fbpx

Hvad er wellness+

wellness+ er mere end bare markedsføring

Helt overordnet, så er wellness+ en startup. En markedsføring- og serviceplatform, for selvstændige erhvervsdrivende inden for træning, behandling og velvære. 

Men vi er meget mere end det. Vi har udviklet en unik platform, hvor vi har integreret booking system, webshop, profilside og markedsføring ind i et system. Så når du køber et adgangsgivende abonnement og logger ind på dit private dashboard, så er alle systemerne connected med hinanden og klar til brug. Alle funktionerne på wellness+ har vi gjort brugerstyret, fordi vi vil gøre dig herre i egen butik og uafhængig af for mange udbydere. Du vil kunne logge ind på dit eget private dashboard og foretage alle de ændringer som du ønsker 24 timer i døgnet og uden yderligere omkostninger. Vi har lagt stor vægt på at dashboardet skal være brugervenligt, så alle uanset teknisk kunnen, vil kunne håndtere det. Det synes vi er lykkes.

Vi er stolte over platform og vi er hele tiden i gang med at udvikle nye funktioner.

Holdet bag

Som Co founder har vi tilsammen mange års erfaring indenfor den danske reklame branche. Ligeledes er vi specialister indenfor design, hvilket er en fordel når vi skal udvikle systemerne så brugervenligt som muligt. 

Med venlig hilsen
Christina og Nicklas
wellness+

Christina

Co Founder

Nicklas

Co Founder

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev.

Med dette nyhedsbrev, kan du være en af de første til at modtage nyheder, omkring nye produkter og funktioner på Wellnessplus.dk. Dette kan være med til at styrke din butiks konkurrencedygtighed.

Følg wellness+ på de sociale medier