Nemt og overskueligt Booking system

Til dig indenfor træning, behandling og velvære

Dette online booking system er ideelt for alle brancher indenfor træning, behandling og velvære. Wellness+s booking system har to booking kanaler og derved minimere det risikoen for tabte bookinger. En kanal fra din hjemmeside og en fra din virksomhedsprofil. Din profil er på forhånd integreret med dit booking system og vores kortsøgning. Således at kunderne automatisk kanaliseres fra søgesiden ind på din profil. Da den er integreret med dit booking system, så kan kunderne booke tid til din behandling, i det sekund de ser den. Så kundernes betænkningstid forkortes og det giver flere bookinger – Det online booking system har mulighed for online betaling og det er allerede klar til brug, du skal bare logge ind og oprette så er du igang allerede idag.

Funktioner

Alle funktionerne på denne side er inkluderet i vores abonnementer og det betyder at du frit kan benytte dem allesammen, uden yderligere betalinger.  

Har du medarbejdere?

Funktioner du med fordel kan anvende hvis du har medarbejdere

Systemet er integreret med

Wellness+ er integreret med kendte systemer for at forbedre din daglige drift

FAQ

Wellness+ får hver dag en række spørgsmål omkring vores funktioner og systemer. Derfor har vi samlet de FAQ spørgsmål og svar her. 

Ja, det er brugerstyret og du kan styre det indefra dit private dashboard (kontrolpanel)

Det indeholder: En mail påmindelser, online betalingsløsning, mobilvenligt, kundekartotek, arbejdstider og tidsbuffer, fleksible tider, fleksible priser, personale login, kalender synkronisering, statistik og nøgletal, sikkerhed af personoplysninger, sikkerhed i betalingsløsning.

Vi ved at de fleste shopper på deres smartphone. Derfor har vi gjort hele wellness+, herunder profil, webshop, booking system responsiv. Det betyder, at dine kunder kan booke tid til en behandling fra deres Iphone, Android eller andre smartphones.

På wellness+ står du selv for oprettelsen af dit booking system. Men vores kundeservice sidder klar til at hjælp dig, hvis du får brug for det. Kontakt support 

Booking system, erhverv-booking, wellness+
Følg wellness+ på de sociale medier