Handelsbetingelser for erhverv

Handelsbetingelser, Cookies- og Persondatapolitik

Her finder du vores handelsebetingelser, som indeholder alle vores vilkår og betingelser for erhvervkunder Disse betingelser er gældende for alle køb af abonnement, profil, booking system, blog og webshop på wellnessplus.dk. Fandt du ikke svar på dine spørgsmål i vores handelsbetingelser, så er du velkommen til at kontakte vores support

Generelle vilkår og betingelser

Som ekspert på Wellnessplus.dk, fastsætter du selv dine vilkår og betingelser. Når en epidemi som f.eks. COVID-19 indtræffer, så ændres eksperternes vilkår, så deres service forringes. 

I disse situationer vil Wellnessplus.dk, opfordre alle kunder på Wellnessplus.dk, til at udvise ekstra tålmodighed og forståelse overfor alle vores eksperter. Men det er eksperterne som tager beslutningerne omkring håndtering af deres kunder, produkter og behandlinger. Beslutninger som f.eks. at vurdere om det er nødvendigt at aflyse pga. risiko for smitte med f.eks. Corona-virus (COVID-19), om behandlingerne skal om bookes til en ny tid eller om produktets leveringstidspunkt skal ændres. Ligeledes er det op til den enkle ekspert, om aftalen eller ordren kan aflyses med COVID-19 som årsag. 

Wellnessplus.dk ansvar: Fordi Wellnessplus.dk er en brugerstyret platform, er der mange opgaver, funktioner og regler som eksperterne selv definerer og varetager udenom Wellnessplus.dk. Det betyder at Wellness+ ikke kan have indsigt i de mange regler, vilkår og betingelser som eksperterne hver især har bestemt.  

Det vil sige, at når en ekspert rammes af en ekstraordinære situationer som f.eks. COVID-19. Så er det den enkelte eksperts ansvar, at du modtager den behandling eller det produkt, som du har bestilt/betalt for. Det er udelukkende eksperternes ansvar og Wellnessplus.dk kan ikke stilles til ansvar for eventuel tab. Ligeledes er det eksperterne du skal kontakte, hvis du har spørgsmål angående levering, refundering osv. i denne nye situation.

Til at starte med er det vigtigt for os, at vores eksperter får en god oplevelse på Wellnessplus.dk. Læs venligst disse “Vilkår og betingelser” grundigt igennem, fordi de følgende betingelser, er gældende for alle eksperter på Wellnessplus.dk. Når du køber et adgangsgivende abonnement, accepter du disse “Vilkår og betingelser”. Hvis du ikke er enig i disse “Vilkår og betingelser”, anmoder vi om, at du ikke køber et af vores abonnementer. Vær opmærksom på at Wellnessplus.dk, til en hver tid kan ændre disse “Vilkår og betingelser” uden varsel. Disse ændringer vil derved være bindende, for alle eksperter som køber abonnementer eller allerede har adgang til Wellnessplus.dk. Derfor bør du regelmæssigt læse disse “Vilkår og betingelser” igennem.

Vigtigt: Forhandler, behandlere og trænere på Wellnessplus.dk benævnes i disse “Vilkår og betingelser” som eksperter, kunder, i, din eller du. Wellnessplus.dk omtales som vi, os, eller wellnessplus.dk.

Wellnessplus.dk er ejet af Wellness+. Wellnessplus.dk holder til på Frederiksberggade 26, 1459 København. Mere information om os, kan du finde på www.cvr.dk. CVR-nummer: 32413110. For yderligere information er du velkommen til at kontakte vores support

For at købe et abonnement på Wellnessplus.dk skal du være minimum 18 år. Ligeledes skal du være minimum 18 år for at sælge produkter og behandlinger fra en webshop, profil eller booking system på Wellnessplus.dk. Når du køber et abonnement, godkender du disse betingelser og derved bekræfter du at være 18 år eller mere.

Handelsbetingelser for erhverv vil blive opdateret, hvis der sker ændringer i lovgivningen omkring aldersgrænse for køb og salg online

Wellnessplus.dk kan til enhver tid og uden varsling, ændre priserne på vores abonnementer. Alle priser er angivet i danske kroner ekskl. moms.

Alle eksperter på Wellnessplus.dk, er forpligtet til at oplyse sin butiks kontaktinformationer på deres profil. Kontaktinformationer som butiksnavn, butiksadresse, telefonnummer mm. Det er et krav at disse oplysninger skal være tydelige og tilgængelige for dine kunder.

Når du gennemfører et køb af et abonnement på Wellnessplus.dk, betyder dette at du er indforstået med vores “Vilkår og betingelserne”, herunder at Wellnessplus.dk indsamler og videregiver personoplysninger til samarbejdspartnere. Indsamlingen af disse oplysninger gør at Wellnessplus.dks forskellige funktioner og produkter fungere bedst muligt. Læs mere under afsnit “Cookies- og Persondatapolitik”

Handelsbetingelser for erhverv vil blive opdateret, hvis der sker ændringer i lovgivningen omkring datadeling

Wellnessplus.dk bliver vedligeholdt løbende, samtidig med at der udvikles nye systemer og funktioner hele tiden. Derfor tager Wellnessplus.dk forbehold for fejl og ændringer i systemet, som kan forårsage fejl, nedbrud og andre uhensigtsmæssigheder. Wellnessplus.dk kan på ingen måde stilles til ansvar for fejl i systemet, ændringer eller tab af fortjeneste forårsaget af disse ændringer eller denne nyudvikling.

Vi opdaterer vores “Handelsbetingelser” og “Persondatapolitik” løbende, så det er vigtigt, at du løbende læse disse “Vilkår og betingelser” igennem. Når du køber et abonnement på Wellnessplus.dk så godkender du “Handelsbetingelser for erhverv”

Abonnement

På Wellnessplus.dk kan du altid finde den nyest opdateret oversigt over abonnement og abonnementspriser. Her finder du også de nyest opdateret “Vilkår og Betingelser”. Med et adgangsgivende abonnement får du adgang til et dashboard, herfra kan du markedsføre og sælge dine behandlinger og produkter.

Wellnessplus.dk er en brugerstyret platform. Med et adgangsgivende abonnement, får du adgang til et privat dashboard, 24 timer i døgnet. Herfra kan du oprette, ændre og styre din profil, booking system og webshop.

Når du køber et abonnement og opretter adgang til et dashboard. Så er du forpligtet til at angive korrekte person- og butiksoplysninger. Ligeledes er du ansvarlig for at dine person- og butiksoplysningerne bliver opdateret løbende. Hvis Wellnessplus.dk finder din person- og butiksoplysninger ukorrekte. Så lukker vi din adgang til dashboardet. Derefter modtager du en email, med de rettelser du skal foretage for at få adgang igen.

Når du har købt et adgangsgivende abonnement, så kan du med det samme logge ind på dit dashboard. Alle vores abonnementer er løbende abonnementer, som fortsætter indtil du opsiger detVed udløb af en abonnementsperiode, forlænges abonnementet automatisk, med en periode svarende til den foregående. Ønsker du at opsige dit abonnement, kan du gør det indefra dit dashboard under “Indstillinger”

Når du køber et abonnement på Wellnessplus.dk. Betaler du for abonnementet fra købsdatoen indtil slutningen af indeværende måned. Herefter betaler du hver d. 20 i måneden.  

– Vi udbetaler hver anden mandag.

– Vi udbetaler til det oplyste kontonummer. Det er dit ansvar at give Wellnessplus.dk besked, hvis du har fået nyt kontonummer.

Wellnessplus.dk bruger Stripe som betalingsløsning, læs mere i afsnittet om “Sikkerhed og betalingsløsning”. Wellnessplus.dk tager udelukkende imod kreditkort, som: Mastercard og Visa. Vi trækker automatisk det månedlige abonnementsbeløb, indtil du opsiger abonnementet. Hver gang der foretages en trækning, modtager du en kvittering på din oplyste mailadresse. 

– Transaktionsgebyr: 1,4% + 1,80kr pr. transaktion

– Udbetalings gebyr: 5kr + 0,25% pr. udbetaling

Handelsbetingelser for erhverv vil blive opdateret, hvis der sker ændringer i Strips gebyr

Der kan forekomme ændringer i abonnements priserne og “Vilkår og betingelser” på Wellnessplus.dk. Hvis der sker store ændringer varsles dette pr. mail, minimum 30 dage før det træder i kraft.

Ønsker du opsigelse af abonnement grundet de nye priser, vilkår og betingelser. 

– Opsigelse af abonnement kan opsiges indenfor vores regler for opsigelse af abonnementer.

Wellnessplus.dk bruger Stripe som betalingsløsning, fordi det er en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kontooplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at når du handler på Wellnessplus.dk, er alle dine data sikret gennem en SSL kryptering. Så ingen ser eller gemmer personoplysninger, som de ikke skal have adgang til. Læs om Stripe

Handelsbetingelser for erhverv vil blive opdateret, hvis der sker ændringer i Stripes sikkerhed

Det er ikke muligt at betale dit månedlige abonnement via. en betalingsserviceaftale. Fordi vi trækker det månedlige beløb direkte fra dit kreditkort. Men husk det er dit ansvar, at der sker rettidig betaling.

Hvis det ikke er muligt at trække abonnementsbeløbet på forfaldsdatoen, udsender Wellnessplus.dk en rykkerskrivelse til den oplyste mailadresse. Den første rykkerskrivelse anses som en påmindelse, med andenrykkerskrivelse opkræver Wellnessplus.dk et rykkergebyr på 100kr. pr. rykker. Wellnessplus.dk sender i alt tre rykkerskrivelser, er det skylde beløb stadigvæk ikke betalt, har Wellness+ uden varsel, ret til at blokere din adgang til dit dashboard. Det betyder at du ikke kan logge ind på dit dashboard og styre dine funktioner. 

Du vil igen få adgang, når du har betalt det fulde udestående til Wellnessplus.dk. Wellnessplus.dk forbeholder sig ret til selvstændigt eller via en samarbejdspartner, at inkassere det udestående beløb samt. inkasser et gebyr for sent betaling. Wellnessplus.dk indberetter dårlige betalere til RKI, i henhold til RKI’s gældende regler. Gebyret fastsættes af Wellness+ eller en af Wellnessplus.dks eksterne samarbejdspartnere. Ved lukning af abonnementet og blokering af dit dashboard, forfalder alle udestående beløb i medfør af abonnementet til betaling straks.

– Opsigelse af abonnement skal ske indenfor den gældende opsigelsesvarsel er der ingen binding på abonnementet, så kan det til enhver tid opsiges

– Opsigelse af abonnement kan ske indefra dit dashboard under “Indstillinger”

Abonnementer på Wellnessplus.dk kan ikke opsiges i bindingsperioden. Et abonnement kan tidligst opsiges ved udgangen af den måned, hvor bindingsperioden udløber. Hermed kan abonnementet opsiges med det gældende opsigelsesvarsel, som er i overensstemmelse med vores almindelige abonnementsbetingelser. Wellnessplus.dk forbeholder sig retten til at opsige dit abonnement, uden varsel og med en måneds varsel til udgangen af en måned, hvis vi finder det nødvendigt.

Der er ingen fortrydelsesret ved køb af et abonnement på Wellnessplus.dk. Det er fordi køber af abonnementet, tager det i brug umiddelbart efter købet er gennemført.

I nogle tilfælde kan det hænde, at du har penge til gode hos Wellnessplus.dk, hvad gør du så? Wellnessplus.dk vil som oftest modregne beløbet i din næste månedlig betaling. Derfor kan du som udgangspunkt ikke få udbetalt beløbet. Kun hvis dit abonnement ophører og der ikke forekommer en næste månedlig betaling, kan du få udbetalt beløbet. Hvis dit abonnement allerede er ophørt, og du har et beløb til gode, som du ikke har fået udbetalt. 

Henvend dig til vores Support på mail. Start mailen med at skrive ”Refundering”. Vær opmærksom på, at en refundering kun kan ske til en dansk konti.

Alle køb på Wellnessplus.dk omfattes af disse “Vilkår og betingelser” og er underlagt dansk ret, dog ikke CISG (Den Internationale Købelov), medmindre andet fremgår af ufravigelige regler. Uenigheder mellem Wellnessplus.dk og en ekspert, der ikke kan afgøres i fredsommelighed, afgøres af de danske domstole, medmindre andet fremgår af ufravigelige regler.

Tillæg til kampagnetilbud

Disse tillægsvilkår er gældende for alle eksperter på Wellnessplus.dk, som har købt et kampagnetilbud. Vilkårene er gældende fra købstidspunktet, til udgangen af den måned, hvor bindingsperioden ophører. Disse vilkår gælder sammen med Wellnessplus.dks almindelige abonnementsbetingelser, dog har tillægsvilkårene forrang. Men når bindingsperioden på tilbudskampagnen udløber, så er det udelukkende Wellnessplus.dks almindelige abonnementsbetingelser der gør sig gældende.

I kampagnetilbuddets bindingsperiode har du ikke mulighed for, at ændre over til et almindeligt abonnement.

Tilbuddet er et løbende abonnement, som fortsætter indtil det opsiges. Der er ingen bindingsperiode på dette opstartstilbud, derfor kan det opsiges når forhandleren ønsker det. Ved udløb af en abonnementsperiode, forlænges abonnementet automatisk. De første 3 måneder fra oprettelsesdatoen koster abonnementet 0 kr/mdr. fra 4 måned og indtil abonnementet opsiges, koster det normal abonnementstakst på 199kr/mdr.

Brugerbaseret platform

Dette er regler som er gældende for artikler, annoncer, anmeldelser og alt andet skrifteligt og visuelt, som udgives eller uploades på Wellnessplus.dk herunder på din profil, webshop, booking system eller på vores blog. 

Som ejer af et abonnement på Wellnessplus.dk, er du ansvarlig for alt skrifteligt og visuelt som udgives eller uploades via. dit dashboard. Indholdet som du udgiver eller uploader, skal stemme overens med den til enhver tid gældende lovgivning, herunder at det ikke må krænke en tredjemands rettigheder, eksempelvis ophavsret til tekster og billeder.

Som ekspert på Wellnessplus.dk accepterer du, at du har ansvar for alle handlinger, som fortages i dit brugernavn og login. Som indehaver af et abonnement på Wellnessplus.dk, er du ansvarlig for alle nyheder, kommentarer, billeder eller andet indhold, som du eller andre uploader via. dit dashboard, på din profil, booking system, webshop eller i en artikel på vores blog. 

Fordi du leverer indhold til Wellnessplus.dk, forpligter du dig til at holde Wellnessplus.dk skadesløs. Wellnessplus.dk har til en hver tid, ret til at stoppe din adgang til dashboardet, uden varsling og med enhver begrundelse, hvis vi finder det nødvendigt.

Den store mængde af skriftlig og visuelt indhold, der offentliggøres dagligt, af eksperter på Wellnessplus.dk. Gør det ikke muligt for Wellnessplus.dk, som udbydere, at kontrollere eller overvåge alle aktiviteter som forgår på wellnessplus.dk. 

Netop fordi vi ikke kan kontroller den store mængde daglige skriftelige og visuelle indhold. Kan Wellnessplus.dk ikke være ansvarlige for det indhold som eksperterne leverer. Wellnessplus.dk er derved heller ikke ansvarlig for, at de besøgende på Wellnessplus.dk, bliver udsat for indhold, som kan findes anstødeligt, fejlagtigt eller på anden måde kritisabelt. 

Som ekspert på Wellnessplus.dk, anerkender du, at Wellnessplus.dk ikke forhåndsgodkender det skriftlige og visuelle indhold, inden det udgives eller uploades på platformen. Men at Wellnessplus.dk har retten til, uden varsel og nærmere begrundelse, at fjerne enhver form for indhold, som offentliggøres på Wellnessplus.dk, hvis det er modstridende med disse “Vilkår og betingelser”.

Som ekspert på wellnessplus.dk, står du indenfor alt skrifteligt og visuelt indhold, som du udgiver eller uploader på din profil, booking system, webshop eller som artikel på vores blog. Du står med andre ord indenfor:

– At du som ekspert har de nødvendige rettigheder til alt det skriftelige og visuelle materiale, som du udgiver eller uploader på din profil, webshop, booking system eller til vores blog på Wellnessplus.dk.

– At alt det du udgiver eller uploader af skrifteligt og visuelt materiale, ikke vil være til skade for nogen personer eller grupper.

– At alt det information, som du leverer, er sandt, nøjagtigt, aktuelt og fyldestgørende og ikke overtræder de aktuelle “Vilkår og betingelser” her på Wellnessplus.dk.

– Alt det skriftlig og visuelle informationer og materialer, som du uploader på din profil, webshop, booking system eller på vores blog på Wellnessplus.dk, skal leveres vederlagsfrit og til fri brug for Wellnessplus.dk. 

Wellnessplus.dk og vores samarbejdspartnere kan uden din tilladelse, henvise og omtale dit indhold frit på andre medier, på tværs af titler og formater. Hvis Wellnessplus.dk bringer dit skriftelige eller visuelle materialer på andre medier, sites og tjenester, står du også inde for dette. Wellnessplus.dk har ret til at bruge alt hvad du udgiver, uploader eller sender til Wellnessplus.dk pr. mail, over chatten eller via. kontaktformularen til ethvert formål. 

For alt det kommunikation og materiale, som du deler eller sender fra Wellnessplus.dk til Wellnessplus.dk, som f.eks. data, kommentarer, spørgsmål, forslag eller andet, er nemlig ikke fortroligt eller ophavsretligt beskyttet. Derudover kan Wellnessplus.dk frit benytte alt dit materiale, informationer, ideer, koncepter, teknikker og know-how, som du har udgivet eller uploadet på Wellnessplus.dk, til ethvert formål som f.eks. til udvikling, produktion og markedsføring af forskellige produkter.

Vi opdatere løbende vores handelsbetingelser for erhverv 

Som ekspert på Wellnessplus.dk, accepterer du, at du aldrig må udgive, dele eller uploade indhold som er:

– Ulovligt, ødelæggende, truende, chikanerende, nedladende, æreskrænkende, injurierende, pornografisk eller indhold som krænker en anden persons privatliv eller som på anden måde skader mindreårige.

– Krænker, ydmyger, intimiderer eller er hadefuld overfor personer og grupper som på baggrund af deres religion, køn, seksuelle orientering, race, etnicitet, alder eller handicap.

– Foregiver at være fra en person eller en grupper som ikke er dig selv, eller som på et falsk grundlag angiver eller antyder din relation til en anden person eller gruppe, som indeholder personlige eller identificerende oplysninger om en anden person uden dens udtrykkelige tilladelse.

– Foregiver at være at være et andet brand, end indholdet egentligt er. Det er med andre ord ikke tilladt at sælge kopivarer eller oprette en profil fra et andet brand uden de korrekte tilladelser. Dette kan medføre bortvisning fra Wellnessplus.dk, med øjeblikkelig varsling.

– Er usandt, vildledende, bedragerisk, misinformerende eller er et forsøg på under falsk forudsætninger at lokke kunder ind på din side og købe dine behandlinger og produkter på falsk grundlag.

– Krænker et patent, varemærke, forretningshemmelighed, copyright eller anden rettigheder, eller
Som du ikke har lovmæssig eller kontraktlig ret til at offentliggøre.

– Som udgør eller indeholder annoncer eller anden form for markedsføring, herunder links til andre web-tjenester med henblik på at henvise brugere hertil, junk mail, spam, kædebreve, pyramidespil eller uopfordrede reklamer.

– Som udgør eller indeholder nogen form for annoncering eller kunde erhvervelse, hvis indholdet offentliggøres på den besøgte hjemmeside, som ikke er beregnet til netop det formål, eller hvis indholdet er mails til brugere af den besøgte hjemmeside, som har frabedt sig at blive kontaktet om andre tjenester, produkter eller kommercielle-interesser.

– Indeholder links til kommercielle tjenester eller hjemmesider, hvor det ikke udtrykkeligt er tilladt.

– Indeholder annoncer for enhver ulovlig tjeneste eller for ethvert produkt, som det ved lov er forbudt at sælge.

– Indeholder virus eller anden computer kode, filer eller programmer, som har til formål at afbryde, ødelægge eller begrænse brugen af computer-software, hardware eller telekommunikationsudstyr.

– Overdriver mængden af meddelelser som kan forstyr den normale strøm af kommunikation på Wellnessplus.dk eller som på anden måde modarbejder andre brugers mulighed for at anvende Wellnessplus.dk optimalt.

– Udnytter vildledende mailadresser, fordrejede overskrifter eller andre lignende manipulationer til at skjule den virkelige oprindelse af indholdet.

Derudover forpligtes du ikke til at:

– Kontakte personer, grupper eller andre erhvervsdrivende, som har frabedt sig at blive kontaktet.

– Forfølge eller på nogen måde genere personer, grupper eller andre erhvervsdrivende.

– Indsamle personlige- eller erhvervsmæssige oplysninger, med henblik på kommercielle eller ulovlige formål.

– Bruge automatiske metoder, inclusive scripts, spiders, robotter, crawlere, værktøj til data mining eller lignende til at downloade data fra eller uploade data til Wellnessplus.dk.

– Uploade irrelevant indhold, gentage upload af det samme eller lignende indhold eller på anden måde belaste vores infrastruktur med urimelige eller uforholdsmæssigt store datamængder

– Forsøge at opnå uautoriseret adgang til vores system eller netværk, eller deltage i enhver aktivitet, som søger at forstyrre, forringe eller belaste vores tjenester.

Du skal være opmærksom på at det ikke er tilladt at kopier andres skriftelige og visuelle materiale og informationer ind på din profil, booking system, webshop eller artikler. Vi henviser her til ophavsretsloven

Disse bestemmelser vil løbende blive opdateret i handelsbetingelser for erhverv

Alt hvad du kan læse eller se på Wellnessplus.dk, er beskyttet af ophavsretten, medmindre andet er angivet. Det skriftelige og visuelle indhold som er uploadet af Wellness+ eller vores forhandlere, må benyttes i henhold til “vilkårene og betingelserne” på Wellnessplus.dk. Som tidligere beskrevet er Wellness+ ikke ansvarlig for det skriftelige og visuelle materiale som forhandlerne, udgiver, uploader og derigennem offentliggør på Wellnessplus.dk, herunder hjemmesider, Facebook grupper osv. som er linket eller henvist til Wellnessplus.dk. Du må ikke bruge skrifteligt eller visuelt materiale som f.eks. billeder, medmindre andet udtrykkeligt fremgår. Enhver uberettiget brug af billeder og tekst kan krænke ophavsretslovgivning.

Wellness+ kan ikke stilles til ansvar for, at alt indhold, informationer og materialer på Wellnessplus.dk er korrekt. Wellness+ påtager sig ingen erstatningsansvar for fejl, forglemmelser og udeladelser i indholdet og materialet på Wellnessplus.dk. Specielt tager Wellness+ intet ansvar eller erstatningsansvar for fejl og udeladelser i de informationer, tekster, indhold og materiale som vores eksperter udgiver, levere eller uploader på Welnessplus.dk.

Brugen af Wellnessplus.dk er på egen risiko. Hverken Wellness+ eller samarbejdspartnere som er og har været involveret i at designe, fremstille eller publicere på eller omkring Wellnessplus.dk. Er ansvarlige for direkte, indirekte, hændelige eller følge skader, der kan opstå som følge af din adgang til Wellnessplus.dk. 

Wellness+ og samarbejdspartnere kan derfor ikke blive erstatningsansvarlige for evt. skader, som følge af din adgang til Wellnessplus.dk. Wellness+ er heller ikke ansvarlig for, og påtager sig ikke erstatningspligt for, skader eller virus. Som kan inficerer dit computerudstyr eller anden ejendom på grund af din adgang til Wellnessplus.dk. Samme gælder for de skriftlige og visuelle materialer, tekster, data, video eller lyd som du eventuelt downloading fra Wellnessplus.dk og ned til din computer.

Wellness+ er ikke ansvarlig for indhold fra de hjemmesider eller artikler, som eksperterne har linket til de mange profil, booking system, webshops og artikler på Wellnessplus.dk. Hvis du besøger en hjemmeside som er linket til eller fra Wellnessplus.dk, sker dette på dit eget ansvar. Dette er også gældende for annoncer eller artikler fra eksterne udbydere. Wellness+ fralægger sig enhver udtrykkelig eller underforstået garanti for så vidt angår korrekthed, lovlighed, pålideligheden eller gyldighed af ethvert indhold på eksperternes profil, booking system, webshops og artikler på Wellnessplus.dk. Wellness+ fralægger sig ethvert ansvar for tab, skade, krav, erstatningsansvar af enhver art, som resultat af en tredjemands hjemmeside eller indholdet der fra, som er direkte eller indirekte tilgængelig, af et besøg på den pågældende hjemmeside.

Virksomheden eller organisationen som eksperterne reklamere for må ikke være i direkte konkurrence med wellness+. Eksperterne må ikke reklamere for indhold som ikke er under vores koncept træning, behandling eller velvære. indholdet må ikke. Det er imod vores betingelser, hvis en ekspert skriver en artikel eller tilføjer et billede, som truer, krænker eller chikanere andre. Hvis disse retningslinjer ikke overholdes, så fjerner wellness+ indholdet fra vores blog, uden yderligere forklaring og uden at skulle dække eventuelt tabe

Ifølge markedsføringsloven, så skal det stå højt og tydeligt om din artikel indeholder reklame. Så når du f.eks. reklamere for et produkt, så skal det omtalte produkt markeres som en reklame. Det kan du gøre ved at oplyse at “Dette er en reklame”, klart og tydeligt øverst i artiklen. Overholdes dette ikke, så fjernes artiklen uden yderligere begrundelse.

Det er ikke tilladt at reklamere i dine artikler, med annoncer fra andre virksomheder. Her taler vi og bannere og andre reklamer, hvor kunden kan klikke sig videre til andre virksomheder.

Det er ikke tilladt at dine artikler indeholder “Affiliatelinks“ eller “Adlinks”

Dashboard

Når du skal logge ind på dit dashboard første gang, får du tilsendt et brugernavn og et login på din oplyste emailadresse. Det brugernavn og login, skal du efterfølgende ændre til nogle mere personligt og unikt nogen. Det er vigtigt, at du er kreativ og laver et unikt brugernavn og login. For at sikre at uvedkommende ikke kommer ind på dit dashboard. Forsøg om du kan inkorporer både tal, små og store bogstaver og tegn, for at gøre det svært for en hacke at knække koden.

Det er kun tilladt, at du som indehaver af det pågældende abonnement, oplyser din mailadresse. Alle de indtastede oplysninger eller informationer skal være dine, korrekte og må på ingen måde være misvisende. Du har ansvar for at dine og dine medarbejders login-oplysninger holdes fortrolige, så uvedkommende ikke har adgang til dit eller dit personales dashboard. 

Wellness+ forpligter sig til at holde dine, dine medarbejders og dine kunders informationer fortrolige i registreringsdatabasen. Alt indtastet data er SSL- krypteret og derved sikkert gemt og på den måde videregives de ikke til en tredjepart.

Booking system

På wellness+ finder du et booking system som er brugerstyret. Booking systemet kan du styre indefra dit private dashboard. Fra dashboardet kan du oprette, styre og ændre på de funktioner som systemet indeholder. 

Vores profil er på forhånd integreret med et booking system. Alle “Vilkår og betingelser” i denne “Handelsbetingelser for erhverv” omfatter vores booking system.

Wellness+s booking system indeholder funktionerne: Mail påmindelser, online betalingsløsning, responsiv booking system, kundekartotek, arbejdstider og tidsbuffer, fleksible tider, fleksible, priser, personale login, kalender synkronisering, statistik og nøgletal, sikkerhed af personoplysninger, sikkerhed i betalingsløsning. Vi udvikler hele tiden på vores booking system, så der kommer løbende nye funktioner. Kom med ideer til nye funktioner til vores booking system

Når du opretter e booking system indefra dit dashboard, skal du indtaste grundlæggende oplysninger, såsom: Navn, firma, adresse, telefonnummer, mailadresse osv. Disse oplysninger kan du altid opdatere eller ændre indefra dit dashboard. Når du køber et abonnement, godkender du, at du står inde for de oplysninger, som du har opgivet og indtastet er sande og ikke bryder med andre personers eller gruppers rettigheder.

Wellness+s profil er på forhånd integreret med vores webshop og booking system. Men du er ikke forpligtet til at skulle anvende både booking system og webshop.

Alle “Vilkår og betingelser” i denne “Handelsbetingelser for erhverv” omfatter vores booking system.

Profil

Wellness+s profil indeholder: Billedgalleri, kontaktoplysninger, åbningstider, anmeldelser, rutevejledning og du kan tilføje nyttige linkes til din profil. Der er ligeledes mulighed for, at skrive en kort og præcis beskrivelse af dig og din butik.

Denne profil er specialdesignet med fokus på visuel kommunikation 

Når du opretter en profil indefra dit dashboard, skal du indtaste grundlæggende oplysninger, såsom navn, firma, adresse, telefonnummer, mailadresse osv. Disse oplysninger kan du altid opdatere eller ændre indefra dit dashboard. Når du køber et abonnement, godkender du, at du står inde for de oplysninger, som du har opgivet og indtastet, er sande og ikke bryder med andre personers eller gruppers rettigheder.

Wellness+s profil er på forhånd integreret med vores webshop og booking system. Men du er ikke forpligtet til at skulle anvende både vores booking system og webshop.

Alle “Vilkår og betingelser” i denne “Handelsbetingelser for erhverv” omfatter vores profil.

Webshop

På Wellnessplus.dks webshop er det kun tilladt, at sælge produkter indenfor træning, behandling og velvære. Det kan f.eks. være yogamåtter, hårprodukter, massageolie, kettelbells osv. 

Hvis vi finder ikke relevante produkter eller behandlinger på din eller andres webshops, har wellness+ ret til at fjerne de pågældende produkter eller behandlinger fra den enkelte webshop.

Sker det at en ekspert mere end tre gange, vælger at sælge ikke godkendte produkter, så fjernes ekspertens adgang til vores webshop og i værstefald nægtes eksperten adgang til dashboardet. 

Når du opretter en webshop indefra dit dashboard, skal du indtaste grundlæggende oplysninger, såsom navn, firma, adresse, telefonnummer, mailadresse osv. Disse oplysninger kan du altid opdatere eller ændre inde på dit dashboard. Når du køber et abonnement, godkender du, at du står inde for de oplysninger, som du har opgivet og indtastet, er sande og ikke bryder med andre personers eller gruppers rettigheder.

Wellness+s webshop er på forhånd integreret med vores profil. Men du er ikke forpligtet til at skulle anvende webshoppen.

Alle “Vilkår og betingelser” i denne “Handelsbetingelser for erhverv” omfatter vores webshop.

Leverings håndtering

Wellness+ anvender tjenesten Shipmondo som fragtløsning. Det gør vi fordi Shipmondo tilbyder en effektiv håndtering af dine ordrer og forsendelser. Derudover tilbyder Shipmondo en række transportører til dine forsendelser. Heraf har Wellnessplus.dk udvalgt fire transportør, som du kan benytte her på Wellnessplus.dk. Det er: GLS, Postnord, DAO og Bring. 

Levering af dine webshop produkter, kan du trygt overlade til transportørene. Sker der noget med produkterne undervejs, fra din webshop til kunden, så er det transportøren som skal erstatte produkterne. Du kan se reglerne for dette på de enkelte transpotøres hjemmeside. 

Sammen med transportørene står du med alt ansvar for leveringen og leveringsbetingelserne. Når du opretter et produkt i din webshop, skal du oplyse om de leveringsbetingelser som gør sig gældende for netop dette produkt. Det er dit og den pågældende transportørs ansvar at disse betingelser overholdes. Wellnessplus.dk har intet ansvar her.

De forskellige transportører har hver deres leveringsomkostninger. De omkostninger vil vises når en kunde køber et produkt i din webshop. Sidst i købsprocessen kan kunden vælge den transportør og omkostning som kunden ønsker at benytte. Wellnessplus.dk har intet ansvar for leveringsomkostningerne. 

Returnering

– Som ekspert, står du for refundering af de produkter og behandlinger som du sælger på din profil herunder fra din webshop pg booking system på Wellnessplus.dk. 

– Det er dit og udelukkende dit ansvar, at kunderne får købsbeløbet retur, efter de har refunderet produktet eller behandlingen til dig. 

– Wellnessplus.dk har intet ansvar eller betalingsansvar for de refunderinger som foretages mellem forhandlere og kunder på Wellnessplus.dk. Alle ønsker om at lave en aftale omkring refundering, retter Wellnessplus.dk henvendelse til den ekspert som har solgt produktet eller behandlingen.

Som ekspert står du for tilbagebetaling hvis en kunde ønsker at returner et produkt eller hvis en kunde har penge tilgode hos dig. Så alle ønsker om at lave en aftale omkring refundering/tilbagebetaling, retter vi henvendelse til dig. Wellnessplus.dk fralægger sig alt ansvar for refundering/tilbagebetaling.

Som ekspert står du for alt reklamation vedrørende de produkter og behandlinger som du sælger fra din webshop og dit booking system på Wellnessplus.dk. Ifølge købeloven skal der gives 2 års reklamationsret. Dette skal du overholde, når du sælger produkter fra din webshop på Wellnessplus.dk.

Hvis en kunde ønsker at klage over en service, et produkt eller en behandling. Skal kunden henvende sig til den ekspert, som har solgt produktet eller behandlingen. Wellness+ har intet med produkterne, behandlinger eller servicen fra de enkelte eksperter at gøre, derfor kan vi ikke hjælpe med klager, men henvise kunderne til jer eksperter. Det er vigtigt, at du altid har opdateret dine kontaktinformationer på din profil, så kunderne altid kan komme i kontakt med dig, hvis de ønsker at klage.

Cookies- og Persondatapolitik

Stort set alle hjemmesider anvender cookies idag. Det gør de fordi, det er en nødvendighed for at deres hjemmesides funktioner fungerer. Ligeledes sikre hjemmesidens cookies at kunderne får en god bruger oplevelse. 

Men hvad er en cookie? Det er en tekst fil som gemmes på dit IT-udstyr (PC, tablet, smartphone eller lignende) i det du kommer ind på Wellnessplus.dk. Ved at filen gemmes på din computer, gør at du kan genkendes, hver gang du besøger Wellnessplus.dk. Denne information bruger vi til at lave statistikker over kundernes og eksperternes færden på platformen. Samtidigt benytter vi denne viden til at optimere indholdet og funktionerne på vores sider.

Cookies er ikke en farlig fil og den kan ikke indsamle viden eller oplysninger fra din computer. Ligeledes kan den heller ikke sprede virus eller andre skadelige programmer, på dit it-system. 

– Det er ligeledes vigtigt, at vide at der findes forskellige slags cookies f.eks. sessionscookies: de gemmes kun på din computer, så længe du har din browser åben. 

– Den Persistente cookie gemmes i et længere tidsrum. F.eks. vil den sessionscookie blive sat på din computer på ny, hvergang du besøger Wellnessplus.dk. Derimod vil den persistente cookie blive fornyet i det du genbesøger Wellnessplus.dk. Wellnessplus.dk benytter begge slags cookies, for at sikre os at alle vores eksperter får de bedst funktioner og derigennem en god brugeroplevelse. Alt dette tager afset i dine behov.

Wellnessplus.dk vil gerne orientere dig og alle vores andre eksperter, om at vi indsamler, registrerer og behandler en række personoplysninger om dig, når du køber abonnementer, produkter og lignende her på Wellnessplus.dk. 

I den forbindelse vil vi informere dig om, at vi prioriter datasikkerheden meget højt, fordi vi ved hvor vigtigt, det er, at dine personoplysninger ikke kommer i de forkerte hænder. Herunder kan du læse om hvilke informationer og oplysninger, som vi indsamler og behandler på Wellnessplus.dk. Du vil også få indsigt i hvem der har adgang til dine personoplysninger og hvordan du kan kontakte os vedrørende dette.

Det overordnede formål med at indsamle dine personoplysninger er, så du kan få den bedst mulige brugeroplevelse på Wellnessplus.dk. Indsamling og behandling af personoplysninger, dækker over køb af abonnementer og produkter. Ligeledes dækker det over markedsføring, håndtering af betaling, kundehenvendelser, varslinger, refundering og brugen af forskellige analyseværktøjer som f.eks. Google Analytics. De cookies som vi benytter via. Google Analytics, bruger vi til at følge vores eksperters færden på Wellnessplus.dk. Disse informationer hjælper os med at forstå dine og vores andre eksperters behov. På den måde kan vi målrette og udvikle vores funktioner og produkter, efter dine og vores andre eksperters ønsker og behov. På den måde sikrer vi os at i får den bedst mulige brugeroplevelse.

Sådan bruger vi vores eksperters personoplysninger:

· Wellnessplus.dk benytter Google Analytics som Analyseværkstøj. Med dette værktøj kan vi følge vores eksperters færden på Wellnessplus.dk. Ligeledes hjælper Analytics os med at genkende dig hver gang du besøger platformen, dette giver Wellnessplus.dk mulighed for at forbedre vores kendskab til dig, og vores andre eksperter. Så vi kan præsenter dig for det mest relevante indhold og markedsføringsmateriale på Wellnessplus.dk.

· Så dine indstillinger og valg bliver husket hvergang du besøger Wellnessplus.dk.

· Persondata ved køb: For at du kan gennemføre et køb på Wellnessplus.dk. Indsamler og behandler vi nogle af dine personoplysninger. De oplysninger som vi indsamler er: Fornavn, efternavn, butiksadresse, by, postnummer, mailadresse, butiksnavn, betalingsoplysninger, fødselsdato, telefonnumre osv.

· Vi indsamler data, så vi kan lave statistik over trafikken på Wellnessplus.dk. Denne viden benytter vi til at forbedre vores funktioner og produkter bl.a. i forhold til forhandlernes behov.

· I forbindelse med konkurrencer.

· Markedsføring igennem en tredjepart.

– Wellnessplus-dk behandler, med dit samtykke, dine personoplysninger med henblik på identifikation.

– Personoplysninger deles med samarbejdspartnere. For at understøtte din færden på Wellnessplus.dk, videregiver vi dine personoplysninger til evt. samarbejdspartnere, det er f.eks. banker og betalingsmyndigheder og -instanser. I nogle tilfælde, videregiver vi også personoplysninger til forsikringsselskaber, socialemedier, reklamebureau, udviklere, advokat, inkassofirma, eksterne konsulenter eller databehandlere.

– Såfremt du eller de øvrige eksperter begår noget strafbart eller handlinger der er imod disse “Vilkår og betingelser”. Kan Wellnessplus.dk behandle dine personoplysningerne med henblik på en evt. politianmeldelse, med henblik til en retssag eller at du bliver ekskluderet fra Wellnessplus.dk.

Handelsbetingelser for erhverv vil blive opdateret, hvis der sker ændringer i disse betingelser

Wellnessplus.dk giver kun dine personoplysninger videre, hvis dette er tilladt indenfor den danske lovgivning. For at Wellnessplus.dk kan fungere, er det nødvendigt at samarbejde med andre tjenester. Wellnessplus.dk samarbejder med Google Analytics (stratetisk værktøj) , Stripe (betalingsudbyder) og Shipmondo (fragtudbyder). Disse tjenester bearbejder dine personoplysninger, på vegne af Wellnessplus.dk.

Wellnessplus.dk gemmer dine personoplysninger, i den periode, som det er nødvendigt, for at opfylde de formål, som de er indsamlet til. Dine bestillings- og betalingsoplysninger og evt. yderligere personoplysninger er ofte underlagt forskellige lovmæssige former for opbevaringspligt, dette fremgår af handelsloven eller skattelovgivningen i Danmark. Denne lovgivning forpligter Wellnessplus.dk til at opbevare disse personoplysninger, i op til ti år, med henblik på skattekontrol og revision. Først derefter må vi endegyldigt slette de pågældende oplysninger. De personoplysninger som vi ikke endegyldigt kan slette med det samme, opbevarer vi således at dine kortoplysninger er anonymiseret og spærret for yderligere bearbejdning.

I analyseværktøjet Google Analytics opbevarer vi oplysninger om dine ordre- og kundenummer i op til 50 måneder (4 år). Det gør vi i forhold til de rammer, som er sat op for lagring af disse oplysninger i værktøjet. Herefter slettes disse oplysninger automatisk. Når du opsiger dit abonnement på Wellnessplus.dk, slettes dine og dine kunders personoplysninger endegyldigt fra dit dashboard. Men de betalingsoplysninger, som Wellnessplus.dk indsamlede da du købte abonnementet, de bevarer vi i op til ti år. De mange samtaler som opstår i Wellnessplus.dk database, når kunder kontakter vores support, gemmes i op til en måned, med henblik på videre samtale.

Du har efter databeskyttelsesforordningen, en række rettigheder i forhold til vores indsamling og behandling af dine personoplysninger. For at gøre brug af disse rettigheder kan du kontakte Wellnessplus.dks support 

– Du har indsigtsret i alle de personoplysninger, som er blevet indsamlet og behandlet på Wellnessplus.dk, om dig.

– Du kan rette de fleste personoplysninger indefra dit dashboard. Er der andre ukorrekte personoplysninger, som du ikke selv har adgang til at rette, kan du kontakte Wellnessplus.dks support og de vil sætte dig i kontakt med vores dataansvarlig, som så vil rette det.

– I specielle tilfælde, kan du få slettet de personoplysninger, som vi opbevarer om dig, inden den generelle sletning af oplysningerne foregår.

– Du kan i meget specielle tilfælde få indsamlingen og behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Men dette kan påvirke Wellnessplus.dks funktioner og derved brugen af platformen.

– Hvis du vælger at få begrænset indsamlingen og behandlingen af dine personoplysninger. Betyder dette, at vi kun må behandle dine personoplysningerne med dit samtykke eller med henblik på et retskrav, som kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person, grupper eller vigtige samfundsinteresser.

– Du har i specielle tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af personoplysninger. Dette gør sig også gældende for oplysninger, som Wellnessplus.dk behandler efter en interesse afvejning.

– Du kan henvende dig til Wellnessplus.dks dataansvarlig, med indsigelser mod behandling af dine personoplysninger til direkte markedsføring.

– Du kan i særlige tilfælde bede om få tilsendt dine personoplysninger enden pr. mail eller med post. Ligeledes har du ret til at få overført dine personoplysninger fra en dataansvarlig til en anden.

Det er Wellnessplus.dk der er dataansvarlig og dermed ansvarlige for, at dine personoplysninger bliver registreret og behandlet i overenstemmelse med den gældende lovgivning i Danmark. På Wellnessplus.dk er Stifter Nicklas Anvig dataansvarlig. 

For at kontakte vores dataansvarlig, skal du kontakte vores support pr. mail. Start mailen med at skrive “Personoplysninger”. 

På Wellnessplus.dk tager vi sikkerheden alvorlig, fordi vi ved at hvis sikkerheden svigter, risiker du at dine og dine kunders personoplysninger, at blive offentliggjort på nettet til eventuelle svindlere. 

Derfor har vi sikret Wellnessplus.dks på den bedst mulige måde. Vi benytter nemlig kryptering gennem et SSL- certifikat. SSL står for Secure Socket Layer og er industristandarden for kryptering af bl.a. profil, booking systemer og webshops. Med andre ord, sådan sørger vi for, at alle de personoplysninger som bliver udvekslet mellem os og dig, eller dig og dine kunder, ikke kan anvendes af andre. Derudover kan du øge sikkerheden på dit dashboard yderligere, med et unikt og kreativt brugernavn og login.

Du kan læse yderligere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning, ”De registreredes rettigheder”, som du kan finde på www.datatilsynet.dk. Du kan til en hver tid indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds eller skuffet over den måde, Wellnessplus.dk behandler dine personoplysninger på. Du kan find Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Billedlig og skriftelige udgivelser

Alle eksperter på Wellnessplus.dk, har ansvar for de handlinger, som de foretager på deres profil, webshop, booking system og i deres artikler på Wellnessplus.dk. 

Så når du skriver på din profil, booking system, webshop eller i dine artikler på Wellnessplus.dk, må det skriftelige indhold ikke virke anstødelig, fejlagtigt eller på anden måde kritisabelt. 

Hvis Wellnessplus.dk finder dine kommentar eller indhold, i modstrid med disse “Vilkår og betingelser”, så sletter vi dem uden varsel og med enhver begrundelse. Når du skriver eller på anden måde leverer indhold til Wellnessplus.dk, forpligter du dig til at holde Wellnessplus.dk skadesløs. Hvis dette ikke overholdes, lukkes din adgang til dit dashboard herunder din profil, webshop, booking system uden varsel.

Den store mængde af skriftlig og visuelt indhold, der offentliggøres dagligt af eksperterne på Wellnessplus.dk. Gør det ikke muligt for Wellnessplus.dk, som udbydere, at kontrollere eller overvåge alle aktiviteter som forgår på Wellnessplus.dk. Netop fordi vi ikke kan kontroller den store mængde daglige skriftelige og visuelle indhold. 

Kan Wellnessplus.dk ikke være ansvarlige for det indhold som eksperterne lever på platformen. Wellnessplus.dk er derved heller ikke ansvarlig for, at eksperterne, de besøgende og brugerne på Wellnessplus.dk, bliver udsat for indhold, som kan findes anstødelige, fejlagtige eller på anden måde kritisabelt. Men når Wellnessplus.dk opdager indhold, der er modstridende mod disse “Vilkår og betingelser”, har Wellnessplus.dk ret til, uden varsel og nærmere begrundelse, at fjerne dette indhold.

Wellnessplus.dk kan ikke stilles til ansvar for, at alt indhold, informationer og materiale på Wellnessplus.dk er korrekt. Wellnessplus.dk påtager sig ingen erstatningsansvar for fejl, forglemmelser og udeladelser i indholdet og materialet på Wellnessplus.dk. Specielt tager Wellnessplus.dk intet ansvar eller erstatningsansvar for fejl og udeladelser i de informationer, indhold og materiale som vores eksperter levere eller uploader på deres profil, webshop, booking system og i deres artikler på Welnessplus.dk.

Brugen af Wellnessplus.dk er på egen risiko. Hverken Wellnessplus.dk eller samarbejdspartnere, som er og har været involveret i at designe, fremstille eller publicere, på eller omkring Wellnessplus.dk. Er ansvarlig for direkte, indirekte, hændelige eller følge skader, der kan opstå som følge af eksperternes adgang til Wellnessplus.dk. 

Wellnessplus.dk og samarbejdspartnere kan derfor ikke blive erstatningsansvarlige for evt. skader, som følge af din færden på Wellnessplus.dk. Wellnessplus.dk er heller ikke ansvarlig for, og påtager sig ikke erstatningspligt for, skader eller virus. Som kan inficerer dit computerudstyr eller anden ejendom på grund af din adgang til Wellnessplus.dk. Samme gælder for det skriftlige og visuelle materialer, tekster, data, video eller lyd som du eventuelt downloading fra Wellnessplus.dk og ned til din computer.

Wellnessplus.dk er ikke ansvarlig for indhold, fra de hjemmesider eller artikler, som eksperterne har linket til deres profil, booking system, webshop og artikler på Wellnessplus.dk. Hvis du besøger en hjemmeside, som er linket til eller fra Wellnessplus.dk, samt. andre hjemmesider sker dette på dit eget ansvar. Dette er også gældende for annoncer eller artikler fra eksterne udbydere. 

Wellnessplus.dk fralægger sig enhver udtrykkelig eller underforstået garanti for så vidt angår korrekthed, lovlighed, pålideligheden eller gyldighed af ethvert indhold på eksperternes profil, booking system, webshop og artikler på Wellnessplus.dk. Wellnessplus.dk fralægger sig ethvert ansvar for tab, skade, krav, erstatningsansvar af enhver art. som resultat af en tredjemands hjemmeside, profil eller indholdet der fra, som er direkte eller indirekte tilgængelig, af et besøg på den pågældende hjemmeside.

Handelsbetingelser for erhverv, Erhverv-handelsbetingelser, wellness+
Følg wellness+ på de sociale medier