Digital markedsføring – Skaber trafik og søgemaskineoptimerer din hjemmeside

Her ser vi nærmere på hvordan dine artikler delt på wellness+, kan have en positiv effekt på din hjemmesides linkbuilding. For vores blog kan med fordel anvendes i din digitale markedsføring. Den er nemlig med til at optimere din placering i søgemaskinerne. Samtidig med at den skaber langt mere organisk trafik til din hjemmeside, end et hurtigt opslag på de sociale medier gør. Bliv klogere på hvordan dine artikler på vores blog, kan hjælpe dig i din markedsføring.

Se hvor dine artikler vil blive delt

Linkbuilding, Digital markedsføring – Skaber trafik og søgemaskineoptimerer din hjemmeside, wellness+
Wellness+ har en blog, hvor alles blogindlæg bliver samlet. Så kunderne kan læse om nye trends indenfor de forskellige brancher

Det er en god ide! At kommunikere via inspirerende og værdiskabende artikler på vores blog. Da de kan have en stor værdi for din hjemmesides linkbuilding og placering i søgemaskinerne. Dine artikler kan have stor indflydelse i din markedsføringsstrategi og gør du det godt, kan dine følgere blive de mest værdifulde kunder.

Inddrag vores blog i din Linkbuilding

De artikler som du deler på wellness+, kan du med fordel anvende i din digitale markedsføring. For selvom artiklerne bliver delt på wellness+, så kan det skabe organisk trafik til din egen hjemmeside og dermed optimere din placering i googles søgemaskiner. Det eneste du skal gøre er, at skrive en artikel og indsætte et link til din hjemmeside.

Hvilken værdi giver et eksternt link?

I dine artikler placere du som sagt et eksternt link. Det er et link som henviser til din hjemmeside, når kunden klikker på det. Disse links er værdifulde, fordi de påvirker Googles vurdering af din hjemmeside i den positive retning. Det er med til at skabe succes med din Linkbuilding og optimere din placering i søgemaskinerne. 

Bliv klogere på de eksterne links

Linkbuilding, Digital markedsføring – Skaber trafik og søgemaskineoptimerer din hjemmeside, wellness+
firmbee com OdWLEQ unsplash scaled

Wellness+ er værdifuld for din Linkbuilding

Søgemaskineoptimering er en kontinuerlig proces, hvor du hele tiden forbedre din hjemmeside, for at forbedre dens placering i søgemaskinerne. På den måde finder din målgruppe din hjemmeside på relevante søgninger. Som en del af din optimering kan du placere ekstern links på forskellige relevante hjemmesider. Linker du fra wellness+, så linker du fra en relevant og troværdig hjemmeside. Det vil Google belønne ved at optimere din placering i søgemaskinerne. 

Wellness+ er relevant og troværdig for alle hjemmesider indenfor træning, behandling og velvære. Hvad gør en hjemmeside relevant og troværdig hos Google. Læs mere om det her

Dine artikler er trafikskabende

Dine artikler på wellness+ skaber trafik på din hjemmeside. Trafikken kanaliseres til din hjemmeside, via. de eksterne links som du placere i dine artikler. Vi er klar over, at det er tidskrævende, at skulle skrive alle de artikler. Men det tiltrækker også langt mere organisk trafik, end en hurtig opdatering på de sociale medier. Derfor er det 100% indsatsen værd. 

Læs også artiklen Page rank – Højt vurderet hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top artikler

Annoncer

Ny Forhandler VoLab Copy

Følg os på Sociale medier

Følg wellness+ på de sociale medier