Wellness+ har testet 3 danske dagcreme, som du bare skal kende

Wellness+ tester dagcreme fra Tromborg, Nilens jord og Beauté Pacifique

Det er vigtigt at du anvender dagcreme hver dag, hvis din hud dagligt bliver udsat for kulde og vind. Men det kan være svært, at finde den rigtige dagcreme. Derfor kigger vi nærmere på tre rigtige gode danske mærker herunder Tromborg, Nilens jord og Beauté Pacifique. Disse tre mærker tilbyder dig dagcreme som f.eks. indeholder økologisk ingredienser, som tager hensyn til sensitive hud og som behandler alderstegn samt. en masse andre gode egenskabet.  

Dagcreme, Wellness+ har testet 3 danske dagcreme, som du bare skal kende, wellness+
Photo by Bin Thiều on Unsplash

Wellness+ tester dagcreme fra Tromborg

Først vil vi anbefale Tromborgs dagcreme, som vi syntes er fantastisk. I produktionen anvendes der både økologisk, hudvenlige og videnskabelige ingredienser. Cremen er yderst eksklusive og indeholder velduftende æteriske olier. Personligt elsker jeg at starte dagen med Tromborgs deluxe face cream. Som er en kombineret dag og natcreme. Den dufter skøn når man smører den på huden, og den får huden til at være fugtig hele dagen. Dejlig silkeblød overflade.

Køb Tromborg dagcreme

Wellness+ tester dagcrem fra Nilens jord

Nielsens jord er altid et sikkert valg, både i makeup og deres cremer bl.a. fordi Nilens jord produkter tager hensyn til allergier og en sensitiv hud. Så hvis du lider af allergier, så er hudplejeserien AllergyCertified, uden parfume og æteriske olier. Dette er en nærende, yderst fugtighedsgivende og farvet dagcreme. Som giver din hud en varm tone, når du anvender den. Jeg anvender denne creme når jeg skal i byen, fordi den giver min hud en ekstra smuk og naturlig glød. Som ser flot ud, med den ekstra makeup. Photo by Fleur Kaan on Unsplash

Køb Nilens jord dagcreme

Dagcreme, Wellness+ har testet 3 danske dagcreme, som du bare skal kende, wellness+
Photo by Melissa Di Rocco on Unsplash

Wellness+ tester dagcreme fra Beauté Pacifique

Jeg er blevet anbefalet denne dagcreme mange gange, fordi den er god mod alderstegn. Virksomheden bag Beauté Pacifique er specielt dygtige til at anvende A-vitaminer. Disse vitaminer bekæmper alderstegn, solskader og akne. Dagcremen er til alle hudtyper, og den er yderst fugtgivende. Cremen forstærker og bevarer hudens egenskaber, så den holder sig ung og glansfuld. Den positive effekt skyldes bl.a. det høje antal antioxidanter.

Køb Beauté Pacifique dagcreme 

Læs også artiklen Guide til ansigtspleje 2022

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top artikler

Annoncer

Ny Forhandler VoLab Copy

Følg os på Sociale medier

Følg wellness+ på de sociale medier