Årets hårplejeprodukt 2021

Danish Beauty Awards 2021 blev afholdt i Tivoli Congress Center den. 4 juni 2021. Danish Beauty Awards er en pris som uddeles i kosmetikbranchen, og her bliver priserne tildelt til årets bedste skønhedsprodukter. Vinderen findes blandt produkter i en lang række kategorier f.eks. årets plejeprodukter, årets makeupprodukt, årets serum osv. 

Årets vinder af Danish Beauty Awards 2021 – HairLust

I denne artikel ser vi nærmere på kategorien årets hårprodukter, som har fået tildelt priser til Danish Beauty Awards 2021. Vi starter med årets vinder, som er et hårprodukt fra HairLust, derefter ser vi på en shampoo fra New nordic og en conditioner fra Björn Axén. Du kan se flere vinder produkter inde på Danish Beauty Awards   

Danish Beauty Awards 2021, Årets hårplejeprodukt 2021, wellness+
Hair Lust

Dette fantastiske hårplejeprodukt var vinder af årets Danish Beauty Awards 2021. Med denne HairLust Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm, frembringer du dit hårs naturlige glans og bekæmper krusninger og tørre lokker. Det gør den ved, at genoprette fugtbalancen i dit hår. Da dette er et 100% naturligt balm, som er baseret på økologiske shea-butter, jojobaolie og olivenolie. Disse olier nærer og hydrerer håret dybt, så dit hår efterlades blødt og gennemfugtet.  

Køb produkter fra HairLust  

En vinder af Danish Beauty Awards 2021 – New Nordic

Danish Beauty Awards 2021, Årets hårplejeprodukt 2021, wellness+
New nordic volume shampoo

En anden vinder, er et hårplejeprodukt fra New nordic. Denne hair volume shampoo er til alle typer hår og som navnet fortæller, så giver den ekstra volume og fugt til dit hår. Shampooen er beriget med æble, æblecidereddike og aminosyre, som går ind og reparerer dit hår, imens det skaber mere volume.

Et ekstra plus ved denne shampoo er, at den er fri for SLS/SLES, parabener, sulfater og silikone.    

Køb produkter fra New nordic  

En vinder af Danish Beauty Awards 2021 – Björn Axén

Danish Beauty Awards 2021, Årets hårplejeprodukt 2021, wellness+
Björn Axén conditioner   

Denne conditioner fra Björn Axén, er en meget udredende og fugtgivende balsam. Den er beriget med arganolie, som gør den ekstra mildt mod dit hår og din hovedbund. Conditioneren er rigtig god til kruset og tørt hår, som mangler ekstra pleje. Den gør nemlig håret blødt, skinnende og så bliver dit hår let at redde ud.   

Køb produkter fra Björn Axén

Læs også artiklen wellness+ har testet 3 danske dagcreme, som du bare skal kende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top artikler

Annoncer

Ny Forhandler VoLab Copy

Følg os på Sociale medier

Følg wellness+ på de sociale medier