Guide til ansigtspleje 2022 

Alle kan have gavn af en god ansigtspleje rutine, som booster din hud. For det er vigtigt at din hud bliver plejet med ansigtsprodukter som f.eks. dagcreme, serum, booster og ansigtsolie osv. På den måde bevare du din hud ungdommelig, sund og smuk gennem hele livet. Denne guide er for dig med normal hud. Denne guide vil give dig den optimale hudpleje rutine, som plejer og forkæler dit ansigt. Med denne trin for trin hudpleje guide, bliver hverdags plejen af din hud nem og simpel. 

hudpleje, Guide til ansigtspleje 2022 , wellness+
Photo by Rodolfo Sanches Carvalho on Unsplash

1. Rens huden

Det vigtigste i en god hudpleje eller ansigtspleje, er at rense din hud grundigt. Hvis du har en normal hudtype, så kan du anvende et hvilket som helst renseprodukt. Du kan f.eks. vælge imellem renseskum, renselotion, rensemælk, rensecreme eller renseolie. Der findes mange varianter på markedet, men det vigtigste er at du får renset din hud både morgen og aften. Da det er vigtigt at få fjernet makeup og snavs, så de næste trin i din hudpleje, kommer til at foregå på en hel ren og modtagelig hud. 

Vi anbefaler: Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil

Er en effektiv og velduftende renseolie, som fjerner alle former for makeup. Denne olie er meget tyndflydende og mild. Men en effektiv oliebaseret renseolie, som du kan anvende til alle hudtyper.

Her kan du købe: Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil

2. Eksfoliere – En gang dagligt

Når huden er renset så skal den eksfolieres, også kaldet kemisk peeling. Da dette fjerner døde hudceller, uden at skade huden. Det har de fordele, at det afhjælper tilstoppede porer, mindsker fremtoning af fine linjer og rynker samt. lysner og glatter effektivt huden. Det anbefales at du anvender kemisk peeling en gang om dagen. 

Vi anbefaler: Ole Henriksen Lemonade Smoothing Scrub

Denne ansigtsscrub er helt fantastisk fordi den tilfører en sund glød til din hud. Den er lavet af syrlig citronpulver og formalet sukker, så den helt automatisk eksfoliere din hud. Den indeholder AHA, som blidt og kemisk fjerner døde hudceller. I ansigt scrubben findes der basilikum og kamille som beroligere huden, samtidigt med at den efterlader huden blød og smuk.

Her kan du købe: Ole Henriksen Lemonade Smoothing Scrub

hudpleje, Guide til ansigtspleje 2022 , wellness+
Photo by Nora Topicals on Unsplash

3. Booster og vitaminer til huden

Vil du ikke nøjes med en god ansigtspleje, men en personlig ansigtspleje. Så kan du med fordel anvende en eller flere booster til din dagcreme. Så din hud får den pleje som den har brug for. Men måske du har en dagcreme som du er glad for, men som ikke dækker dit huds behov hele året rundt. Så kan du med fordel tilsende en eller flere booster til din dagcreme. Da boosterne fåes med en række af ingredienser f.eks. ekstra fugt, fedt, vitaminer, peptider og andre hudforbedrende mirakler. Lige til at blande i din dagcreme og natcreme.

Vi anbefaler: Beauté Pacifique Super 3 Booster

Denne natcreme har et højt indhold af A-vitaminer og mindsker derfor alderstegnene i din hud. Den er rigtig god til at genskabe og styrke hudens struktur. Den er effektiv mod bumser, acne, uren hud og den kan også mindske strækmærker. Den er i det hele taget et godt valg i en god og effektiv hudpleje.

Her kan du købe: Beauté Pacifique Super 3 Booster

4. Serum

Man anvender et hudplejeprodukt som serum, efter man har renset huden grundigt. Formålet med serummet er at tilføre kraftige aktive ingredienser ind i huden. Forskellen på cremen og serummet er, at cremen tilfører fugt, mens serummet reparerer og genopbygger din hud. Mens cremen lægger sig uden på huden, så trænger serummet sig ind i din hud. Hvilket gør serummet god til at løse din huds problemer.

Vi anbefaler: GinZing Into the Glow Brightening serum

Det her er et serum fyldt med c-vitaminer og 5% retexturizing complex. Derfor er den fantastisk til at blødgøre huden. Samtidigt reducere den synligheden af dine porer og efterlader din hud lækker og blød.

Her kan du købe: GinZing Into the Glow Brightening serum

hudpleje, Guide til ansigtspleje 2022 , wellness+
Photo by Christin Hume on Unsplash

5. Ansigtsolie

I din ansigtspleje kan det anbefales, at du anvender en lækker ansigtsolie. Den kan med fordel smøres på huden om aftenen, da olien fedter en smule på din hud. Men fordelen ved ansigtsolien er, at den arbejder godt sammen med, det serum som du har anvendt. Da ansigtolie kan indkapsle næringsstofferne fra dit serum, så dens funktioner give din hud fugt og næring. 

Vi anbefaler: Sanzi Beauty – Deluxe Facial Oli 20 ml

Sanzi Beautys ansigtsolie giver din hud fugt, vitaminer og antioxidanter. Olien er velegnet til alle hudtyper og den trænger hurtigt og effektivt ind i din hud. Her beskytter den mod udefrakommende skadelige påvirkninger.

Køb en ansigtsolie her: Sanzi Beauty – Deluxe Facial Oli 20 ml

6. Øjencreme

Giv din hud den optimale pleje med en øjencreme. Disse cremer kan have forskellige egenskaber, som f.eks. at bekæmpe mørke rander, lysne huden nær øjnene, virke opstrammene og fjerne poser under øjnene samtidig med at være fugtgivende.

Vi anbefaler: Clarins Hydra-Essentiel Moisturizing-Reviving

Clarins Hydra-Essentiel Moisturizing-Reviving tilbyder en fugtgivende øjenmaske. Som booster din huds naturlige fugtbalance samtidigt med at den fjerner træthedstegn, dehydrering og giver derfor et frisk og udhvilet udseende.

Her kan du købe: Clarins Hydra-Essentiel Moisturizing-Reviving Eye Maske

hudpleje, Guide til ansigtspleje 2022 , wellness+
Photo by Brooke Cagle on Unsplash

7. Dagcreme

En god dagcreme beskytter og fugtgiver din hud hele dagen. Men den beskytter også din hud mod skader udefra, som f.eks. solskader og forurening. Din dagcreme er en vigtig del af din hudpleje, fordi den holder på de plejende og aktive ingredienser, som du har påført huden med de tidligere produkter.  

Vi anbefaler: Sanzi Beauty Moisturizing Day Creme SPF15

Denne dagcreme er en rigtig lækker og fugtgivende dagcreme med solfaktor 15. Så den beskytter mod UVA – og UVB-stråler. Denne dagcreme er yderst blødgørende og fugter alle hudtyper.

Her kan du købe: Sanzi Beauty Moisturizing Day Creme SPF15

Læs også artiklen Årets hudplejeprodukt 2021

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top artikler

Annoncer

Ny Forhandler VoLab Copy

Følg os på Sociale medier

Følg wellness+ på de sociale medier