashboard.

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev.

Med dette nyhedsbrev, kan du være en af de første til at modtage nyheder, omkring nye produkter og funktioner på Wellnessplus.dk. Dette kan være med til at styrke din butiks konkurrencedygtighed.

Følg wellness+ på de sociale medier