Find nye forhandlere til wellness+

Hvorfor skal jeg invitere en ven

Jo flere desto bedre. Det gælder også på wellness+, derfor kan du anbefale os til en ny forhandler. Det er en win/win, din ven bliver en del af Danmarks bedst platform og du får 1 måned gratis abonnement. Hvis du finder 12 nye forhandlere, så er der ingen abonnementsbetaling i 1 år. Men det kræver at din ven køber et abonnement på wellnessplus.dk. Herunder kan du læse hvor simpelt det er

Derfor er det en god ide

Mange forhandlere, tiltrækker flere kunder

Jo flere forhandlere der er på wellness+, jo større omtale får wellness+ og det betyder et større besøgstal på platformen.

Øger din indtjening

De ekstra mange kunder, vil besøge din profilside hvor de vil købe dine produkter og booke tid til dine behandlinger. Det vil øge din indtjening. 

Så simpelt er det

, erhverv-anbefal Wellness+, wellness+
Din ven modtager en mail, med en rabat kode, som hun skal bruge når hun køber et abonnement på wellness+.
, erhverv-anbefal Wellness+, wellness+
Hendes rabatkode, fortæller os at hun er inviteret af dig. i den pågældende måned, vil vi ikke foretage en abonnements trækning.

Send en invitation til en forhandler

Det er meget simpelt, du udfylder formularen herunder. Herefter modtager din ven en mail med en rabatkode. Den rabatkode skal hun indtaste, i det hun køber et abonnement på wellness+. Wellness+ kan nu se, at det er dig som har inviteret denne kunne og vi vil derefter ikke foretage en trækning af næste måneds abonnement.   

Ofte stillede spørgsmål

Wellness+ får hver dag en række spørgsmål omkring vores produkter. Derfor har vi samlet de hyppigste spørgsmål og svar nedenfor. Hvis du ikke kan finde svaret på dine spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte vores support. Det gør du igennem kontaktformularen på kontakt siden eller på chatten – vi hjælper altid med et smil.

For at komme i gang, skal du købe et  abonnement. Når du har gjort det, modtager du en kvittering pr. mail, med et  brugernavn og login. Det skal du bruge til at logge ind på dit dashboard. Oppe i menuen, er der et menupunkt der hedder ”log ind”, herfra logger du på dit dashboard.

Når du køber et abonnement, betaler du med et betalingskort f.eks. Mastercard eller Visa. Abonnementsbetalingen trækkes automatisk hver den første i måneden. Du modtager en kvittering pr. mail, hver gang vi foretager en trækning.

Abonnementet er et løbende abonnement indtil du opsiger det.

Wellness+ er en brugerstyret platform. Her kan du logge ind på din private dashboard 24 timer i døgnet. Derfra kan du styre din profilside, booking system og webshop funktioner. Wellness+ har intet med oprettelse af dine funktioner at gør, men vi står klar med support, hvis du får brug for det.

Billedgalleri, kontaktoplysninger, åbningstider, anmeldelser, rutevejledning, sociale medier, links – Nyttige links, virksomhedsbeskrivelse, booking system, webshop.

Ja det mener vi, fordi den indeholder mange af de samme informationsmuligheder. Samtidigt er der integreret en webshop og et booking system, ligesom på en almindelig hjemmeside. Din profilside på Wellness+ repræsentere din butik på nettet.

Booking systemet er integreret med vores profilside, Derfor har man ikke mulighed for, at benytte booking systemet separat til en ekstern hjemmeside.

Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev.

Med dette nyhedsbrev, kan du være en af de første til at modtage nyheder, omkring nye produkter og funktioner på Wellnessplus.dk. Dette kan være med til at styrke din butiks konkurrencedygtighed.

, erhverv-anbefal Wellness+, wellness+
Følg wellness+ på de sociale medier