Vi gør din hverdag – Nemmere og simplere?

Vi har glædet os til, at byde dig velkommen til wellness+. Danmarks nye brugerstyret service- og markedsføringsplatform for selvstændige erhvervsdrivende, inden for træning, behandling og velvære. Selvom det vi laver handler om markedsføring, data og systemer. Så er vores mål at skabe en platform, som tager udgangspunkt i dine behov. Herunder at gøre din tilværelse som selvstændig nemmere og simplere. Vi har nemlig dine behov som selvstændig i fokus.

Vi gør din hverdag – Nemmere og simplere

Wellness+ er 100% brugerstyret så du selv kan ændre og oprette funktionerne i dit booking system, webshop og virksomhedsprofil, samt skrive artikler til vores blog. Alt er connected på forhånd og du styrer alle dine funktioner indefra dit private dashboard. Du kan logge på dit dashboard 24 timer i døgnet. Herfra er det hurtigt og simpelt at styre systemernes funktioner. Vores dashboard er special designet, således at det er yderst brugervenligt, så alle vil kunne administrer det uanset teknisk kunnen.

Følg os på facebook

Brugerstyret, Vi gør din hverdag – Nemmere og simplere?, wellness+
wellness+ er 100% brugerstyret og derfor kan du ændre og oprette alle dine funktioner fra dit dashboard.

Erobre din kunde tid tilbage

Hos wellness+ er du ikke afhængig af platformens åbningstider, fordi du selv kan administrer dine systemer 24 timer i døgnet. Derfor kan du bruge din åbningstid på dine kunder, og lave det administrative udenfor åbningstiden.

Alle systemer er connected på forhånd

Alle systemer er integreret og connected med hinanden på forhånd. Så når du køber et wellness+ abonnement, så kan du komme igang med salg samme dag. Alle de systemer som er integreret som et lukket system er booking system, webshop, virksomhedsprofil, fragtløsning, betalingsløsning og markedsføring herunder adgang til vores blog.

Køb et abonnement

 

Du skal ikke anvende alle funktionerne

Med et wellness+ abonnement får du fuld adgang til alle vores funktioner. Du logger ind på dashboardet og aktivere de funktioner som du ønsker at benytte. De funktioner som du ikke aktiver, kan kunden ikke se. Hvis dit behov ændres, så kan du senere aktivere flere systemer og funktioner. Uden yderligere oprettelses omkostninger.

Alle systemer og funktioner kan kombineres

Du kan altid kombinere og anvende systemerne som du vil. Du har adgang til alt, men du bestemmer hvilke systemer du vil aktivere og anvende.

Brugerstyret, Vi gør din hverdag – Nemmere og simplere?, wellness+
Vi har lavet en pay.as-you-go løsning, så du betaler størstedelen af udgiften, når du har en indtjening.

Betal når du har solgt

Som selvstændig kender du sikkert til det at have mange månedlige udgifter. For nystartede, mindre butikker eller mellemstore virksomheder, kan dette til tider være en udfordring. Det kender vi selv! Derfor har det været vigtigt for os, at lave en pay-as-you-go løsning. Så du betaler størstedelen af udgiften, når du har en indtjening.

Vi tager kommission

Vi tager en kommission i det du sælger et produkt eller en behandling fra dit wellness+ booking system eller webshop. Bemærk alle abonnementspriserne er ekskl. transaktionsgebyr og udbetalingsgebyr fra vores samarbejdspartner Stripe. Mere information i vores handelsbetingelser

Vi flytter dine systemer gratis

Vi flytter dine systemer gratis. Du skal bare kontakte vores support

Læs også artiklen 5 ting du undgår, med vores webshop

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top artikler

Annoncer

Ny Forhandler VoLab Copy

Følg os på Sociale medier

Følg wellness+ på de sociale medier