Professionel og simpel Markedsføring

Få flere kunder med søgeannoncering

Som et led i din markedsføring, kan du linke dine sociale medier til din profil eller anvende vores søgeannoncering. Denne annonceringsform er en yderst effektiv måde, at annoncer for din virksomhed. Da din virksomhedsprofil bliver vist sammen med kundernes søgeresultater på vores kortsøgning. Det giver dig mulighed for at nå ud til kunderne, i det øjeblik de søger efter eksperter eller behandlinger, som matcher det din virksomhed tilbyder. Det er med til at skabe økonomisk vækst i din virksomhed.

Et team med 20 års erfaring

Vi har tilsammen 20 års erfaring indenfor den danske reklamebranche. Vores team er bl.a. specialister indenfor online markedsføring, herunder reklame på forskellige medier.

Derfor er wellness+ et godt supplement til din markedsføring. Vi arbejder nemlig døgnet rundt for at udbrede kendskabet til wellness+. Så en masse købestærke kunder, med interesse indenfor din branche, besøger din virksomhedsprofil.

Markedsføring i dit lokalområde

Lokal markedsføring er interessant for dig, som har en virksomhed med en fysisk lokation, og som ønsker at øge opmærksomheden omkring sit brand i et specifikt geografisk område.

Men hvorfor så være tilstede online? Kundernes online vaner betyder, at de søger på deres smartphones, når de har et akut behov for f.eks. massage, en klipning osv. Faktisk er en ⅓ af alle Google-søgninger relateret til en lokal lokation.

Derfor er det også vigtigt, at din virksomhed eksponeres i dit lokalområde. Så kunder i dit område kan søge efter dine behandlinger, når et akut behov opstår for dine ydelser. På vores kortsøgning, kan kunder, hurtigt og nemt, søge lokalt efter dine behandlinger og branche.

Se vores kortsøgning

Skab vækst i din virksomhed

Skab vækst i din virksomhed, ved at udvide dit salg til hele Danmark? Det kan vores søgeannoncering hjælpe dig med, og derfor bør du inddrage vores kortsøgning i din vækststrategi. For med din profil på vores kortsøgning, så annoncer du automatisk for kunder i hele Danmark. Det vil skabe økonomisk vækst i din virksomhed.

 Fragtpriser 

Sociale medier og vores blog

Markedsføring på vores blog er for dig som vil have personlighed ind i sin markedsføring. For bloggen er et personligt medie, hvor du invitere kunder ind i dit professionelle og private liv.

Din personlighed kan skabe tryghed overfor nye kunder, give en god kundeoplevelsen og skabe loyale kunderelationer. Læs om blogggermarkedsføring

Vi annoncer ikke for din virksomhed på de sociale medier. Men vi tilbyder at du kan linke til dine sociale medier fra din profil. Læs mere om links på din profil

FAQ Markedsføring

Wellness+ får hver dag en række spørgsmål omkring vores funktioner og systemer. Derfor har vi samlet de FAQ spørgsmål og svar herunder. Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål? Så sidder vi klar til at hjælpe dig Kontakt support

Du må sælge produkter indenfor træning, behandling og velvære. Det kan f.eks. være yogamåtter, hårprodukter, massageolie, krystaller, træningsudstyr osv. 

Ja, det er tilladt at reklamere for egne og andres produkter på vores blog. Så længe produkterne er indenfor kategorierne træning, behandling og velvære. Det er også tillade at linke fra din artikel, til virksomhedens hjemmeside.

Det kan være en godt ekstra indtægt, som vil være med til at skabe økonomisk vækst i din virksomhed. Men det kan også være med til at give et nyt og spændende indhold til dine artikler. Læs mere ..

Det er ikke tilladt at reklamere i dine artikler, med annoncer fra andre virksomheder. Her mener vi bannere og andre reklamer, hvor kunderne kan klikke sig videre til andre virksomheder.

På wellness+ er søgeannoncering en annonceringsform, hvor din profil og behandlinger, vises i det kunderne indtaster et bestemt søgeord i søge feltet på vores kortsøgning. Det giver din virksomhed mulighed for, at nå ud til kunderne i det øjeblik, hvor de søger efter de ydelser som netop din virksomhed tilbyder. Det er effektiv og målrettet markedsføring.

Got at komme igang med dit booking system, skal du først købe et abonnement. Når du har gjort det, modtager du en kvittering pr. mail, med et brugernavn og login. Dem skal du bruge til, at logge ind på dit dashboard. 

Sådan logger du på: På menuen finder du menupunktet ”Log ind”. Det er her du logger på dit dashboard og opretter dit booking system. Når det er oprettet, så er dit booking system klar til brug.

For at komme igang med din profil, skal du købe et abonnement. Når du har gjort det, modtager du en kvittering pr. mail, med et brugernavn og login. Dem skal du bruge til, at logge ind på dit dashboard. 

Sådan logger du på: På menuen finder du menupunktet ”Log ind”. Det er her du logger på dit dashboard. Køb et abonnement

Prøv wellness+ gratis i 3 måneder
helt uden forpligtelser

Markedsføring, erhverv-markedsføring, wellness+
Information
Følg wellness+ på de sociale medier