Page Rank – Højt vurderet hjemmeside

Linkbuilding Page Rank Google links

Page Rank, Page Rank – Højt vurderet hjemmeside, wellness+
At linke fra en artikel på wellness+ vil Google se positivt på.

Indholdet skal være logisk og naturlig

Når du vælger at linke fra en anden hjemmeside, skal der være en logisk og naturlig sammenhæng, mellem indholdet af din hjemmeside, blogindlæg og wellness+. Indholdet skal være relevant for din målgruppe, ellers kan Google finde det utroværdigt at du linker fra den side. Ligeledes skal hjemmesiden som du linker fra have høj Page Rank eller kan dette påvirke din placering negativt i søgemaskinerne.

Hvad er Page Rank?

Alle hjemmesider og platforme vurderes ud fra Googles. Page Rank er Googles karakterbog.

Page Rank – Højt vurderet hjemmeside

Hvis den platform som du linker fra, har en højere Page Rank end din hjemmeside, stiger din Page Rank. De hjemmesider som har en høj Page Rank, er ofte for offentlige institutioner som f.eks. ministerier, sundhedsvæsenet, universiteter osv. Men det kan også være store online medier, platforme som wellness+, TV2 mm. 

Google karakterbog offenliggøres ikke mere og derfor skal du få deres vurderinger fra et andet sted. Det ka f.eks. være fra tjenesten her

Page Rank, Page Rank – Højt vurderet hjemmeside, wellness+
Photo by Daniel Romero on Unsplash

Relevant for din målgruppe

Indholdet på den hjemmeside og de indlæg som du linker fra, skal være relevant for din målgruppe. Ligesom indholdet i indlæggene ikke må være for tyndt. For Google kan godt lide gennemarbejdet materiale, som er relevant for din målgruppe. Det belønner Google ved at optimere din placering i søgemaskinerne.

Det er f.eks. logisk, relevant og naturligt at en behandler, indenfor træning, behandling og velvære, linker fra wellness+.

Page Rank – Det handler ikke om, at have mange links

Kommer der pludseligt for mange links fra wellness+ til din hjemmeside, så anses dette som utroværdigt. Du optimere ikke sin placering i søgemaskinerne, ved at oprette en masse indlæg, med en masse links. Dette er utroværdigt og straffes af Google. Ligesom wellness+ sletter indlæggene.

Måske LinkBuilding er interessant for din? 

Kan ikke erstatte alt Linkbuilding

Det at linke fra wellness+, kan ikke stå alene i en Linkbuilding strategi. Disse link kan ikke alene ændre på din optimering, derfor bør du også se på hvordan du eller kan lave Linkbuilding for din hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top artikler

Annoncer

Ny Forhandler VoLab Copy

Følg os på Sociale medier

Følg wellness+ på de sociale medier