Din Profil Er Dit
butiksvindue på
wellness+

En Profil med en stærk visuel identitet

Vores virksomhedsprofil kan med fordel indgå i din virksomheds branding, fordi den dagligt bliver eksponeret for mange kunder fra hele Danmark. På den måde bidrager den til at skabe en bevidsthed hos kunderne omkring dit brand. For at fremme dit brand yderligere har vi specialdesignet vores profil, så der er 100% fokus på din virksomheds visuelle identitet og kommunikation. Både den visuelle og skriftlig kommunikation er vigtig, når din virksomhed skal skabe en identitet som er konkurrencedygtigt, på et marked hvor der er stor konkurrence om kunderne. Se vores profil, vi har dæmpet wellness+ identitet og gjort plads din virksomheds visuelle kommunikation.

Hvad indeholder din profil?

Webshop

Din profil indeholder en webshop-løsning. Som du kan vælge at anvende Læs mere …

Booking system

Oplys din butiksadresse, så den vises på google maps, så kan kunden finde vej til din virksomhed.

Virksomhedsbeskrivelse

Skab succes med din branding, gennem god og kreativ kommunikation omkring din virksomhed, produkter og behandlinger

Billedgalleri​

En profil med fokus på visuel identitet og kommunikation til dine kunder. Profilen er special designet, så din branding er i fokus. 

Kontaktoplysninger

Du kan oplyse dine kontaktoplysninger på profilen. Så kunderne nemt kan komme i kontakt med dig.

Åbningstider

For at sikre at dine kunder ikke går forgæves. Så kan du oplyse dine generelle åbningstider på din profil. 

Anmeldelser

Som et led i din branding af din virksomhed, kan du gå i dialog med dine kunder. 

Rutevejledning

Oplys din butiksadresse, så den vises på google maps, så kan kunden finde vej til din virksomhed.

Nyttige links

Du kan oprette valgfrie links til din profil. Det kan f.eks. være links til dine sociale medier 

Så nemt, at ALLE kan gøre det

Dette må være Danmarks mest brugervenlige dashboard (kontrolpanel). Så brugervenligt at alle, uanset teknisk kunnen, kan administrerer det. Når du køber et abonnement, vil du pr. mail modtage et brugernavn og login til dit dashboard. Fra dit dashboard kan du, 24 timer i døgnet, oprette, ændre og styre din profil, webshop, booking system, samt. skrive artikler til vores blog. Læs mere om dashboardet

FAQ Profil

Wellness+ får hver dag en række spørgsmål omkring vores funktioner og systemer. Derfor har vi samlet de FAQ spørgsmål og svar her. Har du ikke fået besvaret dit spørgsmål her, så sidder vi klar til at hjælpe dig – Kontakt support

Ja, fordi den indeholder mange af de samme funktioner og muligheder. Din virksomhedsprofil markedsfører din fysiske butik på wellness+, ligesom en hjemmeside gør det på nettet. Samtidigt er den integreret med en webshop løsning og et booking system, ligesom en almindelig hjemmeside. 

Ja, du kan oprette valgfrie links til din virksomhedsprofil f.eks. links til din butiksprofil på Facebook eller Twitter.

Din virksomhedsprofil er integreret med et booking system. Booking systemet indeholder: En mail påmindelser, online betalingsløsning, mobilvenligt booking system, kundekartotek, arbejdstider og tidsbuffer, fleksible tider, fleksible priser, personale login, kalender synkronisering, statistik og nøgletal, sikkerhed af personoplysninger, sikkerhed i betalingsløsning.

Vi ved at de fleste shopper på nette med deres smartphone. Derfor har vi gjort hele wellness+ responsiv. Det betyder at dine kunder kan besøge din profil fra deres Iphone, Android eller andre smartphones.

For at komme igang med din profil, skal du købe et abonnement. Når du har gjort det, modtager du en kvittering pr. mail, med et brugernavn og login. Dem skal du bruge til, at logge ind på dit dashboard. 

Sådan logger du på: På menuen finder du menupunktet ”Log ind”. Det er her du logger på dit dashboard. Køb et abonnement

Prøv wellness+ gratis i 3 måneder helt uden forpligtelser

Profil, -profilside2, wellness+
Følg wellness+ på de sociale medier