Hvad er wellness+

En udbyder til alle dine systemer

Formålet med wellness+​ er at gøre det simpelt at have flere forskellige salgskanaler og systemer online. De markedsføringsmuligheder som du får på wellness+, er med til at fremme den enkelte eksperts indtjening. På wellness+ finder du: Booking system, webshop, markedsføringsmuligheder, blog, betalingssystem, fragtløsning, virksomhedsprofil, dashboard og kortsøgning. 

En brugerstyret webshop-løsning

Her finder du en professionel responsiv websho-løsning, som er udviklet og designet til eksperter indenfor træning, behandling og velvære. Webshop-løsningen indeholder en række funktioner, som kan hjælpe dig i din daglige drift.

Hvorfor?

I dag sælger to ud af fem mindre eller mellemstore virksomheder i Danmark deres produkter og tjenester online. En virksomhed i den størrelse har typisk 3,3 salgskanaler, som f.eks. en webshop, booking system, hjemmeside, sociale medier mm. Det er nødvendigt at du har flere salgskanaler eller systemer for at få succes med salg på nettet. Derfor kan du opleve at du skal have kontakt med flere udbydere før dine systemer er klar til salg.

Før i tiden kunne en frisør åbne en frisørsalon og markedsføre sig bare ved sin fysisk tilstedeværelse evt. supplere med nogle åbningstilbud eller flyvere. Men i dag handler 3,4 millioner danskere, mellem 16-98 år, deres produkter eller tjenester online.

Deres online vaner gør, at de søger på deres Smartphones, når der opstår et behov for f.eks. en klipning, massage, fysioterapi osv. Faktisk er en 1/3 af alle Google-søgninger relateret til en lokal lokation. Derfor er det vigtigt, at være tilstede online, også selvom du vil markedsføre din virksomhed i dit lokalområde.

Hvordan?

Kort fortalt så er wellness+ en service- og markedsføringsplatform, henvendt til eksperter indenfor træning, behandling og velvære. Men wellness+ er meget mere end det!

For platformen indeholder en række systemer og salgskanaler. Som du med fordel kan anvende i dit online salg. Fælles for dem alle, er at de er connected med hinanden på forhånd og de styres af dig indefra det samme dashboard. wellness+ er nemlig 100% brugerstyret

Hvad med fremtiden?

Vores ambitioner er at skabe en platform, som en bred vifte af salgskanaler, systemer og funktioner, som allesammen vil bidrage positivt til at din virksomhed vil opnå succes. Alt skal være connected og klar til dig, således at du kan styre hele din daglige drift indefra dit dashboard.

Vi er der ikke endnu, men vi udvikler hele tiden både på at forbedre de nuværende systemer. I skrivende stund er vi f.eks. igang med at udvikle et booking modul, således at vores booking system kan være på din hjemmeside. Derudover har vi en række nye funktioner som vi starter udvikling på i den nærmeste fremtid. Det er bl.a. et POS system, som samarbejder med vores andre systemer, en mobilepay løsning, journaler og automatisk indberetning til sygesikring Danmark.

Wellness+ skal være det ultimative værktøj for eksperter indenfor træning, behandling og velvære. En udbyder til alle dine systemer og salgskanaler.

Enkle Værdier til gavn for alle

Wellness+ har en række vigtige værdier, som har spillet en stor rolle i udviklingen af wellnessplus.dk. Ligeledes vil disse værdier også have en stor indflydelse på wellness+ daglige drift fremad rettet.

Om os, erhverv-om os, wellness+
Om os, erhverv-om os, wellness+
Om os, erhverv-om os, wellness+

Prøv wellness+ gratis i 3 måneder
helt uden forpligtelser

Om os, erhverv-om os, wellness+
Følg wellness+ på de sociale medier