fbpx

Markedsføring
med personlighed

Overlad trygt din markedsføring til os

Vi har 20 års erfaring, indenfor den danske reklamebranche. Vores team er dygtige til online markedsføring og reklame. Så overlad trygt din markedsføring til os. Vi arbejder døgnet rundt, for at udbrede kendskabet til wellness+. Så en masse købestærke kunder med interesse indenfor din branche besøger platformen. På den måde bliver din markedsføring bliver målrettet mod en specifik målgruppe.

Professionelt og simpelt

På wellness+ får du professionel og simpel markedsføring: Professionelt, fordi din virksomhed kun præsenteres for kunder med interesse indenfor din branche. Simpelt, fordi du undgår uforståelige begreber som Adwords, SEO mm. For den del håndtere vores team for hele wellness+. Alt hvad du skal gøre, er at oprette din Profilside, webshop og/eller booking system. Så markedsfører vi det hele på vores søgeside og markedspladser.

Lokalt eller landsdækkende markedsføring

Din Profilside bliver automatisk synlig på vores kort søgning. Så nye kunder fra hele danmark, kan søge efter den. På profilen finder kunderne din webshop, hvor de kan købe alle dine lækre produkter.

Personlig markedsføring

Vores blog er for forhandlere som vil have personlighed ind i sin markedsføring. Bloggen er et personligt medie, hvor du invitere læseren ind i dit professionelle og private liv. På den måde, kan du skabe tryghed og nærhed til læseren, eller i dette tilfælde, til den ny kunde som læser dit indlæg. Din personlighed i dine indlæg, kan skabe tryghed overfor de nye kunder. Vi ved at tryghed, for mange forhandlere, er vigtig for kundeoplevelsen under en behandling. Med denne blog, kan du allerede skabe tryghed og danne relation til kunden, inden hun booker en tid til en behandling. Nye kunder vil være mere tilbøjelig til at booke en tid, hvis de føler sig tryg i dine hænder.

Annoncering på sociale medier

I dag er de sociale medier vigtige i virksomheders markedsføring og med god grund, de sociale medier fylder mere og mere i danskernes hverdag. Derfor har du sikkert også en facebookside til dit erhverv og herfra kan du linke din wellness+ profilside til. Du skal blot kopiere profilsidens URL og indsætte den på din facebookside. På den måde, kan kunderne komme fra facebook og videre til din wellness+ webshop og booking system. Ligeledes markedsfører wellness+ sig også på facebook, det gør vi bl.a.ved at annoncere for forskellige forhandlere på vores facebookside. Har du lyst til at annoncere gratis på vores facebookside, så kan du skrive til os på [email protected]. Vi kan ikke garantere at alle kan få en annonce på facebook siden, men vi vil kontakte dig hvis du er blevet valgt.

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev.

Med dette nyhedsbrev, kan du være en af de første til at modtage nyheder, omkring nye produkter og funktioner på Wellnessplus.dk. Dette kan være med til at styrke din butiks konkurrencedygtighed.

Følg wellness+ på de sociale medier