wellness+ vision og missionEr

wellness+

Vores formål som virksomhed er at tilbyde nystartet, mindre butikker og mellemstore virksomheder, en udbyder som tilbyder alle de systemer som er nødvendig for at håndtere den daglige drift online. 

Mission

Hvorfor skal du have forskellige udbydere, når du kan få alt hos wellness+? Vi har nemlig connected de allermest basale systemer, som er nødvendig for at få succes med din daglige drift online. Vi har nemlig connected: En profil, et booking system, en webshop, en betalingsløsning, og en fragtløsning. Så har vi placeret det hele på en markedsføringsplatform, hvor du bl.a. kan markedsføre dig via. artikler på vores blog og du kan lave søgeannoncering på vores kortsøgning. Men ikke nok med det, så har vi specialdesignet et dashboard hvor du kan styre alle dine systemer, for wellness+ er nemlig 100% brugerstyret. Så alle eksperter indenfor træning, behandling og velvære, kan oprette, ændre og styre sine systemer, når de har tid og lyst samtidigt med at alle rettelser og ændringer er gratis. 

vision

Vores ambitioner er at blive ved med at udvikle systemer og funktioner på wellness+, så platformen bliver det ultimative værktøj for eksperter indenfor træning, behandling og velvære. 

Værdier

Inddragelse af eksperterne – Vi giver eksperterne mulighed for at komme med ideer til nye systemer og funktioner, som skal udvikles på wellness+ Eksperterne kan allerede nu komme med Foreslag og ideer  

Socialt ansvar –

 

Christina

Co Founder

Nicklas

Co Founder

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev.

Med dette nyhedsbrev, kan du være en af de første til at modtage nyheder, omkring nye produkter og funktioner på Wellnessplus.dk. Dette kan være med til at styrke din butiks konkurrencedygtighed.

Følg wellness+ på de sociale medier