Markedsføring
og content med
Personlighed

​​Lad din artikel, indgå i din markedsføring?

Alle artikler skal have et fagligt indhold, og vi håber at alle vil skrive en artikel en gang imellem. Så wellness+ kan blive fyldt med professionelle råd, indenfor træning, behandling og velvære. Skriv en artikel, som et led i din content marketing. Med dine artikler kan du skabe content hvor du viser sponsoreret indhold og reklamer for dine egne produkter og på den måde invitere dine kunder ind i dit professionelle liv, med en personlig tilgang. Denne personlige vinkel, kan være et fantastisk redskab, når du skal skabe tryghed og nærhed til dine kunder. Din artikel kan faktisk skabe loyale kunderelationer. Samtidigt kan du anvende din artikel som et led i din linkbuilding af din egen hjemmeside. Du kan via. et link i artiklen flytte trafik fra bloggen og over på din hjemmeside.

Personlighed skaber en god kundeoplevelse​

Tag din personlighed med ind i din artikel. Kunderne kan godt lide, at lære dig at kende, inden de køber en behandling. Bloggen er et fantastisk sted, at vise dine omgivelser frem. Kunderne vil i større grad købe dine behandlinger, hvis de føler sig trygge i dine hænder. Alt indhold på Bloggen skal have et professionelt omdrejningspunkt. Du er velkommen til at skrive om dit privatliv, hvis det er aktuelt i forhold til din faglighed.

Søgemaskineoptimer og skab
trafik til din hjemmeside

Det er en god ide! Din artikel kan have en stor værdi for din egen hjemmesides linkbuilding og placering i søgemaskinerne. Dine artikler her på wellness+, kan have stor indflydelse i din markedsføringsstrategi og gør du det godt, kan dine følgere blive, dine mest værdifulde kunder.

Læs om Linkbuilding

Content Marketing
- Din artikel skaber værdi

Content Marketing handler om at skabe værdifuld og relevant indhold til dine kunder. I din artikel kan du skabe kvalitetsindhold, som giver kunderne den viden som de søger. Det skaber loyalitet hos dine kunder og overbeviser dem om at foretage et køb hos dig.

Læs om Content marketing 

Anvend reklamer og sponsoreret indhold i din artikel​

Det er tilladt at vise sponsoreret indhold i din artikel. Et sponsoreret indhold er når, en anden virksomhed eller organisation, betaler for at du skriver en artikel om deres produkter. Men det er kun tilladt hvis produkterne er indenfor kategorierne træning, behandling og velvære.

Du kan frit vise reklamer for dine egne produkter i din artikel. Herfra kan du linke til din wellness+ webshop. Dermed flytter du trafik fra artiklen til din webshop. Når du laver reklamer for produkter eller behandlinger, så er det et krav at du tydeligt oplyser, at det er en reklame øverst i din artikel.

Det er nemt at skrive en artikel

På wellness+s forside finder du menupunktet “Blog”. Her finder du den blog, som henvender sig til vores besøgende. Skriv en artikel inde fra dit dashboard. Det er et krav at artiklen skal omhandle et emne, indenfor kategorierne: Træning, behandling og velvære. Når artiklen er færdig skrevet, vises den automatisk på vores blog. Har du yderligere spørgsmål, så kontakt vores Support
Artikel, Erhverv-Blogunivers, wellness+

FAQ Blog

Wellness+ får hver dag en række spørgsmål omkring vores funktioner og systemer. Derfor har vi samlet de FAQ spørgsmål og svar herunder. Har du ikke fundet svar på dine spørgsmål? Så sidder vi klar til at hjælpe dig – Kontakt support

Ja, det er tilladt at reklamere for egne og andres produkter på vores blog. Så længe produkterne er indenfor kategorierne træning, behandling og velvære. Det er også tillade at linke fra din artikel, til virksomhedens hjemmeside.

Det kan være en godt ekstra indtægt, som vil være med til at skabe økonomisk vækst i din virksomhed. Men det kan også være med til at give et nyt og spændende indhold til dine artikler. Læs mere ..

Det er ikke tilladt at reklamere i dine artikler, med annoncer fra andre virksomheder. Her mener vi bannere og andre reklamer, hvor kunderne kan klikke sig videre til andre virksomheder.

Det er ikke tilladt at dine artikler indeholder “Affiliatelinks“ eller “Adlinks”

Ja, det er tilladt at have reklamer for egne og andres produkter på vores blog. Så længe produkterne er indenfor kategorierne træning, behandling og velvære. Det er også tillade at linke fra din artikel, til virksomhedens hjemmeside.

Det kan være en godt ekstra indtægt, som vil være med til at skabe økonomisk vækst i din virksomhed. Men det kan også være med til at give et nyt og spændende indhold til dine artikler. Læs mere ..

Det er tilladt at vise sponsoreret indhold i din artikel. Et sponsoreret indhold er når, en anden virksomhed eller organisation, betaler for at du skriver en artikel om deres produkter. Men det er kun tilladt hvis produkterne er indenfor kategorierne: Træning, behandling og velvære. 

Du er velkommen til at indsætte et link i din artikel, til den pågældende virksomhed som du viser sponsoreret indhold for.

Når du har skrevet en artikel, kan du indsætte et link til din egen hjemmeside. Når du linker fra wellness+ til din egen hjemmeside, er god linkbuilding. Fordi det er god linkbuilding, så roser Google din hjemmeside ved at give den en bedre placering i søgemaskinerne. Samtidigt er artiklen med til at flytte trafik fra din artikel til din hjemmeside.

Men husk på at dårlig linkbuilding er hvis du skriver mistænksomt mange artikler med links til din hjemmeside. Så straffer Google din hjemmeside og de søgemaskine placering forringes. Læs om Linkbuilding

For at komme igang med din profil, skal du købe et abonnement. Når du har gjort det, modtager du en kvittering pr. mail, med et brugernavn og login. Dem skal du bruge til, at logge ind på dit dashboard. 

Sådan logger du på: På menuen finder du menupunktet ”Log ind”. Det er her du logger på dit dashboard. Køb et abonnement

Prøv wellness+ gratis i 3 måneder helt uden forpligtelser

Følg wellness+ på de sociale medier