fbpx

Nemt og overskueligt
booking system

Et booking system som er, hvor dine kunderne er

Virksomhedsprofilen er integreret med et booking system og en webshop. Alle tre systemer er så placeret på wellness+, som fungere som en markedsføringsplatform. Vores eksperter markedsfører så platformen overfor en række købestærke kunder. Disse kunder vil automatisk besøge din profilside, herunder dit booking system og webshop. Kunderne kan altså købe dine behandlinger fra dit booking system, helt uden at forlade wellness+. Dermed minimeres risikoen for at miste potentielle kunder, i bookingprocessen – Dermed øges din indtjening, fordi dit booking system er der hvor kunderne er.

fantastiske funktioner

Et booking system som gør, din hverdag lettere…

Med dette booking system, er det nemt for dine kunder, at bestille tid direkte ind i din kalender.

Booking systemet indeholder allerede en betalingsløsning. 

Booking systemet importer automatisk jeres/dine tider ind i google kalenderen

Booking systemet er responsivt, så dine kunder kan booke tider fra deres smartphones.

Booking systemet sender automatisk mail påmindelser ud til dine kunder. Det reducerer udeblivelser.

Få et overblik over dine kunder, ved at samle alle dine kundeoplysninger i booking systemet.

Du kan løbende reserver ledig tid i kalenderen. Den tid kan du senere benytte, når du får ekstra travlt eller ønsker at accepter ekstra kunder.

Du kan definere prissætningen individuelt, med udgangspunkt i dato, dage eller timer. Prisen kan også indstilles efter mængden af bookinger.

Du kan tilføje dit personale til booking systemet. Hvert personale kan administrere sin egen kalender, både fra computer og smartphones.

Indefra dit private dashboard, kan du indstille jeres/dine arbejdstider, ferier og fridage

Du kan angive antal dage, timer og minutter, som du benytter til forberedelse før, mellem og efter aftaler.

Få et overblik over din butiks nøgletal, så du kan optimere din omsætning.

E

H

Ofte stillede spørgsmål

Wellness+ får hver dag en række spørgsmål omkring vores funktioner. Derfor har vi samlet de hyppigste spørgsmål og svar her. Har du ikke fået besvaret dit spørgsmål her. Så sidder vi klar til at hjælpe dig, enden via. chatten eller pr. mail [email protected] – Vi hjælper altid med et smil.

Ja det mener vi, fordi den indeholder mange af de samme informationsmuligheder. Samtidigt er der integreret en webshop og et booking system, ligesom på en almindelig hjemmeside. Din profilside på Wellness+ repræsentere din butik på nettet.

Ja, det er mulighed at oprette valgfrie links til profilsiden, her i blandt links til f.eks. din butiksprofil på Facebook eller Twitter.

Dit online booking system indeholder: en mail påmindelser, online betalingsløsning, mobilvenligt booking system, kundekartotek, arbejdstider og tidsbuffer, fleksible tider, fleksible priser, personale login, kalender synkronisering, statistik og nøgletal, sikkerhed af personoplysninger, sikkerhed i betalingsløsning.

Booking systemet er integreret med vores profilside, Derfor har man ikke mulighed for, at benytte booking systemet separat til en ekstern hjemmeside.

Vi ved at de fleste shopper på nette med deres smartphone. Derfor har vi gjort hele Wellness+, herunder webshoppen, responsiv. Det betyder at dine kunder kan købe, dine produkter fra deres Iphone, Android eller andre smartphones.

Du opretter din webshop indefra dashboardet. På Dashboardet finder du en række hjælpevideoer, som vi guide dig igennem din oprettelse. Derudover sidder vores support klar til at hjælp dig, hvis du får brug for det. God fornøjelse.

For at komme i gang, skal du købe et abonnement. Når du har gjort det, modtager du en kvittering pr. mail, med et brugernavn og login. Dem skal du bruge til at logge ind på dit dashboard. Oppe i menuen, er der et menupunkt der hedder ”log ind”, herfra logger du på dit dashboard.

wellness+ tager sikkerheden alvorligt. For hvis sikkerheden svigter, risikerer du og dine kunder. At jeres personfølsomme oplysninger bliver offentliggjort på nettet, til eventuelle svindlere. Derfor har vi sikret alle funktionerne via. et SSL- certifikat.

Hvad betyder SSL?
SSL står for Secure Socket Layer og er industristandarden for kryptering af online systemer. SSL kryptering sikre, at den data som udveksles på wellness+, ikke kan anvendes af andre.

Sikker betalingsløsning
På Wellness+ anvender vi Stripe som betalingsløsning. Stripe anvender SSL-certifikat, når de håndtere kortinformationer i forbindelse med et køb eller en udbetaling.

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev.

Med dette nyhedsbrev, kan du være en af de første til at modtage nyheder, omkring nye produkter og funktioner på Wellnessplus.dk. Dette kan være med til at styrke din butiks konkurrencedygtighed.

Følg wellness+ på de sociale medier