fbpx

Vi går ind for
gennemskuelige priser
her på wellnes+

Pay-as-you-go

Som ejer eller forhandler, kender du sikkert til det, at have mange månedlige udgifter. For nyopstartede eller mindre butikker, kan dette til tider være en udfordring. Det kender vi selv! Derfor har det været vigtigt for os, at have et lavt månedligt abonnement, et lavt oprettelsesgebyr og en Pay-as-you-go løsning. Så du betaler størstedelen af udgiften, når du har en indtjening.

Hvad koster det?

Vi tror på at priser skal være til at forstå og indeholde alle de udgifter som der er. Så du ikke får ubehagelige pris overraskelser. På skemaet herunder kan du se vores abonnementspris, fee og kort hvad du får for dine penge. Ønsker du yderligere information omkring dette, så tryk her.
Månedsabonnement
- Ingen binding
- 500 kr i oprettelse
199 kr.
Løbende abonnement: 199,-/md. ekskl. moms
Inkluderet i abonnementet
Opstartstilbud
Månedsabonnement
- Ingen binding
- 500 kr i oprettelse
0 kr.
Abonnementspris: 0,- / de første 3 mdr. ekskl. moms

Inkluderet i abonnementet

Årsabonnement
- 1 års bindings periode
- 500 kr i oprettelse
169 kr.
Abonnementspris: 169,-/md. ekskl. moms
Inkluderet i abonnementet

Vi tager kun 1% i kommission

Vores koncept bygger på en pay-as-you-go løsning. Derfor har de 3 ovenstående abonnementer det til fælles, at der bliver trukket en kommission på 1 %. Kommissionen trækkes i det du sælger et produkt eller en behandling fra dit wellness+ booking system eller webshop. Bemærk alle abonnementspriserne er ekskl. transaktionsgebyr og udbetalingsgebyr fra vores samarbejdspartner Stripe. Mere information i vores handelsbetingelser.

Vi flytter dit nuværende booking system eller webshop løsning gratis

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Ønsker du at flytte dine allerede eksisterende systemer over til wellness+. Så sidder vores dygtige medarbejder klar til, at flytte det for dig gratis. Ligeledes hjælper vi dig igang med systemet.

Kontakt kundeservice via. chatten nederst i højre hjørne eller send en e-mail til [email protected]

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev.

Med dette nyhedsbrev, kan du være en af de første til at modtage nyheder, omkring nye produkter og funktioner på Wellnessplus.dk. Dette kan være med til at styrke din butiks konkurrencedygtighed.

Følg wellness+ på de sociale medier