fbpx

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser, Cookies- og Persondatapolitik

Her finder du vores handelsebetingelser, som indeholder alle vores vilkår og betingelser. Disse betingelser er gældende for alle køb af produkter og behandlinger på www.wellnessplus.dk. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte vores support. Det kan du gøre ved at skrive til os på mailen [email protected] eller via. vores chat – Vi hjælper dig altid med et smil.

Generelle vilkår og betingelser

Alle forhandler på Wellnessplus.dk, har forskellige vilkår og betingelser. Når en epidemi, som f.eks. COVID-19 indtræffer, så ændrer dette vores forhandlers vilkår. Det betyder bl.a. at den service, som du skulle have haft, forringes. Når vi står i denne ekstraordinær situation, så håber vi på, at du vil udvise ekstra tålmodighed og forståelse overfor vores forhandler. 

Hvis en forhandler vurdere at det er nødvendigt, at aflyse pga. risiko for smitte med f.eks. Corona-virus (COVID-19). Så er det den enkelte forhandler, som bestemmer hvordan i aftaler et nyt tidspunkt for gennemførelse af behandlingen eller et nyt leveringstidspunkt. Ligeledes er det op til den enkelte forhandler, om aftalen eller ordren kan aflyses med COVID-19 som årsag. 

Wellnessplus.dks ansvar: Fordi Wellnessplus.dk er en brugerstyret platform, er der mange opgaver, funktioner og regler som forhandlerne selv definerer og varetager udenom Wellness+. Det betyder at Wellness+ ikke kan have indsigt i de mange regler, vilkår og betingelser som forhandlerne hver især har bestemt.  

Det vil sige, at når en forhandler rammes af en ekstraordinære situationer som f.eks. COVID-19. Så er det den enkelte forhandlers ansvar, at du modtager den behandling eller det produkt som du har bestilt/betalt for. Det er udelukkende forhandlerens ansvar og Wellness+ kan ikke stilles til ansvar for eventuel tab. Ligeledes er det forhandleren du skal kontakte, hvis du har spørgsmål angående levering, refundering osv. i denne nye situation.

Disse handelsbetingelser er gældende for køb af produkter og behandlinger på Wellnessplus.dk. 

www.wellnessplus.dk er en e-handels- og serviceplatform, som ejes og drives af Wellness+. På Wellnessplus.dk finder du både Wellness+ og uafhængige forhandler, som sælger produkter og behandlinger på platformen. I det følgende vil vi beskrive hvilke ydelser de enkelte parter varetager på Wellnessplus.dk. Wellness+ varetager platformens funktioner, såsom profilsiderne, webshops, bloguniverset og booking systemer. Forhandlerne benytter disse funktioner til at markedsføre og sælge deres produkter og behandlinger. Når du køber et produkt eller en behandling på Wellnessplus.dk, køber du derfor direkte fra en forhandler. Derfor er det forhandlerne som er ansvarlige for salg, refundering og levering af produkter og behandlinger. Wellness+ er således ikke ansvarlig eller erstatningspligtig, for de produkter og behandlinger, som du køber af en forhandler på Wellnessplus.dk.

Vigtigt: Alle kunder på Wellnessplus.dk benævnes i disse “vilkår og betingelser” som: bruger, besøgende, i, din eller du. Wellness+ omtales som: vi, os, vores og Wellness+. Hjemmesiden her omtales som: Platformen eller Wellnessplus.dk.

Når du booker en tid eller køber et produkt eller en behandling på Wellnessplus.dk. Accepter og bekræfter du disse “vilkår og betingelser”. Det kræver at du er indforstået med disse “vilkår og betingelser”, herunder at Wellness+ indsamler og videregiver personoplysninger til samarbejdspartner. Læs mere i afsnittet “Cookies- og Persondatapolitik”

Wellnessplus.dk er ejet af Wellness+. Wellness+ holder til i København. Mere information om os, kan du finde på www.cvr.dk. CVR-nummer: 32413110. For yderligere information, er du velkommen til at kontakte vores support på: info@wellnessplus.dk 

Når du første gang køber et produkt eller en behandling på Wellnessplus.dk. Oprettes der automatisk en “Min side” til dig. Dette er din private side, hvor du får informationer omkring dine ordre, bookinger og kvitteringer. Du modtager pr. mail et privat brugernavn og login, så du har adgang til dine informationer 24 timer i døgnet.

For at handle på Wellnessplus.dk, skal du minimum være fyldt 18 år. Når du gennemfører et køb eller en booking, godkender du disse “Vilkår og betingelser”. Samtidigt bekræfter du, at du er 18 år eller mere.

Wellness+ bruger Stripe.com som betalingsløsning. Det gør vi fordi det er en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kontooplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at når du f.eks. køber et produkt på Wellnessplus.dk, er alle dine personoplysninger sikret gennem en SSL kryptering. 

Læs mere om SSL kryptering og sikkerhed i afsnittet: “Sikkerhed af almindelige personoplysninger”

Stripe.com: https://stripe.com/en-dk 

Priserne på de produkter og behandlinger, som du kan købe på Wellnessplus.dk, er fastsat af den enkle forhandler. Det er derfor også dem, du skal henvende dig til, hvis du har spørgsmål vedrørende priser på produkter og behandlinger. Wellness+ har intet ansvar for de priser som forhandlerne fastsætter på Wellnessplus.dk. 

Alle priser på Wellnessplus.dk er angivet i danske kroner inkl. moms.

Betaling på Wellnessplus.dk kan ske online ved brug af betalingskortene Mastercard og Visa. Betaling via. betalingkort er underlagt kortudstedernes betingelser for anvendelse. Når du køber et produkt med et betalingskort, trækkes beløbet ikke med det samme fra din konto. I første omgang “reserveres” beløbet på din konto. Det betyder, at du ikke kan disponere over det reserverede beløb, efter betalingen er godkendt. Når forhandleren efterfølgende har afsendt dit produkt, udstedes et betalingskrav til kortudstederen og det reserverede beløb hæves fra din konto.

Wellnessplus.dk vedligeholdes løbende, og nye funktioner udvikles ligeledes hele tiden. Derfor tager Wellness+ forbehold for fejl og ændringer i systemet, som kan forårsage fejl, nedbrud og andre uhensigtsmæssigheder. Wellness+ kan på ingen måde stilles til ansvar for fejl i systemet, ændringer, tabt arbejdsfortjeneste eller tab af forhandlernes omsætning grundet videre udvikling af Wellnessplus.dk.

Alle køb på Wellnessplus.dk omfattes af disse “Vilkår og Betingelser” og er underlagt dansk ret, dog ikke CISG (Den Internationale Købelov), medmindre andet fremgår af ufravigelige regler. Uenigheder mellem “Wellness+ og en kunde” eller “en kunde og en forhandler” som ikke kan afgøres i fredsommelighed, afgøres af de danske domstole, medmindre andet fremgår af ufravigelige regler.
Wellness+ sætter krav til forhandlerne, at de skal overholde dansklovgivning og udøve god markedsføringsskik på Wellnessplus.dk. Hvis der opstår uenigheder mellem en forhandler og dig, er du velkommen til at kontakte Wellness+ kundeservice. Så vil en af vores kundeservice medarbejder hjælpe med at finde en løsning på problemet.

Vi opdaterer vores handelsbetingelser og persondatapolitik løbende, så det er vigtigt at læse disse “vilkår og betingelser”, hvergang du køber et produkt/behandling, eller booker en tid til en behandling på Wellnessplus.dk.

Levering

Levering sker til den adresse som, du har angivet ved købet af produktet eller behandlingen. Du er som kunde, ansvarlig for at angive korrekte kontaktinformationer, så leveringen bliver korrekt leveret. Det er den valgte transportør og forhandleren som har solgt dig produktet eller behandlingen, som sammen bærer ansvaret for, at du modtager din ordrer som lovet. Wellness+ har intet ansvar eller erstatningspligt hvis produktet: forsvinder, bliver beskadiget, forsinket eller lignende. Det er udelukkende forhandlernes og transportørenes erstatningsansvar og ansvar.

Levering sker til den adresse, som du har angivet ved købet af produktet. Du er selv ansvarlig for at angive korrekte kontaktinformationer, så leveringen bliver korrekt leveret. Det er den valgte transportør og forhandleren som har solgt dig produktet eller behandlingen, som sammen bærer ansvaret for at du modtager din ordrer som lovet. Wellness+ har intet ansvar eller erstatningspligt hvis produktet forsvinder bliver beskadiget, forsinket eller lignende. Det er udelukkende forhandlernes og transportørenes erstatningsansvar og ansvar

Leveringstiden varierer fra de forskellige transportører. De enkelte leveringstider fremgår bl.a. under købsprocessen og på din ordrebekræftelse. Når dit produkt forlader forhandlerens lager, modtager du en email med en forsendelsesbekræftelse. I denne email, finder du også et link til et tacking nummer, så du kan følge med i om leveringstiden overholdes. Hvis der opstår problemer under leveringen, skal du kontakte den ansvarlige transportør.

Når pakken forlader forhandlernes lager/butik, modtager du en email med et link til track&trace, hos den transportør som skal aflevere pakken. Her kan du se din pakkes track&trace nummer, og du kan følge pakken inden for 48 timer fra afsendelse. På den måde kan du døgnet rundt, holde dig opdateret på din pakkes forsendelsesstatus.
Leveringsomkostningerne varierer og afhænger bl.a. af vægten på det produkt som du køber samt. leveringssted, forhandler, transportør m.v. De samlede leveringsomkostninger vil altid fremgå, når du bestiller et produkt på Wellnessplus.dk.

Du skal være opmærksom på, at efter leveringen påhviler ansvar og risiko for produktet alene på dig som køber. Ved modtagelse af produktet, opfordrer Wellness+ dig til at undersøge produktet for fejl og mangler. Hvis du opdager nogen, så reklamer hurtigst muligt, til den forhandler som har solgt produktet.

Hvis du ikke har modtaget din pakke indenfor leveringstiden, skal du kontakte den transportør som skal levere din pakke.

Fordi Wellnessplus.dk er en brugerstyret platform, er der mange opgaver, funktioner og regler som forhandlerne selv definerer og varetager udenom Wellness+. Det betyder at Wellness+ ikke kan have indsigt i de mange regler, som forhandlerne hver især har bestemt. Derfor har forhandlerne også et større ansvar overfor kunderne og Wellnessplus.dk. Hvis du har spørgsmål angående en levering, skal du kontakte den transportør som varetager din levering. Hvis de ikke kan besvare dit spørgsmål, så skal du kontakte den forhandler som har solgt dig produktet. Ligeledes er det forhandleren og transportøren som har ansvaret og erstatningspligt hvis produkter forsvinder, bliver beskadiget, forsinket eller lignende, inden eller under leveringen. 

Wellness+ har intet at gøre med håndtering af produktet før, under eller efter leveringen. Wellness+ kan derfor ikke sættes til ansvar eller gøres erstatningsansvarlige for produkter som er forsvundet, blevet beskadiget, forsinket eller lignende i løbet af håndtering og levering af produkterne.

Fortrydelsesret og returnering

Du kan selv refundere dine produkter indefra “Min konto” https://wellnessplus.dk/minkonto/  

Alle forhandlerne varetager refundering af deres egne produkter, fordi hver forhandler har deres egne regler på dette område. Det er umuligt for Wellness+ at kende alle forhandlers refunderingsregler. Derfor skal du kontakte den enkelte forhandler, hvis du har spørgsmål omkring refundering af et produkt.

Ifølge loven i Danmark har du altid 14 dages fortrydelsesret ved et onlinekøb. Dette skal forhandlerne på Wellnessplus.dk naturligvis overholde. Der kan være forhandler som vælger at forlænge denne frist, så vil dette stå på det købte produkt eller på forhandlerens webshop. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt forhandleren som har solgt dig produktet.

Er dit produkt defekt eller beskadiget, skal du kontakte den forhandler, som du har købt produktet af. De enkelte forhandler varetager deres egen reklamationspolitik.
Fordi Wellnessplus.dk er en brugerstyret platform, er der mange opgaver, funktioner og regler som forhandlerne selv definerer og varetager, udenom Wellness+. Det betyder, at Wellness+ ikke kan have indsigt i de mange regler, som forhandlerne hver især har bestemt. Så fordi Wellness+ intet har med produkterne, reglerne og leveringen, så kan vi ikke stilles til ansvar eller erstatningsansvarlige, for de produkter og behandlinger, som du køber og modtager fra forhandler på Wellnessplus.dk. Ligeledes kan vi ikke rådgive dig omkring reklamation, returnering, ombytning, fortrydelsesret og refundering af de enkelte produkter og behandlinger. For rådgivning skal du derfor kontakte den forhandler som håndter og sælger, produkter og behandlinger på Wellnessplus.dk.

Regler for skriftlige og billedlige udgivelser

Her er alle de retningslinjer og regler, som er gældende for indlæg, annoncer, anmeldelser og alt andet skrifteligt, som forhandler, besøgende og Wellness+ udgiver eller uploader på Wellnessplus.dk. Når du benytter Wellnessplus.dk, er du ansvarlig for det skriftelige og billedlige materiale, som du udgiver eller uploader på platformen. Du er ansvarlig for at indholdet stemmer overens, med den til enhver tid gældende lovgivning, herunder at indholdet ikke krænker tredjemands rettigheder, eksempelvis ophavsret til tekster og billeder.

Alle kunder og forhandler som anvender Wellnessplus.dk, har et ansvar for de handlinger, som de foretager på platformen. Så hvis du skriver, uploader eller kommenter noget på Wellnessplus.dk, må dette ikke indeholde anstødeligt, fejlagtigt eller på anden måde kritisabelt indhold. Hvis Wellness+ finder dit eller andres indhold, i modstrid med disse “vilkår og betingelser”, så sletter vi det uden varsel og med enhver begrundelse. Når du skriver eller på anden måde leverer indhold til Wellnessplus.dk, forpligter du dig til at holde Wellness+ skadesløs.

Den store mængde af skriftlig og visuelt indhold, der offentliggøres dagligt på Wellnessplus.dk, af kunder, besøgende og forhandlere. Gør det ikke muligt for os, som udbydere, at kontrollere eller overvåge alle aktiviteter som forgår på Wellnessplus.dk. 

Netop fordi vi ikke kan kontroller den store mængde af skriftelige og visuelle indhold. 

Kan Wellness+ ikke være ansvarlige for det indhold som forhandler, besøgende og kunder leverer til Wellnessplus.dk. Wellness+ er derved heller ikke ansvarlige for, at de besøgende, kunderne og forhandlerne på Wellnessplus.dk, som bliver udsat for indhold som kan findes anstødeligt, fejlagtigt eller på anden måde kritisabelt. Men hvis vi opdager indhold der er modstridende mod disse betingelser, har Wellness+ ret til, uden varsel og nærmere begrundelse at fjerne dette indhold.

Wellness+ kan ikke stilles til ansvar for alt indhold, information og materiale, som deles på Wellnessplus.dk er korrekt. Forhandlerne lever deres skriftlige indhold til profilsiderne, booking systemerne, bloggen og webshopperne. Wellness+ påtager sig ingen ansvar eller erstatningsansvar for fejl, forglemmelser og udeladelser i indholdet på Wellnessplus.dk. Forhandlerne er ansvarlige og erstatningsansvarlige for fejl, forglemmelser og udeladelser i det indhold som de leverer til platformen.
Brugen og færden på Wellnessplus.dk er på egen regning og risiko. Hverken Wellness+ eller samarbejdspartnere, som har været involveret i at designe, fremstille eller publicere, på eller omkring Wellnessplus.dk. Er ansvarlige for direkte, indirekte, hændelige eller følge skader, der kan opstå som følge af din adgang til Wellnessplus.dk. Wellness+ og samarbejdspartnere kan derfor ikke blive erstatningsansvarlige for evt. skader, som følge af dine færden på Wellnessplus.dk. Wellness+ er heller ikke ansvarlig eller erstatningspligtig for skader eller viruser, som kan inficerer dit computerudstyr eller anden ejendom, på grund af din adgang til Wellnessplus.dk. Samme gælder for de skriftlige og visuelle materialer, tekster, data, video eller lyd som du eventuelt downloader fra Wellnessplus.dk og ned til din computer.
Wellness+ er ikke ansvarlig for indhold fra de hjemmesider eller blogs, som forhandlerne har linket til de mange profilsider, booking system, webshops og blogindlæg på Wellnessplus.dk. Hvis du besøger en hjemmeside, som linker til eller fra Wellnessplus.dk, samt. andre hjemmesider sker dette på dit eget ansvar. Dette er også gældende for annoncer eller blogindlæg fra eksterne udbydere. Wellness+ fralægger sig enhver udtrykkelig eller underforstået garanti for, så vidt angår korrekthed, lovlighed, pålideligheden eller gyldighed af ethvert indhold på forhandlernes profilsider, booking system, webshops og blogindlæg på Wellnessplus.dk. Wellness+ fralægger sig ethvert ansvar for tab, skade, krav, erstatningsansvar af enhver art. Som resultat af en tredjemands hjemmeside eller indholdet derfra, som er direkte eller indirekte tilgængelig, af et besøg på den pågældende hjemmeside.

Cookies- og persondatapolitik

Stort set alle hjemmesider anvender cookies idag. Det gør de bl.a. fordi det er nødvendigt, ellers vil deres hjemmeside ikke fungere. Samtidigt sikre hjemmesidens cookies at i får en god brugeroplevelse på Wellnessplus.dk. Men hvad er en cookie? Det er en tekst fil som gemmes på din computer, tablet, smartphone eller lignende, i det du besøger platformen. Ved at filen gemmes på din computer, gør at du genkendes, hver gang du besøger os. Denne information bruger vi til at lave statistikker, over din og andres færden, på Wellnessplus.dk. Den viden og data vi opsamler, benytter vi til at optimer funktionerne og indholdet på platformen. På den måde sikrer vi at vores besøgende får den bedst mulige brugeroplevelse.
En cookie er ikke en farlig fil. Den kan ikke indsamle viden eller personligeoplysninger fra din computer. Ligeledes kan den heller ikke sprede virus eller andre skadelige programmer på din computer, tablet, smartphone eller lignende. Det er ligeledes vigtigt at vide, at der findes forskellige slags cookies f.eks. Sessions- og persistente cookies. Sessionscookies, gemmes kun på din computer, så længe du har din browser åben. Hvor den Persistente cookie gemmes i et længere tidsrum. For eksempel, vil den sessionscookie blive sat på din computer på ny, hvergang du besøger Wellnessplus.dk. Hvorimod den persistente cookie bliver fornyet, i det du genbesøger platformen. Vi benytter den indsamlet data, til at udvikle Wellnessplus.dks funktioner, med afset i vores kunders og forhandlers behov og ønsker. På den måde sikre vi os at de besøgende får den bedst mulige brugeroplevelse.
Wellness+ vil gerne orientere alle vores kunder, forhandler og besøgende, om at vi indsamler, registrerer og behandler dine personoplysninger. Det gør vi når du færdes på platformen og køber produkter og behandlinger af forhandlerne. I den forbindelse vil vi informere dig om, at vi prioriter datasikkerheden meget højt, fordi vi ved hvor vigtigt det er, at dine personoplysninger ikke kommer i de forkerte hænder. Herunder kan du læse om de informationer og oplysninger, som vi indsamler og behandler.

Formålet med at indsamle dine personoplysninger, er at sikre at du får den bedst mulige brugeroplevelse på Wellnessplus.dk. Indsamling og behandling af personoplysninger, dækker over køb af produkter og behandlinger. Ligeledes dækker det over markedsføring, håndtering af betaling, kundehenvendelser, varslinger, refundering og brugen af forskellige analyseværktøjer som f.eks Google Analytics.

De cookies som vi benytter via. Google Analytics, bruger vi til at følge din færden på Wellnessplus.dk. Vi benytter den indsamlet data, til at udvikle Wellnessplus.dks funktioner, med afset i vores kunders og forhandlers behov og ønsker. På den måde sikre vi os at de besøgende får den bedst mulige brugeroplevelse.

Sådan bruger Wellness+ de indsamlede personoplysninger:

· Wellness+ benytter Google Analytics som Analyseværkstøj. Med dette værktøj kan vi følge din færden på Wellnessplus.dk. Vi kan ved hjælp af Google Analytics genkende dig, hver gang du besøger platformen. På den måde kan vi forbedre vores kendskab til dig og derfor præsentere dig for relevante funktioner, indhold og markedsføringsmateriale.

· Så dine indstillinger og valg bliver husket hvergang du besøger Wellnessplus.dk.

· Persondata ved køb: Wellnessplus.dk samarbejder med Stripe. Stripe varetager købsprocessen påvegne af Wellnessplus.dk (læs mere i 5 afsnit “Hvem videregives dine personoplysninger til?”. Når du gennemføre et køb på Wellnessplus.dk. Indsamler og behandler vi dine personoplysninger. De oplysninger som vi indsamler er: Fornavn, efternavn, butiksadresse, by, postnummer, mailadresse, butiksnavn, betalingsoplysninger, fødselsdato, telefonnumre osv.

· Vi indsamler personoplysninger i forbindelse med konkurrencer på Wellnessplus.dk.

· Markedsføring igennem en tredjepart.

– Wellness+ behandler, med dit samtykke, dine personoplysninger med henblik på identifikation.

– Personoplysninger deles med samarbejdspartnere. For at understøtte din færden på Wellnessplus.dk, videregiver vi dine personoplysninger til evt. samarbejdspartnere, det er f.eks. banker og betalingsmyndigheder og -instanser. I nogle tilfælde, videregiver vi også personoplysninger til forsikringsselskaber, socialemedier, reklamebureau, udviklere, advokat, inkassofirma, eksterne konsulenter eller databehandlere.

– Såfremt du begår noget strafbart eller handlinger der er imod disse betingelser og vilkår. Kan Wellness+ behandle dine personoplysningerne med henblik på en evt. politianmeldelse og en evt. retssag eller en eksklusion fra Wellnessplus.dk.

Wellness+ giver kun dine personoplysninger videre, hvis dette er tilladt indenfor den danske lovgivning. For at Wellnessplus.dk kan fungere, er det nødvendigt at samarbejde med andre tjenester. Wellness+ samarbejder med Google Analytics (stratetisk værktøj) , Stripe (betalingsudbyder) og shipmondo (fragtudbyder). Disse tjenester må bearbejder dine personoplysninger, på vegne af Wellness+.
Wellness+ gemmer dine personoplysninger, i den periode, som det er nødvendigt for at opfylde de formål, som de er indsamlet til. Dine bestillings- og betalingsoplysninger og evt. yderligere personoplysninger er ofte underlagt forskellige lovmæssige former for opbevaringspligt, dette fremgår af handelsloven eller skattelovgivningen i Danmark. Denne lovgivning forpligter Wellness+ til at opbevare dine personoplysninger i op til ti år, med henblik på skattekontrol og revision. Først derefter vil vi endegyldigt slette de pågældende oplysninger. De personoplysninger som vi ikke endegyldigt kan slette med det samme, opbevarer vi således at dine kortoplysninger er anonymiseret og spærret for yderligere bearbejdning. I analyseværktøjet Google Analytics, opbevarer vi oplysninger om din ordre- og kundenummer i op til 50 måneder (4 år). Det gør vi i forhold til de rammer, som er sat op for lagring af disse oplysninger i værktøjet. Herefter slettes dine personoplysninger automatisk. Når du opsiger lukker din “Min side”, slettes dine personoplysninger endegyldigt. De betalingsoplysninger som Wellness+ har indsamlet, ved køb af et produkt eller behandling på platformen, opbevarer vi i op til ti år med henblik på skattekontrol og revision. Når du skrifteligt kontakter vores kundeservice, gemmer vi disse emails, chats og formular i op til en måned, så vi kan dokumenter samtalens indhold, med henblik på videre samtale.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder, i forhold til vores indsamling og behandling af dine personoplysninger. For at gøre brug af disse rettigheder, kan du kontakte vores dataansvarlig på emailadressen: [email protected] Start emailen med at skrive “Personoplysninger”.

Du har indsigtsret i alle de personoplysninger, som Wellness+ har indsamlet og behandlet om dig.

Du kan rette nogle af dine personoplysninger inde på din “Min side”. Er der andre ukorrekte personoplysninger, som du ikke har adgang til at rette, kan du kontakte vores support og den dataansvarlige vil rette det.

I specielle tilfælde kan du få slettet de personoplysninger, som vi opbevarer om dig, inden den generelle sletning af oplysningerne foregår.

Du kan i meget specielle tilfælde få indsamlingen og behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Men dette kan påvirke brugen af Wellnessplus.dk

Hvis du vælger at få begrænset indsamlingen og behandlingen. Betyder dette, at vi kun må behandle dine personoplysningerne med dit samtykke eller med henblik på et retskrav som kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person, grupper eller vigtige samfundsinteresser.

Du har i specielle tilfælde ret til at gøre indsigelser mod vores behandling af personoplysninger. Dette gør sig også gældende for oplysninger, som Wellness+ behandler efter en interesse afvejning.

Du kan henvende dig til vores dataansvarlig, med indsigelser mod behandling af dine personoplysninger, til direkte markedsføring.

Du kan i særlige tilfælde, bede om at få tilsendt dine personoplysninger, enden pr. mail eller med post. Ligeledes har du ret til, at få overført dine personoplysninger fra en dataansvarlig til en anden.

Det er en af Wellness+ stifter: Nicklas Anvig, der er dataansvarlig og dermed ansvarlige for, at dine personoplysninger bliver registreret og behandlet i overenstemmelse med den gældende lovgivning i Danmark. For at kontakte vores dataansvarlig, skal du skrive en email til [email protected] Start emailen med at skrive “Personoplysninger”. Så vil du blive kontaktet.
Vi tager sikkerhed alvorligt på Wellnessplus.dk. Det gør vi fordi vi ved, at hvis sikkerheden svigter, risikerer vi at dine personoplysninger bliver offentliggjort på nettet, til eventuelle svindlere. Derfor har vi sikret Wellnessplus.dk på den bedst mulige måde. Ved at benytte SSL kryptering, gennem et SSL- certifikat. SSL står for Secure Socket Layer og er industristandarden for bl.a. kryptering af profilsider, booking systemer og webshops. Med andre ord, sådan sørger vi for, at alt data, der bliver udvekslet mellem os og dig, og dig og dine kunder, ikke kan anvendes af andre.
Du kan læse yderligere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning, ”de registreredes rettigheder” som du kan finde på www.datatilsynet.dk. Du kan til en hver tid, indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds eller skuffet over den måde, Wellness+ behandler dine personoplysninger på. Du kan find Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.d
Følg wellness+ på de sociale medier