Wellness+ har fået taget et aurafoto

Vi ved at vores forfædre anså auraen som en glorie eller spirituel udstråling fra et menneske. Auraen er sidenhen blevet udforsket og bevist af videnskaben. I dag kan man måle auraen, som et elektroniskmagnetisk felt omkring mennesket. Det syntes wellness+ er utroligt fascinerende. Så da jeg hørte om at et aurafoto kan synliggøre det elektromagnetiske felt omkring mig, så måtte jeg prøve det.

Hvad er en aura?

En aura er den energi som vi udstråler. Vores aura ligger i lag omkring os og det er det elektromagnetiske felt, som vi ser i farver på et aurafoto.  

Aura, Wellness+ har fået taget et aurafoto, wellness+
Photo by Ali Shah Lakhani on Unsplash

Hvad er et aurafoto?

Et auraforo viser den energi som afspejler vores fysiske og psykiske tilstand. Den viser altså din positive eller negative syn på livet. 

Sådan fik jeg taget et aurafoto

Da jeg skulle have taget mit aurafoto, skulle jeg sætte min på en stol foran et kamera. Jeg skulle starte med at lægge mine hænder på en sensor. Denne sensor overførte energien fra mine refleks punkter i hænderne, over til en computer som så omdanner energien til farver.

Foto viste mig med en masse farver. Farverne har sin egen energi og tager udgangspunkt i chakra farver. Disse farver viser hvilken mentale energi jeg udstråler i dag. Det interessante er hvad fotoet viser omkring mig. Men også tanken om at min aura afspejler mine handlinger og at andre mennesker kan mærke min aura. Kan dette have en direkte påvirkning af hvordan andre opfatter mig? Det mener man. Men i hvertfald viser mit foto i dag, at jeg er i balance og at jeg har en masse mental styrke. Hvilket jeg ikke kan afvise.

Du kan someregel få taget et Aurafoto på Sund livsstil messerne

Læs også artiklen Guide: Sådan indretter du med krystaller i dit hjem 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top artikler

Annoncer

Ny Forhandler VoLab Copy

Følg os på Sociale medier

Følg wellness+ på de sociale medier