fbpx

Det handler
om at blive set og øge din indtjening

Hvad er wellness+

Wellness+ er en brugerstyret markedsførings- og serviceplatform for selvstændige erhvervsdrivende, som udbyder behandlinger og produkter indenfor træning, behandling og velvære. Med et abonnement på wellness+, kan du oprette en virksomheds profilside med et integreret booking system og webshop. Abonnementet giver adgang til et personligt brugervenligt dashboard. Fra det kan du oprette, styre og ændre dine valgte funktioner, uden yderligere omkostninger og på alle tider af døgnet.

Du får adgang til alle
vores funktioner

Hvad koster det?

Vi tror på at priser skal være til at forstå og indeholde alle de udgifter som der er. Så du ikke får ubehagelige pris overraskelser. På skemaet herunder kan du se vores abonnementspris, fee og kort hvad du får for dine penge. Ønsker du yderligere information omkring dette, så tryk her.

Månedsabonnement
- Ingen binding
199 kr.
Prisen er ekskl. moms.
Inkluderet i abonnementet
Opstartstilbud
Månedsabonnement
0 kr.
Prisen er ekskl. moms.

Inkluderet i abonnementet

Årsabonnement
- 1 års bindings periode
169 kr.
Prisen er ekskl. moms.
Inkluderet i abonnementet

Ofte stillede spørgsmål

Wellness+ får hver dag en række spørgsmål. Derfor har vi samlet de hyppigste spørgsmål og svar nedenfor. Hvis du ikke kan finde et svar på dit spørgsmål her, så er du velkommen til at kontakte vores support. Det kan du gøre igennem kontaktformularen på kontaktsiden eller på vores chat – vi hjælper altid med et smil.

For at komme i gang, skal du købe et af vores abonnementer. Når du har gjort det, modtager du en kvittering pr. mail, med et brugernavn og et login. Det skal du bruge til at logge ind på dit dashboard. Du logger ind via. menupunktet ”log ind”

Abonnementsbetalingen trækkes automatisk hver den første i måneden, direkte fra dit oplyste betalingskort. Du modtager en kvittering pr. mail, hver gang vi foretager en trækning.

Abonnementet er et løbende abonnement indtil du opsiger det.

Wellness+ er en brugerstyret platform. Her kan du logge ind på din private dashboard 24 timer i døgnet. Derfra kan du styre din profilside, booking system og webshop funktioner. Wellness+ har intet med oprettelse af dine funktioner at gør, men vi står klar med support, hvis du får brug for det.

Billedgalleri, kontaktoplysninger, åbningstider, anmeldelser, rutevejledning, sociale medier, links – Nyttige links, virksomhedsbeskrivelse, booking system, webshop.

Ja det mener vi, fordi den indeholder mange af de samme informationsmuligheder. Samtidigt er der integreret en webshop og et booking system, ligesom på en almindelig hjemmeside. Din profilside på Wellness+ repræsentere din butik på nettet.

Booking systemet er integreret med vores profilside, Derfor har man ikke mulighed for, at benytte booking systemet separat til en ekstern hjemmeside.

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev.

Med dette nyhedsbrev, kan du være en af de første til at modtage nyheder, omkring nye produkter og funktioner på Wellnessplus.dk. Dette kan være med til at styrke din butiks konkurrencedygtighed.

Følg wellness+ på de sociale medier