5 meditation apps til din hverdag

Meditation er et godt redskab i en travl og stresset hverdag, fordi det fjerner stressen i din krop og skabe i stedet balance og ro i dit liv. I denne artikel har wellness+ samlet 5 meditations apps, som kan hjælpe dig på vej til balance. 

Hvorfor skal du dyrke mindfulness, yoga og meditation?

Det skal du fordi mindfulness, yoga og meditation ændre balancen mellem signalstofferne i din hjerne. Således at hjernen danner en større mængde dopamin og et mindre antal stresshormon. Hvilket du vil opleve ved at du bliver gladere og mere afslappet i din hverdag. Med en app, kan du meditere med meditations sessioner hver dag, så vil din hjerne blive mere aktiv og skarpere, så du bliver bedre til at huske og lære.

Meditation, 5 meditation apps til din hverdag, wellness+
Photo by S Migaj on Unsplash

1. The Mindfulness Appen

Den første app som vi vil prøve, er den svenske app “The Mindfulness Appen”. Denne app indeholder både danske og svenske sessioner. Hvis du er nybegynder, så får du en introduktion i meditation så du får en god basis viden omkring mindfulness og hvordan det kan hjælpe dig i din travle hverdag. Det kræver tilvænning, at skulle starte en ny meditationsvane. Men det er der råd for, appen indeholder nemlig en påmindelsesfunktion, så du bliver påmindet om dine sessioner i løbet af dagen.

Prøv appen her: The Mindfulness Appen

2. Insight Timer – Meditations appen

Den næste app som vi vil prøve er appen “Insight Timer – Meditations appen”. Med denne app kan du tage meditations sessioner direkte fra din mobil. Appen indeholder et stort udvalg af forskellige meditationer, som f.eks. lyd meditation, meditation til naturlyde, sove meditationer osv. Du vælger selv hvilke sessioner du vil deltage i.

Prøv appen her: Insight Timer – Meditation App

3. Nærvær

Denne app er udviklet med fokus på yoga, den er nemlig udviklet af en yogalærer. Derfor kan du finde en masse gode videoer med forskellige yogaformer. Men der er også en del meditationer, som ligesom yogaen kan løsne op og gøre dig opmærksom på livet omkring dig.

Prøv appen her: Nærvær

Meditation, 5 meditation apps til din hverdag, wellness+
Photo by Denys Nevozhai on Unsplash

4. Headspace: Mindful meditation

Appen “Headspace: Mindful meditation” har fokus på en bedre, sundere og roligere hverdag. Den indeholder et væld af meditationer, beroligende lyde og korte sessioner, som hjælper dig på vej mod en hverdag uden stress. Bemærk at denne app er ikke på danske. Men appen er sprængfyldt med sessioner og en masse viden om meditation.

Prøv appen her: Headspace: Mindful meditation

5. Mindfulness på dansk

Appen “Mindfulness på dansk” er en dansk app. Den er til dig som elsker lange og stille sessioner med naturlyde, beroligende lyde osv. Her kan du tilegne dig en masse viden om yoga, meditation og mindfulness.

Prøv appen her: Mindfulness på dansk

Læs også artiklen wellness+ træner tabata online

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top artikler

Annoncer

Ny Forhandler VoLab Copy

Følg os på Sociale medier

Følg wellness+ på de sociale medier