fbpx

Markedsføring
med personlighed

Anvend +Bloggen i din markedsføring

Alle indlæg på +Bloggen Erhverv, skal have et fagligt indhold. Vi opfordrer alle til at skrive indlæg på +Bloggen. Så den kan blive fyldt med professionelle råd, inden for træning, behandling og velvære. At markedsføre din virksomhed på +Bloggen, giver dig mulighed for at invitere kunderne ind i dit professionelle liv, med en personlig tilgang. Den personlige vinkel er et fantastisk redskab, når du skal skabe tryghed og nærhed til dine kunder. Dine indlæg på +Bloggen skaber tryghed og danner relationer til kunderne, inden de booker tid til dine behandlinger.

Personlighed skaber en god kundeoplevelse

Tag din personlighed med ind i dine indlæg. Kunderne kan godt lide, at lære dig at kende, inden de køber en behandling. +Bloggen er et fantastisk sted, at vise dine omgivelser frem. Kunderne vil i større grad købe dine behandlinger, hvis de føler sig trygge i dine hænder.

Reklamer på +Bloggen

Du kan frit reklamerer for dine produkter på +Bloggen. Fra dine indlæg kan du linke til din wellness+ webshop. Dermed flytter du trafik fra +bloggen til din webshop. Når du reklamerer skal det oplyses tydeligt øverst i indlægget.

Anvend sponsoreret indhold

Det er tilladt at vise sponsoreret indhold i dine indlæg. Et sponsoreret indhold, er når en anden virksomhed eller organisation betaler dig, for at skrive et indlæg om deres produkter. Så længe produktet er indenfor kategorierne træning, behandling og velvære. Læs mere i vores handelsbetingelser.

+Bloggen Erhverv

Alt hvad du skriver på +Bloggen skal have et professionelt udgangspunkt. Du er velkommen til at skrive om din familie og privatliv, hvis det er aktuelt i forhold til din faglighed. Kommer du i tvivl om dit indlæg overholder vores retningslinjer, så er du altid velkommen til, at kontakte vores kundeservice på mailen: [email protected] eller på chatten.

Det er nemt at skrive et indlæg

Du skriver et indlæg indefra dit dashboard, og derefter vises det automatisk på +Bloggen. Alle er fælles om at levere indhold til +Bloggen. Derfor er det ikke et krav, at du skriver indlæg hver dag. Nej, her kan du skrive et indlæg når du har lyst, og alligevel få god eksponering.

Ofte stillede spørgsmål

Wellness+ får hver dag en række spørgsmål omkring vores funktioner. Derfor har vi samlet de hyppigste spørgsmål og svar her. Har du ikke fået besvaret dit spørgsmål her. Så sidder vi klar til at hjælpe dig, enden via. chatten eller pr. mail [email protected] – Vi hjælper altid med et smil.

Ja det mener vi, fordi den indeholder mange af de samme informationsmuligheder. Samtidigt er der integreret en webshop og et booking system, ligesom på en almindelig hjemmeside. Din profilside på Wellness+ repræsentere din butik på nettet.

Ja, det er mulighed at oprette valgfrie links til profilsiden, her i blandt links til f.eks. din butiksprofil på Facebook eller Twitter.

Dit online booking system indeholder: en mail påmindelser, online betalingsløsning, mobilvenligt booking system, kundekartotek, arbejdstider og tidsbuffer, fleksible tider, fleksible priser, personale login, kalender synkronisering, statistik og nøgletal, sikkerhed af personoplysninger, sikkerhed i betalingsløsning.

Booking systemet er integreret med vores profilside, Derfor har man ikke mulighed for, at benytte booking systemet separat til en ekstern hjemmeside.

Vi ved at de fleste shopper på nette med deres smartphone. Derfor har vi gjort hele Wellness+, herunder webshoppen, responsiv. Det betyder at dine kunder kan købe, dine produkter fra deres Iphone, Android eller andre smartphones.

Du opretter din webshop indefra dashboardet. På Dashboardet finder du en række hjælpevideoer, som vi guide dig igennem din oprettelse. Derudover sidder vores support klar til at hjælp dig, hvis du får brug for det. God fornøjelse.

For at komme i gang, skal du købe et abonnement. Når du har gjort det, modtager du en kvittering pr. mail, med et brugernavn og login. Dem skal du bruge til at logge ind på dit dashboard. Oppe i menuen, er der et menupunkt der hedder ”log ind”, herfra logger du på dit dashboard.

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev.

Med dette nyhedsbrev, kan du være en af de første til at modtage nyheder, omkring nye produkter og funktioner på Wellnessplus.dk. Dette kan være med til at styrke din butiks konkurrencedygtighed.

Følg wellness+ på de sociale medier