Din guide til solcreme 2022

6 lækre solcremer som
du bare skal kende til

Din guide til solcreme 2022 – Så er det forår og sommeren venter lige rundt om hjørnet, derfor er det også tid til at finde solcremen fra. Da solcremen er meget vigtig for dit helbred, så er denne creme også virkeligt blevet udviklet til en lækker og plejende creme, som er en fornøjelse at anvende. Men hvilken solcreme skal du vælge? I denne guide kan du læse om forskellige solcreme fra mærker som Derma, Clinique og Biotherm

Din guide til solcreme 2022, Din guide til solcreme 2022, wellness+
Photo by Sara Kurfeß on Unsplash

Din guide til solcreme 2022 – Solcremer til ansigtet

Biotherm Water Lover Sunscreen SPF50

Denne creme kan anvendes af alle hudtyper og den beskytter effektivt mod solen (UVA og UVB). Men samtidigt med at denne crem fra Biotherm beskytter din hud mod solen, så beriger den også din hud med E-vitaminer og antioxidanter, som virker helende på huden og nedsætter aldringsprocessen.

Køb solcremer fra Biotherm

Clinique SPF50 minderal fluid for face

Solcremen fra Clinique passer på din hud i solen, ved at integrere mineralske solfiltre i cremen. Det medfører at hver enkelt solbeskyttelses partikel som gør den næsten usynlig på hudoverfladen. Denne creme er allergitestet, 100% parfumefri, Dermatologisk testet, velegnet til følsom hud, Oliefri, ikke comedogen og beroligende.

Din guide til solcreme 2022 – Køb solcremer fra Clinique

Din guide til solcreme 2022, Din guide til solcreme 2022, wellness+
Photo by Herbert Goetsch on Unsplash

Derma Anti-Age Ansigtssolcreme SPF50 (50 ml)

Dermas solcreme til ansigtet er vandfat, beskytter mod solens UVA/UVB-strålinger og forbygger huden mod at aldre. Solcremen absoberes hurtigt i huden, så din hud ikke virker fedtet og derfor kan den med fordel anvendes under din makeup. Svanemærket, Allergycertified, anbefales af Asthma Allergy Nordic, Certificeret vegansk. Fri for parfume og farvestoffer.

Køb Solcreme fra Derma

Din guide til solcreme 2022 – Solcremer til kroppen

Økologisk solcreme: Matas Natur Sollotion SPF 30

Dette er en vandfast og parfumefri sollotion. Når du anvender denne crem, vil du opleve at den hurtigt trænger ind i kroppen og beskytter den mod solens stråler. Det vi godt kan lide ved denne solcreme er at der er lagt vægt på økologiske ingredienser, som har din velvære og sundhed for øjnene. Fordi den har tilsat algeekstrakt så beskytter den mod UVB-skader og øger mængden af kollagen i huden. Svanemærket, mærket med Den Blå Krans, RSPO-certificeret, Uden parfume, Produktet er vegansk (uden animalske ingredienser)

Køb solcreme fra Matas

Din guide til solcreme 2022, Din guide til solcreme 2022, wellness+
Photo by Yoann Boyer on Unsplash

Derma Sollotion SPF50 (100 ml)

Denne solcrem kan med fordel anvendes til hele kroppen da den har en høj solbeskyttelse og derfor kan du opholde dig længere i solen. Det kan f.eks. være en fordel hvis du er på vandring eller til andre udendørsaktiviteter. Solcremen er vandfast og beskytter optimalt mod UVA- og UVB-beskyttelse. Den indeholder aloe vera, glycerin og olier, som gør din hud smidig og blød samtidigt med at den modvirker mod at huden udtørrer. Svanemærket, Allergycertified, anbefalet af Asthma Allergy Nordic, Fri for parfume og farvestoffer

Køb solcremen fra Derma 

Anvender du solcremen fra sidste år?

Har du en solcreme til at stå i skabet, kan det være en god ide at tjekke om den stadigvæk kan bruges inden du smører den på huden. Hvis den lugter mærkeligt, har skiftet farve eller hvis konsistensen har ændret sig, så er det tid til at købe en ny solcreme. En anden måde du kan holde øje med solcremes udløbningsdato er ved at notere den dato hvor du åbnede cremen på emballagen. For på siden af produktet står der et symbol, som er en krukke med låg. Inde i den står der et tal efterfulgt af et M f.eks. 12 M eller 20 M. Det viser hvor mange måneder produktet kan holde sig efter du har åbnet den. Så er det jo praktisk at du i forvejen har noteret åbningsdatoen. Hvis du er i tvivl om din solcrem stadigvæk er beskyttende, så anbefaler kræftens bekæmpelse at købe en ny.

Læs også artiklen Årets plejeprodukter 2021

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top artikler

Annoncer

Ny Forhandler VoLab Copy

Følg os på Sociale medier

Følg wellness+ på de sociale medier