fbpx

Nu åbner wellness+ snart dørene op for Danmarks nye brugerstyret platform

Nu åbner wellness+ snart dørene op for Danmarks nye bruger-
styret platform

Wellness+ er en brugerstyret markedsførings og serviceplatform for selvstændige erhvervsdrivende, som udbyder behandlinger og produkter indenfor træning, behandling og velvære. Med et abonnement på wellness+, kan du oprette en virksomheds profilside med et integreret booking system, webshop og blog.

Wellness+ er en brugerstyret markeds-
førings og serviceplatform for selvstændige erhvervsdrivende, som udbyder behandlinger og produkter indenfor træning, behandling og velvære. Med et abonnement på wellness+, kan du oprette en virksomheds profilside med et integreret booking system, webshop og blog.
Dage
Timer
Min.
Sek.

Skræddersy dit abbonement efter dine behov

Skræddersy dit abbonement efter
dine behov

Med et abonnement på wellness+, får du adgang til en profilside med et integreret bookingsystem, webshop og blog. Du får adgang til alle funktioner, men du behøver ikke anvende dem alle. Funktionerne aktiveres kun hvis du opretter, og derved aktivere dem, indefra dashboardet. Så hvis du f.eks. kun vil anvende en profilside og et booking system, så opretter du kun de to funktioner. Ønsker du senere at udvide med en webshop, så går du ind og aktivere webshoppen.

Med et abonnement på wellness+, får du adgang til en profilside med et integreret bookingsystem, webshop og blog. Du får adgang til alle funktioner, men du behøver ikke anvende dem alle. Funktionerne aktiveres kun hvis du opretter, og derved aktivere dem, indefra dashboardet. Så hvis du f.eks. kun vil anvende en profilside og et booking system, så opretter du kun de to funktioner. Ønsker du senere at udvide med en webshop, så går du ind og aktivere webshoppen.

Afspil video
Afspil video

"wellness+ er spækket
med funktioner som giver
dig online succes"

"wellness+ er
spækket med funktioner som
giver dig
online succes"

Brugervenligt
og effektivt bookingsystem

På profilsiden finder du et integreret booking system. Fordelen er at kunderne så kan booke en tid, idet de ser behandlingen inde på din profilside. Det er dermed hurtigt og nemt og derfor vil flere booke en tid. Booking systemet indeholder: Booking 24 timer i døgnet, online betaling, mobilvenligt booking system, kundekartotek, personale login, email påmindelser, personale login, fleksible priser, tidsbuffer, arbejdstider, fleksible tider og kalender synkronisering.

En professionel webshop løsning

Drømmer du om at udvide med en webshop? Så har du muligheden for dette på wellness+. På profilsiden har vi integreret en woocommerce webshop løsning og webshoppens funktioner kan du nemt styre indefra dashboardet. Webshoppen er udviklet til forhandlere indenfor træning, behandling og velvære. Den indeholder: Ubegrænset antal produkter, mobilvenlig webshop, lagerstyring, online betaling, sikkerhed, enkelt forsendelse, gratis support, importerer produkter og salgsstatistik.

Profilsiden
- Det handler om
at blive set

Alle forhandlere skal oprette en Profilside, fordi det er den som repræsentere din fysiske butik på vores søgeside. Uden den, er du ikke synlig for kunderne på wellness+. Profilsiden fungere som en hjemmeside, den fortæller noget om dig, din butik og dine behandlinger og produkter. Profilsiden er specielt designet, med fokus på visuel kommunikation og med dine billeder. Derudover har vi integreret en webshop og et bookingsystem på profilsiden. Så kunderne ikke skal forlade siden, for at booke en tid eller købe et produkt. Således fastholdes kunderne og din indtjening øges.

Skab tryghed
og personlig markedsføring
på Bloggen

En markedsføringsplatform kan virke upersonlig og kunderne kan være i tvivl om, hvem de booker tid hos. Det afholder mange kunder fra at booke en tid. Vi ønsker, at du kan dele din viden og gøre dit koncept mere personligt. Derfor har vi skabt denne blog, fordi en blog er et fantastisk personligt medie. Hvor du kan skrive personlige indlæg omhandlende forskellige ting fra din hverdag i butikken. Du kan f.eks. skrive om dine medarbejdere, dine behandlingsmetoder, vise din butik frem mm. Dette er med til, at kunden føler sig tryg ved dig og dermed bliver kunden overtalt til at booke en aftale – Tryghed og personlighed kan øge din indtjening.

Overlad din markedsføring
til wellness+

Det kan være svært at markedsføre sine produkter og behandlinger på nettet. Da man skal forholde sig til begreber som markedsføringsstrategier, SEO, Google Ads mm. Men overlad alt dette til wellness+ og koncentrer dig om dine kunder. Vores team af eksperter, bruger alt deres tid på at markedsføre wellness+ for netop din målgruppe. Det vil sige, at alle de kunder som besøger wellness+, har en interesse i netop dine produkter og behandlinger. Du skal bare oprette en profilside på wellness+, så kommer kunderne til dig.

Special designet
og brugervenligt dashboard

Dette må være Danmarks mest brugervenlige dashboard. Alle uanset teknisk kunden, kan administrerer dette dashboard. Når du har købt et abonnement, vil du pr. mail modtage et midlertidigt brugernavn og et login til dit dashboard. Herfra kan du uden yderligere omkostninger, 24 timer i døgnet og altså når du har tid, oprette, ændre og styre din profilside, webshop, booking system og blogindlæg.

Det perfekte abonnement til dig?

Månedsabbonenement
Uden binding
199 kr.
Pr. månede ekskl. moms

+ 
2.4% & 1.80kr pr. solgte produkt
eller bookede behandling. 

Hvad indeholder abonementet:

Årsabbonement
12 måneders binding Spar 360 kr. om året
12 måneders binding
Spar 360 kr. om året
169 kr.
Pr. månede ekskl. moms

+ 
2.4% & 1.80kr pr solgte produkt
eller bookede behandling

Hvad indeholder abonementet:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du vil være en af de første

Bliv en af de første til at modtage nyheder omkring vores åbning. Ønsker du at være en del af wellness+ allerede nu, så indtast dit telefon nummer herunder, så vil vi ringe dig op. Det er 100% uforpligtende.

Følg wellness+ på de sociale medier