fbpx

Det handler om at blive set og øge din indtjening

Hvad kan vi tilbyde dig?

Wellness+ er en brugerstyret markedsførings- og serviceplatform for selvstændige erhvervsdrivende, som udbyder behandlinger og produkter indenfor træning, behandling og velvære. Med et abonnement på wellness+, kan du oprette en virksomheds profilside med et integreret booking system og webshop. Abonnementet giver adgang til et personligt brugervenligt dashboard. Fra det kan du oprette, styre og ændre dine valgte funktioner, uden yderligere omkostninger og på alle tider af døgnet.

Du får adgang til alle
vores funktioner

Når din profilside er oprettet, bliver din butik synlig på kortet. Kunder fra hele landet, kan nu gå ind og søge efter dine produkter og behandlinger – på den måde reklamerer du både landsdækkende og i dit lokalområde.

På din profilsiden, har du mulighed for at beskrive og fremvise din butik. Det er her dine kunder kan finde en række praktiske informationer, som f.eks. dine åbningstider, rutebeskrivelse og evt. anmeldelser fra dine kunder.

Det online booking system er integreret med din profilside. Det betyder, at dine kunder får mulighed for, at booke tid direkte ind i din og dit personales kalender.  

Der er integreret en webshop, med betalings-løsning, på din profilside. Her kan du sælge dine produkter til kunder, fra hele landet eller fra dit lokalområde. Denne webshop er et godt supplement til din omsætning. Derudover er det nemt, at oprette og styrer webshoppens funktioner, indefra dit dashboard.

Som et supplement til din markedsføring på Wellness+, kan du skrive blogindlæg omkring dine behandlinger og produkter. Det giver vores læsere et indtryk af, hvad du er specielt god til. Dette er en god og personlig måde at, tiltrække kundernes opmærksomhed.  

Wellness+ er en selvstyret platform, hvor du er administrator. Med dit brugernavn og login får du adgang til dit private dashboard. Her fra kan du 24 timer i døgnet logge ind og styre din profilside-, booking system- og webshops funktioner – dvs. Ingen administration i kundetiden.

Hvad koster det?

Vi tror på at priser skal være til at forstå og indeholde alle de udgifter som der er. Så du ikke får ubehagelige pris overraskelser. På skemaet herunder kan du se vores abonnementspris, fee og kort hvad du får for dine penge. Ønsker du yderligere information omkring dette, så tryk her.

Månedsabonnement
- Ingen binding
199 kr.
Pr. mdr. ekskl. moms.
Inkluderet i abonnementet

+ 
2.4% & 1.90 kr. pr. solgt produkt / pr. booket behandling.
+ 500 kr i oprettelse

Månedsabonnement
- Ingen binding
- Ingen oprettelsesgebyr
0 kr.
Pr. mdr. ekskl. moms.
Inkluderet i abonnementet

+ 
2.4% & 1.90 kr. pr. solgt produkt / pr. booket behandling.

Årsabbonement
- 1 år's binding
- Spar 360 kr. om året
2028 kr.
Pr. mdr. ekskl. moms.
Inkluderet i abonnementet

+ 
2.4% & 1.90 kr. pr. solgt produkt / pr. booket behandling.
+ 500 kr i oprettelse

Ofte stillede spørgsmål

Wellness+ får hver dag en række spørgsmål. Derfor har vi samlet de hyppigste spørgsmål og svar nedenfor. Hvis du ikke kan finde et svar på dit spørgsmål her, så er du velkommen til at kontakte vores support. Det kan du gøre igennem kontaktformularen på kontaktsiden eller på vores chat – vi hjælper altid med et smil.

For at komme i gang, skal du købe et af vores abonnementer. Når du har gjort det, modtager du en kvittering pr. mail, med et brugernavn og et login. Det skal du bruge til at logge ind på dit dashboard. Du logger ind via. menupunktet ”log ind”

Abonnementsbetalingen trækkes automatisk hver den første i måneden, direkte fra dit oplyste betalingskort. Du modtager en kvittering pr. mail, hver gang vi foretager en trækning.

Abonnementet er et løbende abonnement indtil du opsiger det.

Wellness+ er en brugerstyret platform. Her kan du logge ind på din private dashboard 24 timer i døgnet. Derfra kan du styre din profilside, booking system og webshop funktioner. Wellness+ har intet med oprettelse af dine funktioner at gør, men vi står klar med support, hvis du får brug for det.

Billedgalleri, kontaktoplysninger, åbningstider, anmeldelser, rutevejledning, sociale medier, links – Nyttige links, virksomhedsbeskrivelse, booking system, webshop.

Ja det mener vi, fordi den indeholder mange af de samme informationsmuligheder. Samtidigt er der integreret en webshop og et booking system, ligesom på en almindelig hjemmeside. Din profilside på Wellness+ repræsentere din butik på nettet.

Booking systemet er integreret med vores profilside, Derfor har man ikke mulighed for, at benytte booking systemet separat til en ekstern hjemmeside.

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev.

Med dette nyhedsbrev, kan du være en af de første til at modtage nyheder, omkring nye produkter og funktioner på Wellnessplus.dk. Dette kan være med til at styrke din butiks konkurrencedygtighed.

Følg wellness+ på de sociale medier