abonnement og
pay-as-you-go

En pris for selvstændige

Som selvstændig kender du sikkert til det, at have mange månedlige udgifter. For nystartede, mindre butikker eller mellemstore virksomheder, kan dette til tider være en udfordring. Det kender vi selv! Så du betaler størstedelen af din pris, når du har en indtjening.

Prøv vores dashboard, systemer og funktioner

Lige nu kører vi et opstartstilbud med et abonnement til 0 kr/mdr. i 3 måneder (Normalpris 199 kr/mdr). Med dette tilbud kan du uforpligtende prøve alle vores systemer og dashboard i 3 måneder. Disse abonnementer giver altid fri adgang til alle vores systemer og funktioner samt. til
Månedsabonnement
- Ingen binding
199 kr
Pris ekskl. moms, transaktions- og udbetalingsgebyr
Inkluderet i abonnementet
Opstartstilbud
- Månedsabonnement
- Ingen binding
0 kr
Pris ekskl. moms, transaktions- og udbetalingsgebyr

Inkluderet i abonnementet

Årsabonnement
- 1 års bindings periode
169 kr
Pris ekskl. moms, transaktions- og udbetalingsgebyr
Inkluderet i abonnementet

Pay-as-you-go løsning

Vores pris koncept bygger på et månedsabonnement og en pay-as-you-go løsning. Med disse priser har du fuld adgang til alle wellness+ systemer og funktioner 24 timer i døgnet.

Din kommision afhænger
af din nettoomsætning

Vi tager en kommission hver gang du sælger et produkt eller en behandling via. vores booking system eller webshop. Den kommission som vi tager afhænger af din nettoomsætning.

Eksempel: Omsætter du for 100.000kr så tager wellness+ en kommission på 2000kr. Hvilket svarer til en kommission på 2%. 

Indkomst mellem 0-144.000 kr.
Din indtjening 98%
Indkomst mellem 143.000 - 260.000 kr.
Din indtjening 98.2%
Indkomst mellem 260.000 - 390.000 kr.
Din indtjening 98.4%
Indkomst mellem 390.000 - 520.000 kr.
Din indtjening 98.6%
Indkomst mellem 520.000 - 660.000 kr.
Din indtjening 98.8%
Indkomst mellem 660.000 ->
Din indtjening 99%

FAQ

Wellness+ får hver dag en række spørgsmål omkring vores funktioner og systemer. Derfor har vi samlet de FAQ spørgsmål og svar her. Har du ikke fået besvaret dit spørgsmål her, så sidder vi klar til at hjælpe dig – Kontakt support

Betalingen for Erhvervsabonnementet, trækkes automatisk hver den første i måneden, direkte fra dit oplyste betalingskort. Du modtager en kvittering pr. mail, hver gang vi foretager en trækning.

Vores Erhvervsabonnement er et løbende abonnement indtil du opsiger det.

Wellness+ er en brugerstyret platform. Her kan du logge ind på din private dashboard 24 timer i døgnet. Derfra kan du styre din profilside, booking system og webshop funktioner. Wellness+ har intet med oprettelse af dine funktioner at gør, men vi står klar med support, hvis du får brug for det.

Profilen på Wellness+ Erhverv indeholder: Billedgalleri, kontaktoplysninger, åbningstider, anmeldelser, rutevejledning, sociale medier, links – Nyttige links, virksomhedsbeskrivelse, booking system, webshop.

Ja, det mener vi! Da den indeholder mange af de samme informationsmuligheder. Samtidigt er den integreret med en Webshop og et booking system, ligesom på en almindelig hjemmeside. Din profil på Wellness+ Erhverv, repræsentere din butik på nettet, ligesom en hjemmeside gør.

1 januar 2022 vil det være muligt, at få vores booking system, på din hjemmeside. Når vi lancere dette, vil det stå på vores blog og facebook. 

For at komme i gang med din profil, skal du købe et abonnement. Når du har gjort det, modtager du en kvittering pr. mail, med et brugernavn og login. Dem skal du bruge til at logge ind på dit dashboard. Oppe i menuen, er der et menupunkt der hedder ”log ind”, herfra logger du på dit dashboard. Køb et abonnement 

Prøv wellness+ gratis i 3 måneder helt uden forpligtelser

Pris, erhverv-priser, wellness+
Følg wellness+ på de sociale medier