Guide til den Perfekte ansigtspleje til mænd

Mænd er blevet meget bedre til at passe på deres hud. Alligevel er der få mænd, som har en decideret hudplejerutine. Det vil wellness+ godt lave om på og derfor har vi lavet denne trin for trin guide. Så du kan se hvor simpelt det er, at sætte din hudpleje i system, så din hud får den maksimale pleje. Denne guide er til dig med en normal hudtype og denne hudpleje guide gør hverdags ansigtspleje nem og simpel. I artiklen vil vi introducere dig til en række hudprodukter f.eks. en øjencreme fra Ole Henriksen, et renseprodukt fra Clinique og en dagcreme fra Aquapower osv.

Ansigtspleje, Guide til den Perfekte ansigtspleje til mænd, wellness+
Photo by Christopher Campbell on Unsplash

1. Start din ansigtspleje med at rense huden

I en god ansigtspleje, er det vigtigt at rense huden. Hvis du har det vi kalder en normal hudtype, så kan du anvende alle renseprodukter. Du kan f.eks. vælge renseskum, renselotion, rensemælk, rensecreme eller renseolie. Der findes mange varianter, men det vigtigste er at du får renset din hud både morgen og aften. Så du får fjernet snavs, de næste trin i ansigtsplejen skal gerne foregå på en ren og modtagelig hud. 

Vi anbefaler: Clinique – For Men Face Wash

Dette renseprodukt fra Clinique er mild mod huden, mens den fjerner snavs og urenheder effektivt. Den er allergivenlig og parfumefri. Den kan anvendes til alle hudtyper og er meget fugtgivende. Dette produkt fra Clinique gøre din hud ren, frisk og blød.

Her kan du købe: Clinique – For Men Face Wash

2. Eksfoliere – Peeling

Når huden er renset, så skal du eksfoliere, også kaldet kemisk peeling. Her fjernes de døde hudceller blidt, uden at skade din huds lag. Fordelen ved det er, at: Det afhjælper tilstoppede porer, Mindsker fremtoning af fine linjer og rynker, lysne og give en jævn teint og glatter effektivt ru hud. Vi anbefaler at du benytter peeling en gang om dagen.

Til din ansigtspleje anbefaler vi: Njord Face Scrub

Dette er en effektiv dansk mekaniske ansigtspeeling. Den er mild og kan anvendes til normal hud, ikke sart hud. Den renser huden i dybden og minimere dine porernes størrelse, urenheder og dens døde hudceller. Du får en dejlig blød hud efter brug.

Her kan du købe: Njord Face Scrub

Ansigtspleje, Guide til den Perfekte ansigtspleje til mænd, wellness+
Photo byVictoria Priessnitz on Unsplash

3. Booster og vitaminer til huden

En booster bruges ofte til at give ekstra fugt, glød eller afhjælpe irriteret hud. Du kan blande boosteren i din creme eller serum. Men den kan også bruges alene. Boosteren giver dig en sund og stærk hud.

Vi anbefaler: Ecooking Fugt Serum

Denne serum tilfører ekstra fugt til din hud, samtidigt med at den er fyldt med hyaluronsyre, som allerede er en naturlig del af kroppens anatomi. hyaluronsyre forsvinder gradvist fra kroppen, jo ældre du bliver.

Her kan du købe: Ecooking Fugt Serum 

4. Serum

Nu skal du anvende et serum. Formålet med et serum, er at tilføre kraftige aktive ingredienser direkte ind i din hud. Forskellen på en creme og et serum er, at cremen tilfører fugt, mens et serum reparerer og genopbygger din hud. Mens cremen lægger sig uden på huden, så trænger serummet ind i din hud, hvilket gør at den er god til, at løse din huds problemer.

Til din ansigtspleje anbefaler vi: Jorgobé – Hydrating Glow Serum

Dette serum er et unisex hudpleje produkt, som blidt smøres rundt i ansigtet. Det anbefales at den anvendes både morgen og aften. Serummet giver din hud fedtsyrer, antioxidanter og vitaminer. Derudover indeholder den avocadoolie der stimulerer hudens naturlige produktion af kollagen. Derudover indeholder den også frøolie der har en regenererende effekt.

Her kan du købe: Jorgobé – Hydrating Glow Serum

Ansigtspleje, Guide til den Perfekte ansigtspleje til mænd, wellness+
Photo by ONNE Beauty on Unsplash

5. Ansigtsolie

Nu skal du bruge en ansigtsolie og man anbefaler at du benytter den om aftenen. Da olien kan være lidt fedtet på din hud. Men det er en god ide at anvende en ansigtsolie fordi den har en evne til at indkapsle alle de næringsstoffer, som din serum giver. Oliens funktion er at give fugt og næring til din hud.

Vi anbefaler: Ecooking 50+

Ansigtsolien fra Ecooking 50+ består af en række lækre og nærende olier bl.a. mandelolie, rosen kerneolie, jojobaolie og olivenolie. Derfor giver den din hud den ultimativ pleje. Vi ved godt at ansigtsolien er fra Ecooking´s 50+ serie, men den kan bruges med fordel af alle aldre og hudtyper.

Her kan du købe: Ecooking 50+  

6. Øjencreme

Giv dine hud omkring øjnene den optimale pleje med en god øjencreme. En øjencreme kan have forskellige egenskaber, som f.eks. at bekæmpe mørke rander, lysne huden nær øjnene, virke opstrammende, fjerne poser under øjnene eller være fugtgivende.

Vi anbefaler: Ole Henriksen Uplifting Transformation Eye Creme

Øjencremen fra Ole Henriksen er en opstrammende øjencreme, som bekæmper mørke rander og udvisker fine linjer. Den fugter og nærer omkring øjnene. Denne creme er velegnet til alle hudtyper.

Her kan du købe: Ole Henriksen Uplifting Transformation Eye Creme

Ansigtspleje, Guide til den Perfekte ansigtspleje til mænd, wellness+
Photo by Lumin on Unsplash

7. Dagcreme

Tilsidst skal du anvende en godt dagcreme, fordi den vil beskytte og fugte din hud hele dagen. Samtidigt med at den beskytter din hud mod skader udefra, som f.eks. solskader og forurening. Din dagcreme er vigtig fordi den holder på de plejende og aktive ingredienser, som du har påført huden med de tidligere produkter.   

Vi anbefaler denne dagcreme til din ansigtspleje: Aquapower

Aquapowers dagcreme er yderst effektiv og fugter din hud øjeblikkeligt. Din hud vil fremstå frisk, blød og gennemfugtet i op til 72 timer.

Her kan du købe: Aquapower

Måske du vil læse artiklen wellness+ har afprøvet TRX Home 2, TRX pro 4 og TRX move

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top artikler

Annoncer

Ny Forhandler VoLab Copy

Følg os på Sociale medier

Følg wellness+ på de sociale medier