fbpx

Brug tiden på dine kunder -
overlad markedsføringen til os

Du skal blot oprette en profilside

Vores professionelle team arbejder døgnet rundt for at udbrede kendskabet til wellness+. Det gør vi, for at få et større antal besøgende ind på platformen hver dag. De mange daglige besøgende går ind på søgesiden, for at søge efter dine behandlinger og produkter.Det eneste du skal gøre, er at oprette din profilside. Så vil wellness+ skaffe kunderne.

Annoncering både lokalt eller landsdækkende

Alle butikker på wellness+ bliver synlige på vores kortsøgning. Her kan kunderne søge efter behandlinger eller produkter, i deres lokalområde eller landsdækkende.

Udvid din kundegruppe

Drømmer du om at sælge produkter eller behandlinger i hele landet. Så har du mulighed for det her. Ved at starte salg landsdækkende, kan du øge din omsætning betydeligt. Det er naturligvis også muligt, at fokusere på salg i sit lokalområde. Kort søgningen er genial på den måde, at du både kan annoncere lokalt og/eller landsdækkende på wellness+.

Personlig markedsføring

Vores blog er for forhandlere som vil have personlighed ind i sin markedsføring. Bloggen er et personligt medie, hvor du invitere læseren ind i dit professionelle og private liv. På den måde, kan du skabe tryghed og nærhed til læseren, eller i dette tilfælde, til den ny kunde som læser dit indlæg. Din personlighed i dine indlæg, kan skabe tryghed overfor de nye kunder. Vi ved at tryghed, for mange forhandlere, er vigtig for kundeoplevelsen under en behandling. Med denne blog, kan du allerede skabe tryghed og danne relation til kunden, inden hun booker en tid til en behandling. Nye kunder vil være mere tilbøjelig til at booke en tid, hvis de føler sig tryg i dine hænder.

Annoncering på sociale medier

I dag er de sociale medier vigtige i virksomheders markedsføring og med god grund, de sociale medier fylder mere og mere i danskernes hverdag. Derfor har du sikkert også en facebookside til dit erhverv og herfra kan du linke din wellness+ profilside til. Du skal blot kopiere profilsidens URL og indsætte den på din facebookside. På den måde, kan kunderne komme fra facebook og videre til din wellness+ webshop og booking system. Ligeledes markedsfører wellness+ sig også på facebook, det gør vi bl.a.ved at annoncere for forskellige forhandlere på vores facebookside. Har du lyst til at annoncere gratis på vores facebookside, så kan du skrive til os på [email protected]. Vi kan ikke garantere at alle kan få en annonce på facebook siden, men vi vil kontakte dig hvis du er blevet valgt.

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev.

Med dette nyhedsbrev, kan du være en af de første til at modtage nyheder, omkring nye produkter og funktioner på Wellnessplus.dk. Dette kan være med til at styrke din butiks konkurrencedygtighed.

Følg wellness+ på de sociale medier