fbpx

Hvad er wellness+

xxxxx

wellness+ er mere end bare markedsføring

Wellness+ er en startup markedsførings- og serviceplatform, for selvstændige erhvervsdrivende som udbyder behandlinger og produkter indenfor træning, behandling og velvære.

Vores vision er at skabe en platform, fyldt med forhandlere og købestærke kunder indenfor træning, behandling og velvære. Hvor kunder kan købe og bestille tid til behandlinger, som forhandler udsteder på deres profilsider. Derudover kan forhandlerne skrive omkring deres viden og ekspertise, som andre forhandlere og kunder kan læse inde på bloguniverset.

Mange udbydere

Hvilke arbejdsopgaver har du som selvstændig erhvervsdriven i løbet af en uge? Listen er lang og vidtrækkende. Vidtrækkende fordi du skal varetage mange forskellige opgaver, som f.eks. virksomhedsøkonomi, markedsføring, daglig drift, medarbejderhåndtering, indkøb mm. Mange af disse arbejdsopgaverne, har du måske aldrig beskæftiget dig med før. Men alle disse opgaver er vigtige, for at du kan opnå succes. Det er de færreste der kan være eksperter på alle områder og derfor søger vi ofte eksperter og udbydere, som kan varetage disse opgaver, for at opnå succes. Men man kan risikerer at skulle have fat i flere forskellige udbydere, hvilket kan blive dyrt, kompliceret og tidskrævende. Ligeledes kan du risikere at bruge hele arbejdsdagen på at kontakte forskellige udbydere i løbet af din arbejdsdag, hvis et problem opstår.

Mere selvstændighed

På det grundlag startede vi udviklingen af wellness+. Vi ville skabe et sted for forhandlere indenfor træning, behandling og velvære. Grund ideen var, at platformens funktioner skulle tage udgangspunkt i dine og andre forhandlers behov, ønsker og derigennem skabe en platform, som vil gøre det enklere og lettere for dig som selvstændig. wellness+ er udviklet således at det forenkler din arbejdsgang og minimerer dit behov for forskellige systemer, fra forskellige udbydere. Altså færre udbydere i din hverdag.

Men hvordan har vi minimerete antallet af udbydere? Det har vi bl.a. gjort ved at connected flere funktioner: profilsider, booking systemer, webshops, søgefunktion og markedsføring, ind på en platform. Derved er Wellness+ den eneste udbyder for alle disse funktioner. Men vi er ikke stoppet der, vi har udviklet wellness+, så hele platformen er brugerstyret. Det giver dig større selvstændighed, fordi du kan logge ind på dit dashboard 24 timer i døgnet, for at ændre, oprette og styre alle dine funktioner. Derved kan du logger ind og lave det administrative udenfor kundetiden, de ændringer som du foretager koster ikke ekstra, fordi du selv kan ændre f.eks. prislister, åbningstider, produkt beskrivelse mm.

En sidste fordel ved at de fire funktioner er connected, er at det bliver simpelt for Wellness+ mange daglige besøgende/potentielle nye kunder at finde dine behandlinger og produkter.

Med venlig hilsen
Christina og Nicklas
wellness+

Christina

Co Founder

Nicklas

Co Founder

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev.

Med dette nyhedsbrev, kan du være en af de første til at modtage nyheder, omkring nye produkter og funktioner på Wellnessplus.dk. Dette kan være med til at styrke din butiks konkurrencedygtighed.

Følg wellness+ på de sociale medier