5 gode grunde til, at få en webshop på wellness+

På wellness+ kan du samle booking system, webshop og markedsføring under en udbyder. Så skal du kun forholde dig til en udbyder, hvis du mangler hjælp. Da platformen er brugerstyret, undgår du ligeledes lange telefonsamtaler med forskellige udbydere. Samtaler som kan betyde mindre tid til kunderne og derved mistet omsætning. 

Alt hvad du skal bruge – Samlet på wellness+

5 gode grunde: Med en brugerstyret webshop, kan du logge ind på dit dashboard 24 timer i døgnet. Du kan derfor sidde hjemme i sofaen og se din yndlingsserie, mens du opretter dine produkter inde på webshoppen. Så simpelt og behageligt kan det være, at oprette og ændre dine funktioner.

Det kræver ingen teknisk kunnen og du er uafhængig af udbydere. Ligeledes mister du ikke omsætning, fordi ændringerne kan ske uden for kunde tiden og helt uden ekstra omkostninger. Vores søde kundeservice medarbejder står til rådighed for at hjælpe dig. Er vi der ikke, så er dashboardet fyldt med guides, til at hjælpe dig rundt på dashboardet. ind imellem skal webshoppens funktioner opdateres og vedligeholdes, alt dette gør vi gratis for dig. 

Køb en webshop her

5 gode grunde, 5 gode grunde til, at få en webshop på wellness+, wellness+
Alle de produkter som behandlerne og forhandlerne opretter i deres webshop. Bliver automatisk vist på wellness+ markedsplads.

1. E-handel er i vækst

E-handlen vækster ganske enkelt, fordi danskerne i stigende grad handler online, fremfor i de fysiske butikker. Denne tendens har fået et ekstra stigning under Coronaen, hvor kunderne i en stor stigning handler på nettet. Men det er ikke kun Coronakrisen som har fået danskerne til at shoppe online. Nej, nethandlens vækst har været konstant de sidste ti år og det forventer man vil fortsætte ind i fremtiden. Derfor er en webshop på wellness+ en god investering, for at fremme din vækst i fremtiden 

2. Få kunder fra hele Danmark

For at Med en webshop kan du nå ud til kunder som befinder sig i hele Danmark. Hvor din fysiske butik kun når ud til dit lokalområde. Så hvis du ønsker at udvide din kundegruppe og dermed øge din omsætning, så er en webshop et fantastisk værktøj til at nå kunder i hele Danmark. 

5 gode grunde, 5 gode grunde til, at få en webshop på wellness+, wellness+
Du kan logge på dit dashboard 24 timer i døgnet. Herfra kan du oprette, ændre og styre alle dine funktioner

3. Salg døgnet rundt og når du har fri

Med en webshop kan du sælge produkter hele døgnet rundt, i stedet for kun at sælge når din fysiske butik har åben. 

4. Fragtløsning

Webshoppen hos wellness+, så benytter vi fragtløsningen hos Shipmondo. Læs mere om Shipmondo Som transportør kan du vælge mellem: Postnord og GLS.

5. Det er nemt at oprette og administrer en webshop

På wellness+ bliver du administrator for din egen webshop, men fortvivl ikke, det kræver ingen teknisk kunnen at administrer funktionerne. Vi har netop designet dashboardet, så simpelt at alle kan være med. 

Nu har jeg gennemgået alle 5 gode grunde

Ønsker du at se priser eller læse mere om webshoppen

Læs også artiklen 5 ting du undgår, med en webshop hos wellness+ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top artikler

Annoncer

Ny Forhandler VoLab Copy

Følg os på Sociale medier

Følg wellness+ på de sociale medier