fbpx

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser, Cookies- og Persondatapolitik (B2B)

wellness+ får hver dag en række spørgsmål omkring vores produkter. Derfor har vi samlet de hyppigste spørgsmål og svar her på siden.
Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte vores support. Det gør du, ved at skrive til os på mailen [email protected] eller via. vores chat. vi hjælper altid med et smil.

Generelle vilkår og betingelser

Som forhandler på Wellnessplus.dk, fastsætter man selv sine vilkår og betingelser. Når en epidemi som f.eks. COVID-19 indtræffer, så ændres forhandlernes vilkår, så servicen forringes. 

I disse situationer vil Wellness+, opfordre alle kunder på Wellnessplus.dk, til at udvise ekstra tålmodighed og forståelse overfor alle vores forhandlere. Men det er forhandlerne som tager beslutningerne omkring håndtering af deres kunder, produkter og behandlinger. Beslutninger som f.eks. at vurdere om det er nødvendigt at aflyse pga. risiko for smitte med f.eks. Corona-virus (COVID-19), om behandlingerne skal ombookes til en ny tid eller om produktets leveringstidspunkt skal ændres. Ligeledes er det op til den enkelte forhandler, om aftalen eller ordren kan aflyses med COVID-19 som årsag. 

Wellness+s ansvar: Fordi Wellnessplus.dk er en brugerstyret platform, er der mange opgaver, funktioner og regler som forhandlerne selv definerer og varetager udenom Wellness+. Det betyder at Wellness+ ikke kan have indsigt i de mange regler, vilkår og betingelser som forhandlerne hver især har bestemt.  

Det vil sige, at når en forhandler rammes af en ekstraordinære situationer som f.eks. COVID-19. Så er det den enkelte forhandlers ansvar, at du modtager den behandling eller det produkt som du har bestilt/betalt for. Det er udelukkende forhandlerens ansvar og Wellness+ kan ikke stilles til ansvar for eventuel tab. Ligeledes er det forhandleren du skal kontakte, hvis du har spørgsmål angående levering, refundering osv. i denne nye situation.

Til at starte med er det vigtigt for os, at vores forhandler får en god oplevelse på Wellnessplus.dk. Læs venligst disse “vilkår og betingelser” grundigt igennem, fordi de følgende betingelser, er gældende for alle forhandler på Wellnessplus.dk. Når du køber et adgangsgivende abonnement, accepter du disse “vilkår og betingelser”. Hvis du ikke er enig i disse “vilkår og betingelser”, anmoder vi om, at du ikke køber et af vores abonnementer. Vær opmærksom på at Wellness+, til en hver tid kan ændre disse “vilkår og betingelser” uden varsel. Disse ændringer vil derved være bindende, for alle forhandler som køber abonnementer eller allerede har adgang til Wellnessplus.dk. Derfor bør du regelmæssigt læse disse “vilkår og betingelser” igennem.

Vigtigt: Forhandler på Wellnessplus.dk benævnes i disse “vilkår og betingelser” som forhandler, kunder, i, din eller du. Wellness+ omtales som vi, os, Wellness+ eller Wellnessplus.dk.

Wellnessplus.dk er ejet af Wellness+. Wellness+ holder til i København. Mere information om os, kan du finde på www.cvr.dk. CVR-nummer: 32413110. For yderligere information er du velkommen til at kontakte vores support på [email protected]

For at købe et abonnement på Wellnessplus.dk skal du være minimum 18 år. Ligeledes skal du være minimum 18 år for at sælge varer og behandlinger på Wellnessplus.dk. Når du køber et abonnement, godkender du disse betingelser og derved bekræfter du at være 18 år eller mere.

Alle rettigheder til systemet ejes af Wellness+. Når du køber et abonnement på Wellnessplus.dk, får du ikke rettigheder til systemet, men adgang til at benytte de funktioner som abonnementet giver adgang til.
Wellness+ kan til enhver tid og uden varsling, ændre priserne på abonnementer. Alle priser er angivet i danske kroner ekskl. moms.
Alle forhandler på Wellnessplus.dk, er forpligtet til at oplyse sin butiks kontaktinformationer på deres profilside. Kontaktinformationer som butiksnavn, butiksadresse, telefonnummer mm. Det er et krav at disse oplysninger skal være tydelige og tilgængelige for dine kunder.
Når du gennemfører et køb af et abonnement på Wellnessplus.dk, betyder dette at du er indforstået med vores “vilkår og betingelserne”, herunder at Wellness+ indsamler og videregiver personoplysninger til samarbejdspartnere. Indsamlingen af disse oplysninger gør at Wellnessplus.dks forskellige funktioner og produkter fungere bedst muligt. Læs mere under afsnit “Cookies- og Persondatapolitik”
Wellnessplus.dk bliver vedligeholdt løbende, samtidig med at der udvikles funktioner og produkter hele tiden. Derfor tager Wellness+ forbehold for fejl og ændringer i systemet, som kan forårsage fejl, nedbrud og andre uhensigtsmæssigheder. Wellness+ kan på ingen måde stilles til ansvar for fejl i systemet, ændringer eller tab af fortjeneste forårsaget af disse ændringer eller denne nyudvikling.
Vi opdaterer vores “Handelsbetingelser” og “Persondatapolitik” løbende, så det er vigtigt, at du løbende læse disse “vilkår og betingelser” igennem

Abonnement

På Wellnessplus.dk kan du altid finde den nyest opdateret oversigt over abonnementer og abonnementspriser. Her finder du også de nyest opdateret “Vilkår og Betingelser”. Med et adgangsgivende abonnement får du adgang til et dashboard, herfra kan du markedsføre og sælge dine behandlinger og produkter.
Wellnessplus.dk er en brugerstyret platform. Med et adgangsgivende abonnement får du adgang til et privat dashboard 24 timer i døgnet. Herfra opretter og styrer du din profilside, booking system og webshop.

Når du køber et abonnement og opretter adgang til et dashboard. Så er du forpligtet til at angive korrekte person- og butiksoplysninger. Ligeledes er du ansvarlig for at dine person- og butiksoplysningerne bliver opdateret løbende. Hvis Wellness+ finder din person- og butiksoplysninger ukorrekte. Så lukker vi din adgang til dashboardet. Derefter modtager du en email, med de rettelser du skal foretage for at få adgang igen.

Når du har købt et adgangsgivende abonnement, så kan du med det samme logge ind på dit dashboard. Alle vores abonnementer er løbende abonnementer, som fortsætter indtil du opsiger detVed udløb af en abonnementsperiode, forlænges abonnementet automatisk, med en periode svarende til den foregående. Ønsker du at opsige dit abonnement, kan du gør det indefra dit dashboard under indstillinger.

Når du køber et abonnement på wellnessplus.dk. Betaler du for abonnementet fra købsdatoen indtil slutningen af indeværende måned. Herefter betaler du hver d. 20 i måneden.  

Wellness+ bruger Stripe som betalingsløsning, læs mere i afsnittet om “Sikkerhed og betalingsløsning”. Wellnessplus.dk tager udelukkende imod kreditkort, som Mastercard og Visa. Vi trækker automatisk det månedlige abonnementsbeløb, indtil du opsiger abonnementet. Hver gang der foretages en trækning, modtager du en kvittering på din oplyste mailadresse.
Der kan forekomme ændringer i abonnements priserne og “vilkår og betingelser” på Wellnessplus.dk. Hvis der sker store ændringer varsles dette pr. mail, minimum 30 dage før det træder i kraft.
Ønsker du ikke at fortsætte på Wellnessplus.dk, grundet de nye priser og vilkårs betingelser. Kan du opsige dit abonnement, dog indenfor vores regler for opsigelse af abonnementer.
Wellnessplus.dk bruger Stripe som betalingsløsning, fordi det er en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kontooplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at når du handler på Wellnessplus.dk, er alle dine data sikret gennem en SSL kryptering. Så ingen ser eller gemmer personoplysninger, som de ikke skal have adgang til. Hvis du ønsker mere information om Stripe, kan du finde det her: https://stripe.com/en-dk
Det er ikke muligt at betale dit månedlige abonnement via. en betalingsserviceaftale. Fordi vi trækker det månedlige beløb direkte fra dit kreditkort. Men husk det er dit ansvar, at der sker rettidig betaling.
Hvis det ikke er muligt at trække abonnementsbeløbet på forfaldsdatoen, udsender Wellness+ en rykkerskrivelse til den oplyste mailadresse. Den første rykkerskrivelse anses som en påmindelse, med andenrykkerskrivelse opkræver Wellness+ et rykkergebyr på 100kr. pr. rykker. Wellness+ sender i alt tre rykkerskrivelser, er det skylde beløb stadigvæk ikke betalt, har Wellness+ uden varsel, ret til at blokere din adgang til dit dashboard. Det betyder at du ikke kan logge ind på dit dashboard og styre dine funktioner. Du vil igen få adgang, når du har betalt det fulde udestående til Wellness+. Wellness+ forbeholder sig ret til selvstændigt eller via en samarbejdspartner, at inkassere det udestående beløb samt. inkasser et gebyr for sent betaling. Wellness+ indberetter dårlige betalere til RKI, i henhold til RKI’s gældende regler. Gebyret fastsættes af Wellness+ eller en af Wellness+s eksterne samarbejdspartnere. Ved lukning af abonnementet og blokering af dit dashboard, forfalder alle udestående beløb i medfør af abonnementet til betaling straks.

Du kan altid opsige dit abonnement, indenfor den gældende opsigelsesvarsel. Du kan opsige dit abonnement inde fra dit dashboard under indstillinger.

Der er ingen fortrydelsesret ved køb af et abonnement på Wellnessplus.dk. Det er fordi køber (forhandler) af abonnementet, tager det i brug umiddelbart efter købet er gennemført.
I nogle tilfælde kan det hænde, at du har penge til gode hos Wellnessplus.dk, hvad gør du så? Wellness+ vil som oftest modregne beløbet i din næste månedlig betaling. Derfor kan du som udgangspunkt ikke få udbetalt beløbet. Kun hvis dit abonnement ophører og der ikke forekommer en næste månedlig betaling, kan du få udbetalt beløbet. Hvis dit abonnement allerede er ophørt, og du har et beløb til gode, som du ikke har fået udbetalt. Så henvend dig til Wellness+ på emailen: [email protected], start emailen med at skrive ”Refundering”. Vær opmærksom på, at en refundering kun kan ske til en dansk konti.
Alle køb på Wellnessplus.dk omfattes af disse “vilkår og betingelser” og er underlagt dansk ret, dog ikke CISG (Den Internationale Købelov), medmindre andet fremgår af ufravigelige regler. Uenigheder mellem Wellness+ og en forhandler, der ikke kan afgøres i fredsommelighed, afgøres af de danske domstole, medmindre andet fremgår af ufravigelige regler.

Tillæg til kampagnetilbud

Disse tillægsvilkår er gældende for forhandler på Wellnessplus.dk, som har købt et kampagnetilbud. Vilkårene er gældende fra købstidspunktet, til udgangen af den måned, hvor bindingsperioden ophører. Disse vilkår gælder sammen med Wellness+s almindelige abonnementsbetingelser, dog har tillægsvilkårene forrang. Men når bindingsperioden på tilbudskampagnen udløber, så er det udelukkende Wellness+s almindelige abonnementsbetingelser der gør sig gældende.
I kampagnetilbuddets bindingsperiode har du ikke mulighed for, at ændre over til et almindeligt abonnement.
Abonnementer på Wellnessplus.dk kan ikke opsiges i bindingsperioden. Et abonnement kan tidligst opsiges ved udgangen af den måned, hvor bindingsperioden udløber. Hermed kan abonnementet opsiges med det gældende opsigelsesvarsel, som er i overensstemmelse med vores almindelige abonnementsbetingelser. Wellness+ forbeholder sig retten til at opsige dit abonnement, uden varsel og med en måneds varsel til udgangen af en måned, hvis vi finder det nødvendigt.

Brugerbaseret platform

Dette er regler som er gældende for indlæg, annoncer, anmeldelser og alt andet skrifteligt og visuelt, som udgives eller uploades på Wellnessplus.dk. Som ejer af et abonnement på Wellnessplus.dk, er du ansvarlig for alt skrifteligt og visuelt som udgives eller uploades via. dit dashboard. Indholdet som du udgiver eller uploader, skal stemme overens med den til enhver tid gældende lovgivning, herunder at det ikke må krænke en tredjemands rettigheder, eksempelvis ophavsret til tekster og billeder.
Som forhandler på Wellnessplus.dk accepterer du, at du har ansvar for alle handlinger, som fortages i dit brugernavn og login. Som indehaver af et abonnement på Wellnessplus.dk, er du ansvarlig for alle nyheder, kommentarer, billeder eller andet indhold, som du eller andre uploader via. dit dashboard, på din profilside, booking system, webshop eller i et blogindlæg på bloguniverset. Fordi du leverer indhold til Wellnessplus.dk, forpligter du dig til at holde Wellnessplus.dk skadesløs. Wellness+ har til en hver tid, ret til at stoppe din adgang til dashboardet, uden varsling og med enhver begrundelse, hvis vi finder det nødvendigt.
Den store mængde af skriftlig og visuelt indhold, der offentliggøres dagligt, af forhandler på Wellnessplus.dk. Gør det ikke muligt for Wellness+, som udbydere, at kontrollere eller overvåge alle aktiviteter som forgår på Wellnessplus.dk. Netop fordi vi ikke kan kontroller den store mængde daglige skriftelige og visuelle indhold. Kan Wellness+ ikke være ansvarlige for det indhold som forhandlerne leverer. Wellness+ er derved heller ikke ansvarlig for, at de besøgende på Wellnessplus.dk, bliver udsat for indhold, som kan findes anstødeligt, fejlagtigt eller på anden måde kritisabelt. Som forhandler på Wellnessplus.dk, anerkender du, at Wellness+ ikke forhåndsgodkender det skriftlige og visuelle indhold, inden det udgives eller uploades på platformen. Men at Wellness+ har retten til, uden varsel og nærmere begrundelse, at fjerne enhver form for indhold, som offentliggøres på Wellnessplus.dk, hvis det er modstridende med disse “Vilkår og betingelser”.

Som forhandler på Wellnessplus.dk, står du indenfor alt skrifteligt og visuelt indhold, som du udgiver eller uploader på din profilside, booking system, webshop eller som indlæg på vores blogunivers. Du står med andre ord indenfor:

At du som forhandler har de nødvendige rettigheder til alt det skriftelige og visuelle materiale, som du udgiver eller uploader på Wellnessplus.dk.
At alt det du udgiver eller uploader af skrifteligt og visuelt materiale, ikke vil være til skade for nogen personer eller grupper.

At alt det information, som du leverer, er sandt, nøjagtigt, aktuelt og fyldestgørende og ikke overtræder de aktuelle “Vilkår og betingelser” her på Wellnessplus.dk.

Alt det skriftlig og visuelle informationer og materialer, som du uploader på Wellnessplus.dk, skal leveres vederlagsfrit og til fri brug for Wellness+. Wellness+ og vores samarbejdspartnere kan uden din tilladelse, henvise og omtale dit indhold frit på andre medier, på tværs af titler og formater. Hvis Wellness+ bringer dit skriftelige eller visuelle materialer på andre medier, sites og tjenester, står du også inde for dette. Wellness+ har ret til at bruge alt hvad du udgiver, uploader eller sender til Wellness+ pr. mail, over chatten eller via. kontaktformularen til ethvert formål. For alt det kommunikation og materiale, som du deler eller sender fra Wellnessplus.dk til Wellness+, som f.eks. data, kommentarer, spørgsmål, forslag eller andet, er nemlig ikke fortroligt eller ophavsretligt beskyttet. Derudover kan Wellness+ frit benytte alt dit materiale, informationer, ideer, koncepter, teknikker og know-how, som du har udgivet eller uploadet på Wellnessplus.dk, til ethvert formål som f.eks. til udvikling, produktion og markedsføring af forskellige produkter.

Som forhandler på Wellnessplus.dk, accepterer du, at du aldrig må udgive, dele eller uploade indhold som er:

Ulovligt, ødelæggende, truende, chikanerende, nedladende, æreskrænkende, injurierende, pornografisk eller indhold som krænker en anden persons privatliv eller som på anden måde skader mindreårige.
Krænker, ydmyger, intimiderer eller er hadefuld overfor personer og grupper som på baggrund af deres religion, køn, seksuelle orientering, race, etnicitet, alder eller handicap.
Foregiver at være fra en person eller en grupper som ikke er dig selv, eller som på et falsk grundlag angiver eller antyder din relation til en anden person eller gruppe, som indeholder personlige eller identificerende oplysninger om en anden person uden dens udtrykkelige tilladelse.
Foregiver at være at være et andet brand, end indholdet egentligt er. Det er med andre ord ikke tilladt at sælge kopivarer eller oprette en profil fra et andet brand uden de korrekte tilladelser. Dette kan medføre udvisning fra Wellnessplus.dk, med øjebliklig varsling.
Er usandt, vildledende, bedragerisk, misinformerende eller er et forsøg på under falsk forudsætninger at lokke kunder ind på din side og købe dine behandlinger og produkter på falsk grundlag.
Krænker et patent, varemærke, forretningshemmelighed, copyright eller anden rettigheder, eller
Som du ikke har lovmæssig eller kontraktlig ret til at offentliggøre.
Som udgør eller indeholder annoncer eller anden form for markedsføring, herunder links til andre web-tjenester med henblik på at henvise brugere hertil, junk mail, spam, kædebreve, pyramidespil eller uopfordrede reklamer.
Som udgør eller indeholder nogen form for annoncering eller kunde erhvervelse, hvis indholdet offentliggøres på den besøgte hjemmeside, som ikke er beregnet til netop det formål, eller hvis indholdet er mails til brugere af den besøgte hjemmeside, som har frabedt sig at blive kontaktet om andre tjenester, produkter eller kommercielle-interesser.
Indeholder links til kommercielle tjenester eller hjemmesider, hvor det ikke udtrykkeligt er tilladt.
Indeholder annoncer for enhver ulovlig tjeneste eller for ethvert produkt, som det ved lov er forbudt at sælge.
Indeholder virus eller anden computer kode, filer eller programmer, som har til formål at afbryde, ødelægge eller begrænse brugen af computer-software, hardware eller telekommunikationsudstyr.
Overdriver mængden af meddelelser som kan forstyr den normale strøm af kommunikation på Wellnessplus.dk eller som på anden måde modarbejder andre brugers mulighed for at anvende Wellnessplus.dk optimalt.
Udnytter vildledende mailadresser, fordrejede overskrifter eller andre lignende manipulationer til at skjule den virkelige oprindelse af indholdet.

Derudover forpligtes du ikke til at:

Kontakte personer, grupper eller andre erhvervsdrivende, som har frabedt sig at blive kontaktet.
Forfølge eller på nogen måde genere personer, grupper eller andre erhvervsdrivende.
Indsamle personlige- eller erhvervsmæssige oplysninger, med henblik på kommercielle eller ulovlige formål.
Bruge automatiske metoder, inclusive scripts, spiders, robotter, crawlere, værktøj til data mining eller lignende til at downloade data fra eller uploade data til Wellnessplus.dk.
Uploade irrelevant indhold, gentage upload af det samme eller lignende indhold eller på anden måde belaste vores infrastruktur med urimelige eller uforholdsmæssigt store datamængder
Forsøge at opnå uautoriseret adgang til vores system eller netværk, eller deltage i enhver aktivitet, som søger at forstyrre, forringe eller belaste vores tjenester.

Du skal være opmærksom på at det ikke er tilladt at kopier andres skriftelige og visuelle materiale og informationer ind i dit eget indlæg, profilside, booking system, webshop eller blogindlæg. Vi henviser her til ophavsretsloven

Alt hvad du kan læse eller se på Wellnessplus.dk, er beskyttet af ophavsretten, medmindre andet er angivet. Det skriftelige og visuelle indhold som er uploadet af Wellness+ eller vores forhandlere, må benyttes i henhold til “vilkårene og betingelserne” på Wellnessplus.dk. Som tidligere beskrevet er Wellness+ ikke ansvarlig for det skriftelige og visuelle materiale som forhandlerne, udgiver, uploader og derigennem offentliggør på Wellnessplus.dk, herunder hjemmesider, Facebook grupper osv. som er linket eller henvist til Wellnessplus.dk. Du må ikke bruge skrifteligt eller visuelt materiale som f.eks. billeder, medmindre andet udtrykkeligt fremgår. Enhver uberettiget brug af billeder og tekst kan krænke ophavsretslovgivning.
Wellness+ kan ikke stilles til ansvar for, at alt indhold, informationer og materialer på Wellnessplus.dk er korrekt. Wellness+ påtager sig ingen erstatningsansvar for fejl, forglemmelser og udeladelser i indholdet og materialet på Wellnessplus.dk. Specielt tager Wellness+ intet ansvar eller erstatningsansvar for fejl og udeladelser i de informationer, tekster, indhold og materiale som vores forhandler udgiver, levere eller uploader på Welnessplus.dk.
Brugen af Wellnessplus.dk er på egen risiko. Hverken Wellness+ eller samarbejdspartnere som er og har været involveret i at designe, fremstille eller publicere på eller omkring Wellnessplus.dk. Er ansvarlige for direkte, indirekte, hændelige eller følge skader, der kan opstå som følge af din adgang til Wellnessplus.dk. Wellness+ og samarbejdspartnere kan derfor ikke blive erstatningsansvarlige for evt. skader, som følge af din adgang til Wellnessplus.dk. Wellness+ er heller ikke ansvarlig for, og påtager sig ikke erstatningspligt for, skader eller virus. Som kan inficerer dit computerudstyr eller anden ejendom på grund af din adgang til Wellnessplus.dk. Samme gælder for de skriftlige og visuelle materialer, tekster, data, video eller lyd som du eventuelt downloading fra Wellnessplus.dk og ned til din computer.
Wellness+ er ikke ansvarlig for indhold fra de hjemmesider eller blogindlæg, som forhandlerne har linket til de mange profilsider, booking system, webshops og blogindlæg på Wellnessplus.dk. Hvis du besøger en hjemmeside som er linket til eller fra Wellnessplus.dk, sker dette på dit eget ansvar. Dette er også gældende for annoncer eller blogindlæg fra eksterne udbydere. Wellness+ fralægger sig enhver udtrykkelig eller underforstået garanti for så vidt angår korrekthed, lovlighed, pålideligheden eller gyldighed af ethvert indhold på forhandlernes profilsider, booking system, webshops og blogindlæg på Wellnessplus.dk. Wellness+ fralægger sig ethvert ansvar for tab, skade, krav, erstatningsansvar af enhver art, som resultat af en tredjemands hjemmeside eller indholdet der fra, som er direkte eller indirekte tilgængelig, af et besøg på den pågældende hjemmeside.

Virksomheden eller organisationen som forhandleren reklamere for må ikke være i direkte konkurrence med wellness+. Forhandlere må ikke reklamere for indhold som ikke er under vores koncept træning, behandling eller velvære. indholdet må ikke. Det er imod vores betingelser, hvis en forhandler skriver et indlæg eller tilføjer et billede, som truer, krænker eller chikanere andre. Hvis disse retningslinjer ikke overholdes, så fjerner wellness+ indholdet fra vores blog, uden yderligere forklaring og uden at skulle dække eventuelt tabe

Ifølge markedsføringsloven, så skal det stå højt og tydeligt om dit indlæg indeholder reklame. Så når du f.eks. reklamere for et produkt, så skal det omtalte produkt markeres som en reklame. Det kan du gøre ved at oplyse at “Dette er en reklame”, klart og tydeligt øverst i indlægget. Overholdes dette ikke, så fjernes indlægget uden yderligere begrundelse.

Det er ikke tilladt at reklamere på sine indlæg med annoncer fra andre virksomheder. Her taler vi og bannere og andre reklamer, hvor kunden kan klikke sig videre til andre virksomheder.

Det er ikke tilladt at dine blogindlæg “indeholder affiliatelinks“ eller “Adlinks”

Privat dashboard

Når du skal logge ind på dit dashboard første gang, får du tilsendt et brugernavn og et login på din oplyste emailadresse. Det brugernavn og login, skal du efterfølgende ændre til nogle mere personligt og unikt nogen. Det er vigtigt, at du er kreativ og laver et unikt brugernavn og login. For at sikre at uvedkommende ikke kommer ind på dit dashboard. Forsøg om du kan inkorporer både tal, små og store bogstaver og tegn, for at gøre det svært for en hacke at knække koden.
Det er kun tilladt, at du som indehaver af det pågældende abonnement, oplyser din mailadresse. Alle de indtastede oplysninger eller informationer skal være dine, korrekte og må på ingen måde være misvisende. Du har ansvar for at dine og dine medarbejders login-oplysninger holdes fortrolige, så uvedkommende ikke har adgang til dit eller dit personales dashboard. Wellness+ forpligter sig til at holde dine, dine medarbejders og dine kunders informationer fortrolige i registreringsdatabasen. Alt indtastet data er SSL- krypteret og derved sikkert gemt og på den måde videregives de ikke til en tredjepart. Læs mere i afsnittet “Sikkerhed og betalingsløsning”.

Online booking system

På Wellnessplus.dk finder du et online brugerstyret booking system. Du kan styre og oprette booking systemets funktioner indefra dit private dashboard. Disse “vilkår og betingelser” omfatter også booking systemets funktioner.
Det online booking system på Wellnessplus.dk, indeholder: Mail påmindelser, online betalingsløsning, mobilvenligt booking system, kundekartotek, arbejdstider og tidsbuffer, fleksible tider, fleksible, priser, personale login, kalender synkronisering, statistik og nøgletal, sikkerhed af personoplysninger, sikkerhed i betalingsløsning

Profilside

Profilen på Wellnessplus.dk, indeholder: Et galleri hvor du kan uploade billeder, mulighed for at oplyse om dine kontaktoplysninger og åbningstider i din butik. Nederst kan dine kunder skrive anmeldelser af dine behandlinger, produkter og din butik. Derudover indeholder profilsiden en rutevejledning via. google maps. Du kan linke til dine sociale medier og andre nyttige links. Der er ligeledes mulighed for, at skrive en kort og præcis beskrivelse af dig og din butik. Disse “vilkår og betingelser” omfatter også profilsidens funktioner.
Når du opretter en profilside indefra dit dashboard, skal du indtaste grundlæggende oplysninger, såsom navn, firma, adresse, telefonnummer, mailadresse osv. Disse oplysninger kan du altid opdatere eller ændre inde på dit dashboard. Når du køber et abonnement, godkender du, at du står inde for de oplysninger, som du har opgivet og indtastet, er sande og ikke bryder med andre personers eller gruppers rettigheder.

Webshop

På Wellnessplus.dks webshop er det kun tilladt at sælge produkter indenfor træning, behandling og velvære. Det kan f.eks. være yogamåtter, hårprodukter, massageolie osv. Hvis vi finder ikke relevante produkter eller behandlinger på din eller andres webshops, har Wellness+ ret til at fjerne de pågældende produkter eller behandlinger fra den enkelte webshop.
Når du opretter en profilside indefra dit dashboard, skal du indtaste grundlæggende oplysninger, såsom navn, firma, adresse, telefonnummer, mailadresse osv. Disse oplysninger kan du altid opdatere eller ændre inde på dit dashboard. Når du køber et abonnement, godkender du, at du står inde for de oplysninger, som du har opgivet og indtastet, er sande og ikke bryder med andre personers eller gruppers rettigheder.

Leverings håndtering

Wellnessplus.dk samarbejder med tjenesten Shipmondo (fragtløsning). Det gør vi fordi Shipmondo tilbyder en effektiv håndtering af dine ordrer og forsendelser. Derudover tilbyder Shipmondo en række transportører til dine forsendelser. Heraf har Wellness+ udvalgt fire transportør, som du kan benytte her på Wellnessplus.dk: Det er: GLS, Postnord, DAO og Bring. Det er ikke muligt at benytte andre fragtløsninger fra Wellnessplus.dk. Men du er altid velkommen til, at skrive ønsker om andre transportør til [email protected]
Som forhandler står du for alt levering af de produkter som du sælger via. din Webshop, her på Wellnessplus.dk.

Returnering

Som forhandler, står du for refundering af de produkter, som du sælger på Wellnessplus.dk. Ligeledes er det dit og udelukkende dit ansvar, at kunderne får købsbeløbet retur, efter de har refunderet produktet eller behandlingen til dig. Wellness+ har intet ansvar eller betalingsansvar for de refunderinger som foretages mellem forhandlere og kunder på Wellnessplus.dk. Alle ønsker om at lave en aftale omkring refundering, retter Wellness+ henvendelse til den forhandler som har solgt produktet eller behandlingen.
Som forhandler står du for tilbagebetaling hvis en kunde ønsker at returner et produkt eller hvis en kunde har penge tilgode hos dig. Så alle ønsker om at lave en aftale omkring refundering/tilbagebetaling, retter vi henvendelse til dig. Wellness+ fralægger sig alt ansvar for refundering/tilbagebetaling. (retur label)
Som forhandler står du for alt reklamation vedrørende de produkter som du sælger fra din webshop på Wellnessplus.dk. Ifølge købeloven skal der gives 2 års reklamationsret. Dette skal du overholde, når du sælger produkter på Wellnessplus.dk.
Hvis en kunde ønsker at klage over en service, et produkt eller en behandling. Skal kunden henvende sig til den forhandler, som har solgt produktet eller behandlingen. Wellness+ har intet med produkterne, behandlinger eller servicen fra de enkelte forhandler at gøre, derfor kan vi ikke hjælpe med klager, men henvise kunderne til jer forhandler. Det er vigtigt, at du altid har opdateret dine kontaktinformationer på din Profilside, så kunderne altid kan komme i kontakt med dig, hvis de ønsker at klage.

Cookies- og Persondatapolitik

Stort set alle hjemmesider anvender cookies idag. Det gør de fordi, det er en nødvendighed for at deres hjemmesides funktioner fungerer. Ligeledes sikre hjemmesidens cookies at kunderne får en god bruger oplevelse. Men hvad er en cookie? Det er en tekstfil som gemmes på dit IT-udstyr (PC, tablet, smartphone eller lignende) i det du kommer ind på Wellnessplus.dk. Ved at filen gemmes på din computer, gør at du kan genkendes, hver gang du besøger Wellnessplus.dk. Denne information bruger vi til at lave statistikker over kundernes og forhandlernes færden på platformen. Samtidigt benytter vi denne viden til at optimere indholdet og funktionerne på vores sider.
Cookies er ikke en farlig fil og den kan ikke indsamle viden eller oplysninger fra din computer. Ligeledes kan den heller ikke sprede virus eller andre skadelige programmer, på dit it-system. Det er ligeledes vigtigt, at vide at der findes forskellige slags cookies f.eks. sessionscookies: de gemmes kun på din computer, så længe du har din browser åben. Den Persistente cookie gemmes i et længere tidsrum. F.eks. vil den sessionscookie blive sat på din computer på ny, hvergang du besøger Wellnessplus.dk. Derimod vil den persistente cookie blive fornyet i det du genbesøger platformen. Wellness+ benytter begge slags cookies, for at sikre os at alle vores forhandlere får de bedst funktioner og derigennem en god brugeroplevelse. Alt dette tager afset i dine behov.
Wellness+ vil gerne orientere dig og alle vores andre forhandler, om at vi indsamler, registrerer og behandler en række personoplysninger om dig, når du køber abonnementer, produkter og lignende her på Wellnessplus.dk. I den forbindelse vil vi informere dig om, at vi prioriter datasikkerheden meget højt, fordi vi ved hvor vigtigt, det er, at dine personoplysninger ikke kommer i de forkerte hænder. Herunder kan du læse om hvilke informationer og oplysninger, som vi indsamler og behandler på Wellnessplus.dk. Du vil også få indsigt i hvem der har adgang til dine personoplysninger og hvordan du kan kontakte os vedrørende dette.

Det overordnede formål med at indsamle dine personoplysninger er, så du kan få den bedst mulige brugeroplevelse på Wellnessplus.dk. Indsamling og behandling af personoplysninger, dækker over køb af abonnementer og produkter. Ligeledes dækker det over markedsføring, håndtering af betaling, kundehenvendelser, varslinger, refundering og brugen af forskellige analyseværktøjer som f.eks. Google Analytics. De cookies som vi benytter via. Google Analytics, bruger vi til at følge vores forhandlers færden på Wellnessplus.dk. Disse informationer hjælper os med at forstå dine og vores andre forhandlers behov. På den måde kan vi målrette og udvikle vores funktioner og produkter, efter dine og vores andre forhandlers ønsker og behov. På den måde sikrer vi os at i får den bedst mulige brugeroplevelse.

Sådan bruger vi vores forhandlers personoplysninger:

· Wellness+ benytter Google Analytics som Analyseværkstøj. Med dette værktøj kan vi følge vores forhandlers færden på Wellnessplus.dk. Ligeledes hjælper Analytics os med at genkende dig hver gang du besøger platformen, dette giver Wellness+ mulighed for at forbedre vores kendskab til dig, og vores andre forhandlere. Så vi kan præsenter dig for det mest relevante indhold og markedsføringsmateriale på Wellnessplus.dk.

· Så dine indstillinger og valg bliver husket hvergang du besøger Wellnessplus.dk.

· Persondata ved køb: For at du kan gennemføre et køb på Wellnessplus.dk. Indsamler og behandler vi nogle af dine personoplysninger. De oplysninger som vi indsamler er: Fornavn, efternavn, butiksadresse, by, postnummer, mailadresse, butiksnavn, betalingsoplysninger, fødselsdato, telefonnumre osv.

· Vi indsamler data, så vi kan lave statistik over trafikken på Wellnessplus.dk. Denne viden benytter vi til at forbedre vores funktioner og produkter bl.a. i forhold til forhandlernes behov.

· I forbindelse med konkurrencer.

· Markedsføring igennem en tredjepart.

– Wellness+ behandler, med dit samtykke, dine personoplysninger med henblik på identifikation.

– Personoplysninger deles med samarbejdspartnere. For at understøtte din færden på Wellnessplus.dk, videregiver vi dine personoplysninger til evt. samarbejdspartnere, det er f.eks. banker og betalingsmyndigheder og -instanser. I nogle tilfælde, videregiver vi også personoplysninger til forsikringsselskaber, socialemedier, reklamebureau, udviklere, advokat, inkassofirma, eksterne konsulenter eller databehandlere.

– Såfremt du eller de øvrige forhandlere begår noget strafbart eller handlinger der er imod disse “vilkår og betingelser”. Kan Wellness+ behandle dine personoplysningerne med henblik på en evt. politianmeldelse, med henblik til en retssag eller at du bliver ekskluderet fra Wellnessplus.dk.

Wellness+ giver kun dine personoplysninger videre, hvis dette er tilladt indenfor den danske lovgivning. For at Wellnessplus.dk kan fungere, er det nødvendigt at samarbejde med andre tjenester. Wellness+ samarbejder med Google Analytics (stratetisk værktøj) , Stripe (betalingsudbyder) og Shipmondo (fragtudbyder). Disse tjenester bearbejder dine personoplysninger, på vegne af Wellness+.

Wellness+ gemmer dine personoplysninger, i den periode, som det er nødvendigt, for at opfylde de formål, som de er indsamlet til. Dine bestillings- og betalingsoplysninger og evt. yderligere personoplysninger er ofte underlagt forskellige lovmæssige former for opbevaringspligt, dette fremgår af handelsloven eller skattelovgivningen i Danmark. Denne lovgivning forpligter Wellness+ til at opbevare disse personoplysninger, i op til ti år, med henblik på skattekontrol og revision. Først derefter må vi endegyldigt slette de pågældende oplysninger. De personoplysninger som vi ikke endegyldigt kan slette med det samme, opbevarer vi således at dine kortoplysninger er anonymiseret og spærret for yderligere bearbejdning.

I analyseværktøjet Google Analytics opbevarer vi oplysninger om dine ordre- og kundenummer i op til 50 måneder (4 år). Det gør vi i forhold til de rammer, som er sat op for lagring af disse oplysninger i værktøjet. Herefter slettes disse oplysninger automatisk. Når du opsiger dit abonnement på Wellnessplus.dk, slettes dine og dine kunders personoplysninger endegyldigt fra dit dashboard. Men de betalingsoplysninger, som Wellness+ indsamlede da du købte abonnementet, de bevarer vi i op til ti år. De mange samtaler som opstår i Wellness+ database, når kunder kontakter vores support, gemmes i op til en måned, med henblik på videre samtale.

Du har efter databeskyttelsesforordningen, en række rettigheder i forhold til vores indsamling og behandling af dine personoplysninger. For at gøre brug af disse rettigheder kan du kontakte Wellnessplus.dks support på mailadressen: [email protected] eller via chatten nederst i højre hjørne.

Du har indsigtsret i alle de personoplysninger, som er blevet indsamlet og behandlet på Wellnessplus.dk, om dig.

Du kan rette de fleste personoplysninger indefra dit dashboard. Er der andre ukorrekte personoplysninger, som du ikke selv har adgang til at rette, kan du kontakte Wellnessplus.dks support og de vil sætte dig i kontakt med vores dataansvarlig, som så vil rette det.

I specielle tilfælde, kan du få slettet de personoplysninger, som vi opbevarer om dig, inden den generelle sletning af oplysningerne foregår.

Du kan i meget specielle tilfælde få indsamlingen og behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Men dette kan påvirke Wellnessplus.dks funktioner og derved brugen af platformen.

Hvis du vælger at få begrænset indsamlingen og behandlingen af dine personoplysninger. Betyder dette, at vi kun må behandle dine personoplysningerne med dit samtykke eller med henblik på et retskrav, som kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person, grupper eller vigtige samfundsinteresser.

Du har i specielle tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af personoplysninger. Dette gør sig også gældende for oplysninger, som Wellness+ behandler efter en interesse afvejning.

Du kan henvende dig til Wellnessplus.dks dataansvarlig, med indsigelser mod behandling af dine personoplysninger til direkte markedsføring.

Du kan i særlige tilfælde bede om få tilsendt dine personoplysninger enden pr. mail eller med post. Ligeledes har du ret til at få overført dine personoplysninger fra en dataansvarlig til en anden.

Det er Wellness+ der er dataansvarlig og dermed ansvarlige for, at dine personoplysninger bliver registreret og behandlet i overenstemmelse med den gældende lovgivning i Danmark. På Wellnessplus.dk er Stifter Nicklas Anvig dataansvarlig. For at kontakte vores dataansvarlig, skal du skrive en email til [email protected] Start emailen med at skrive “Personoplysninger”. Så vil du blive kontaktet.

På Wellnessplus.dk tager vi sikkerheden alvorlig, fordi vi ved at hvis sikkerheden svigter, risiker du at dine og dine kunders personoplysninger, at blive offentliggjort på nettet til eventuelle svindlere. Derfor har vi sikret Wellnessplus.dks på den bedst mulige måde. Vi benytter nemlig kryptering gennem et SSL- certifikat. SSL står for Secure Socket Layer og er industristandarden for kryptering af bl.a. profilsider, booking systemer og webshops. Med andre ord, sådan sørger vi for, at alle de personoplysninger som bliver udvekslet mellem os og dig, eller dig og dine kunder, ikke kan anvendes af andre. Derudover kan du øge sikkerheden på dit dashboard yderligere, med et unikt og kreativt brugernavn og login.
Du kan læse yderligere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning, ”de registreredes rettigheder”, som du kan finde på www.datatilsynet.dk. Du kan til en hver tid indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds eller skuffet over den måde, Wellness+ behandler dine personoplysninger på. Du kan find Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Billedlig og skriftelige udgivelser

Alle forhandler på Wellnessplus.dk, har ansvar for de handlinger, som de foretager på platformen. Så hvis du skriver kommentarer på Wellnessplus.dk, må kommentarens indehold ikke findes anstødelig, fejlagtigt eller på anden måde kritisabelt. Hvis Wellness+ finder dine kommentar eller indhold, i modstrid med disse “vilkår og betingelser”, så sletter vi dem uden varsel og med enhver begrundelse. Når du skriver eller på anden måde leverer indhold til Wellnessplus.dk forpligter du dig til, at holde Wellnessplus.dk skadesløs. Hvis dette ikke overholdes, lukkes din adgang til dit dashboard, uden varsel.
Cookies er ikke en farlig fil og den kan ikke indsamle viden eller oplysninger fra din computer. Ligeledes kan den heller ikke sprede virus eller andre skadelige programmer, på dit it-system. Det er ligeledes vigtigt, at vide at der findes forskellige slags cookies f.eks. sessionscookies: de gemmes kun på din computer, så længe du har din browser åben. Den Persistente cookie gemmes i et længere tidsrum. F.eks. vil den sessionscookie blive sat på din computer på ny, hvergang du besøger Wellnessplus.dk. Derimod vil den persistente cookie blive fornyet i det du genbesøger platformen. Wellness+ benytter begge slags cookies, for at sikre os at alle vores forhandlere får de bedst funktioner og derigennem en god brugeroplevelse. Alt dette tager afset i dine behov.
Den store mængde af skriftlig og visuelt indhold, der offentliggøres dagligt af forhandlerne på Wellnessplus.dk. Gør det ikke muligt for Wellness+, som udbydere, at kontrollere eller overvåge alle aktiviteter som forgår på Wellnessplus.dk. Netop fordi vi ikke kan kontroller den store mængde daglige skriftelige og visuelle indhold. Kan Wellness+ ikke være ansvarlige for det indhold som forhandlerne lever på platformen. Wellness+ er derved heller ikke ansvarlig for, at forhandlerne, de besøgende og brugerne på Wellnessplus.dk, bliver udsat for indhold, som kan findes anstødelige, fejlagtige eller på anden måde kritisabelt. Men når Wellness+ opdager indhold, der er modstridende mod disse “vilkår og betingelser”, har Wellness+ ret til, uden varsel og nærmere begrundelse, at fjerne dette indhold.
Wellness+ kan ikke stilles til ansvar for, at alt indhold, informationer og materiale på Wellnessplus.dk er korrekt. Wellness+ påtager sig ingen erstatningsansvar for fejl, forglemmelser og udeladelser i indholdet og materialet på Wellnessplus.dk. Specielt tager Wellness+ intet ansvar eller erstatningsansvar for fejl og udeladelser i de informationer, indhold og materiale som vores forhandler levere eller uploader på Welnessplus.dk.
Brugen af Wellnessplus.dk er på egen risiko. Hverken Wellness+ eller samarbejdspartnere, som er og har været involveret i at designe, fremstille eller publicere, på eller omkring Wellnessplus.dk. Er ansvarlig for direkte, indirekte, hændelige eller følge skader, der kan opstå som følge af forhandlernes adgang til Wellnessplus.dk. Wellness+ og samarbejdspartnere kan derfor ikke blive erstatningsansvarlige for evt. skader, som følge af din færden på Wellnessplus.dk. Wellness+ er heller ikke ansvarlig for, og påtager sig ikke erstatningspligt for, skader eller virus. Som kan inficerer dit computerudstyr eller anden ejendom på grund af din adgang til Wellnessplus.dk. Samme gælder for det skriftlige og visuelle materialer, tekster, data, video eller lyd som du eventuelt downloading fra Wellnessplus.dk og ned til din computer.
Wellness+ er ikke ansvarlig for indhold, fra de hjemmesider eller blogindlæg, som forhandlerne har linket til de mange profilsider, booking system, webshops og blogindlæg på Wellnessplus.dk. Hvis du besøger en hjemmeside, som er linket til eller fra Wellnessplus.dk, samt. andre hjemmesider sker dette på dit eget ansvar. Dette er også gældende for annoncer eller blogindlæg fra eksterne udbydere. Wellness+ fralægger sig enhver udtrykkelig eller underforstået garanti for så vidt angår korrekthed, lovlighed, pålideligheden eller gyldighed af ethvert indhold på forhandlernes profilsider, booking system, webshops og blogindlæg på Wellnessplus.dk. Wellness+ fralægger sig ethvert ansvar for tab, skade, krav, erstatningsansvar af enhver art. som resultat af en tredjemands hjemmeside eller indholdet der fra, som er direkte eller indirekte tilgængelig, af et besøg på den pågældende hjemmeside.
Følg wellness+ på de sociale medier