fbpx

Historien bag welllness+

Ideen til wellness+ opstod en dag, hvor vi sad og nørdede ved vores computere. På det tidspunkt havde vi en mindre grafisk virksomhed, og denne dag skulle vi lave en hjemmeside til en nyopstartet frisør. Det gik op for os hvor mange udgifter, udbydere og arbejde der skulle til, før en nyopstartet frisør kunne åbne sin salon. Fordi for at starte, kræver det en hjemmeside, et booking system, et kasseapparat og annoncering af produkter og behandlinger. Det kom bag på os, hvor omkostningstungt det var. På den måde opstod de første skridt mod wellness+

Idag er wellness+ en brugerstyret platform som indeholder profilsider, booking systemer og webshop. Her kan du logge ind 24 timer i døgnet for at styre din markedsføring, din profilside, booking system og webshop. Fordi du selv kan ændre funktionerne, koster det ikke ekstra når du f.eks. ændre åbningstider i dit booking system eller priser på din webshop. En anden fordel ved at wellness+ er brugerstyret er, at du kan lave alt det administrative arbejde udenfor åbningstiden. Det er derfor også slut med at bruge kundernes tid, på at ringe til forskellige udbydere for hjælp. Wellness+ bliver din eneste udbyder og skulle du have spørgsmål, så har vores support åben dag og aften.

Fordi vi ved at få nyopstartet, mindre eller mellem stor butikker, har brug for så meget tid med kunderne som muligt. Det er klart at kunderne ikke kommer automatisk ind og køber forhandlernes produkter eller behandlinger. Det er vores største opgave at udbrede kendskabet til wellness+, så der kommer så mange interesseret kunder ind på forhandlernes profilsider, booking systemer og webshops. Fordi wellness+ markedsfører wellness+ og derved også vores forhandlere. Så behøver forhandlerne ikke sætte sig ind i SEO og google Adwords hvis de samler deres profilside, booking system og webshop hos wellness+. Bag platformen finder du os, Nicklas og Christina, vi er founder af wellness+. Sammen har vi over 20 års erfaring i den danske reklamebranche.

Hvem står bag wellness+

Den korte version er, at wellness+ er en startup markedsførings- og serviceplatform, for selvstændige erhvervsdrivende som udbyder behandlinger og produkter indenfor træning, behandling og velvære. Den lange version, er at vi er to iværksættere som har udviklet en platform, hvor du kan købe behandlinger og produkter, fra en lang række af professionelle og dygtige forhandlere i hele Danmark. Forhandlerne er specialister indenfor alt fra alternativebehandler, frisører, negletekniker, tandlæger, personligetrænere, yogainstruktører, kosmetologer osv. Fordelen for dig, er at du kan lave en kortsøgning på forhandlere i hele Danmark. Herfra kan du vælge en forhandler, trykke dig herfra og ind på den pågældende forhandlers profilside. På profilsiden finder du forhandlerens produkter og behandlinger. Når du har fundet den ønskede behandling, kan du booke tid på forhandlerens booking system. Helt uden at skulle forlade wellness+. Ligeledes kan du købe produkter på forhandlernes webshops. Det er hurtigt og simpelt at handle eller booke tid på wellness+.

Udover profilsider, booking systemer og webshoppes, har vi valgt, at platformen skal indeholde et blogunivers. Meningen er, at alle de blogindlæg som du kan læse her, er enden skrevet af wellness+ eller forhandlerne, som er tilknyttet platformen. Fælles skriver de om alt indenfor træning, behandling og velvære. Forhandlerne deler deres professionelle viden med jer, derfor er bloggen fyldt med “lækre tips til sundere mad”, “nemme tips til motion” og “Generel inspiration, tips og gode råd” til hvordan du på mange forskellige måder kan få et sundere og gladere liv.

Med venlig hilsen
Christina og Nicklas
wellness+

Christina

Co Founder

Nicklas

Co Founder

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv inspireret af de nyeste behandlinger og produkter. Du tilmelder dig nyhedsbrevet ved at indtaste din email adresse nedenfor.
Følg wellness+ på de sociale medier