fbpx

Markedsføring
med personlighed

Skab tryghed til de nye kunder

Bloggen på wellness+, er for forhandlere som vil have personlighed ind i sin markedsføring. Bloggen er et personligt medie, hvor du invitere læseren ind i din professionelle og private liv. På den måde, kan du skabe tryghed og nærhed til læseren, eller i dette tilfælde, til den ny kunde som læser dit indlæg. Din personlighed i dine indlæg kan skabe tryghed, hos specielt nye kunder. Vi ved at tryghed, for mange forhandlere, er vigtig for kundeoplevelsen under en behandling. Med denne blog, kan du allerede skabe tryghed og danne en form for relation til kunden, inden hun booker en tid til en behandling. Specielt nye kunder vil være mere tilbøjelig til at booke en tid, hvis de føler sig tryg i dine hænder. 

Vis din personlighed

Tag din personlighed med ind i dine indlæg. Kunderne kan godt lide, at lære dig at kende, specielt inden de køber en behandling. Bloggen er et fantastisk sted, at vise sin butik (Hvor de modtager behandlingen), dig selv, dine produkter, behandlinger og evt. dine medarbejdere. Kunderne vil i større grad købe dine behandlinger, hvis de føler sig trygge i dine hænder.

Reklamer for dine produkter

Du kan frit reklamere for dine egne produkter på bloggen. I dine indlæg kan du evt. linke til din wellness+ webshop, dermed flytter du trafik fra bloggen og ned til din webshop. Når du reklamere for et produkt, skal dette oplyses tydeligt i dit indlæg.

Sponsoreret indhold

Det er tilladt, at vise sponsoreret indhold i dine indlæg. Når vi snakker om sponseret indhold, betyder det at andre virksomheder eller organisationer betaler dig for, at skrive et indlæg om dem eller deres produkter. Det er en god måde at tjene lidt ekstra. I vores handelsbetingelser kan du se hvilke virksomheder og organisationer du ikke må reklamere for på wellnessplus.dk.

En erhvervsblog

Dette er en erhvervs blog, hvor du kan markedsføre dine produkter og behandlinger. Alt hvad du skriver på bloggen, skal derfor have en professionel vinkel. Du må gerne skrive om din familie og privatliv, hvis det er med en professionel vinkel evt. i forhold til dit erhverv, produkter eller behandlinger. Men det er en balancegang, fordi det kan også have en positiv effekt på markedsføringen, hvis du viser din personlighed. Kommer du i tvivl om dit indlæg overholder dette, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på mailen: [email protected] eller på chatten nederst i højre hjørne.

Så nemt er det at skrive et indlæg

Det er nemt at skrive et indlæg til bloggen. Du skriver indlægget indefra dit dashboard og derefter vises det på vores fælles blog. Det gode ved at bloggen er fælles, er at alle er med til at levere indhold til den. På den måde, er det ikke et krav at du skriver indlæg hverdag, for at holde gang i bloggen. Nej, her kan du skrive et indlæg når du har lyst, og alligevel få god eksponering. 

Ofte stillede spørgsmål

Wellness+ får hver dag en række spørgsmål omkring vores produkter. Derfor har vi samlet de hyppigste spørgsmål og svar nedenfor. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte vores support. Det gør du igennem kontaktformularen på kontakt siden eller på chatten – vi hjælper altid med et smil.

Ja det mener vi, fordi den indeholder mange af de samme informationsmuligheder. Samtidigt er der integreret en webshop og et booking system, ligesom på en almindelig hjemmeside. Din profilside på Wellness+ repræsentere din butik på nettet.

Ja, det er mulighed at oprette valgfrie links til profilsiden, her i blandt links til f.eks. din butiksprofil på Facebook eller Twitter.

Dit online booking system indeholder: en mail påmindelser, online betalingsløsning, mobilvenligt booking system, kundekartotek, arbejdstider og tidsbuffer, fleksible tider, fleksible priser, personale login, kalender synkronisering, statistik og nøgletal, sikkerhed af personoplysninger, sikkerhed i betalingsløsning.

Booking systemet er integreret med vores profilside, Derfor har man ikke mulighed for, at benytte booking systemet separat til en ekstern hjemmeside.

Vi ved at de fleste shopper på nette med deres smartphone. Derfor har vi gjort hele Wellness+, herunder webshoppen, responsiv. Det betyder at dine kunder kan købe, dine produkter fra deres Iphone, Android eller andre smartphones.

Du opretter din webshop indefra dashboardet. På Dashboardet finder du en række hjælpevideoer, som vi guide dig igennem din oprettelse. Derudover sidder vores support klar til at hjælp dig, hvis du får brug for det. God fornøjelse.

For at komme i gang, skal du købe et abonnement. Når du har gjort det, modtager du en kvittering pr. mail, med et brugernavn og login. Dem skal du bruge til at logge ind på dit dashboard. Oppe i menuen, er der et menupunkt der hedder ”log ind”, herfra logger du på dit dashboard.

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev.

Med dette nyhedsbrev, kan du være en af de første til at modtage nyheder, omkring nye produkter og funktioner på Wellnessplus.dk. Dette kan være med til at styrke din butiks konkurrencedygtighed.

Følg wellness+ på de sociale medier