Wellness+ er blevet behandlet mod stress

Hvad er Kranio-sakral terapi?

Ifølge “Foreningen af Kranio-sakral terapeuter i Danmark”. Så er Kranio-sakral terapi kort fortalt, en meget blid men dybtegående manuel behandlingsform. Der arbejder med kroppens egne ressourcer, med det formål at få kroppen til at helbrede sig selv. Terapeuterne ser på klientens underliggende problematikker og arbejder med det som fokus. Kranio-sakral terapi er derfor en fantastisk behandling mod stress.

kranio-sakral terapi, Wellness+ er blevet behandlet mod stress, wellness+
Photo by Inge Poelman on Unsplash

Hvordan hjælper denne terapiform på stress?

Under vores behandling havde terapeuten fokus på afslapning af kroppen. Derudover anvendte hun en speciel tilgang til Kranio-sakral terapien. Tilgangen kaldes for “biodynamiske Kranio-sakral terapi”. Her arbejdes der med kroppens forskellige rytmer. Så når kontakten til disse rytmer opstår, så kommer kroppen i en mere afslappende tilstand, end den normalt ville. Tilstanden minder om den afslapning som man f.eks. oplever ved meditation. Ligeledes havde terapeuten fokus på den 10. kranienerve. Det er en stor nerve, som går ned til hjertet, lunger og mave. Denne nerve påvirker ens stress niveau, for når den bliver spændt og påvirket, så kan den fastholde det negative stress niveau i kroppen.

Kranio-sakral terapi mod stress 

kranio-sakral terapi, Wellness+ er blevet behandlet mod stress, wellness+
Photo by Sam Burriss on Unsplash

Har det hjulpet wellness+?

Det tog flere behandlinger før oplevelsen af total afslapning indtraf. Men vi må indrømme at Kranio-terapi har virket på den stress som vi oplevede. I en periode fik vi behandling hver 7 dag. Vi kan klart anbefale Kranio-terapi.

Læs også artiklen Guide: Sådan indretter du med krystaller i dit hjem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top artikler

Annoncer

Ny Forhandler VoLab Copy

Følg os på Sociale medier

Følg wellness+ på de sociale medier