5 fordele ved booking systemet

5 fordele ved booking systemet

5 fordele ved booking systemet: Et responsiv online booking system er efterhånden en fundamental del af mange eksperters hverdag, fordi det gør håndteringen af tidsbestillinger betydeligt nemmere. Men der er mange udbydere af booking systemer på markedet. Derfor kan det være svært, at gennemskue hvilket system man skal vælge. I denne artikel får du 5 fordele ved booking systemet på wellness+, Så bliver det lidt nemmere at vælge hvilket booking system du skal vælge. betalingsløsning

Læs mere om booking systemet eller køb det her

5 fordele ved booking systemet, 5 fordele ved booking systemet, wellness+
Booking systemet er integreret med en virksomhedsprofil. Det blå ikon viser din behandlingsside med alle dine behandlinger.

1. Online Betalingsløsning

En fordel ved booking systemet er at det indeholder en online betalingsløsning. Løsningen er på forhånd integreret, så det er klar til brug i det øjeblik du har oprettet booking systemet. Booking systemets betalingsløsning giver kunderne mulighed for at betale med Mastercard eller Visa. Wellness+ anvender betalingsløsningen hos Stripe

2. Påmindelser pr. mail

Booking systemet sender automatisk mailpåmindelser til kunderne, for at reducere udeblivelserne og øge antallet af bookinger. Det er også god kundeservice, at minde kunderne om jeres aftale.

3. Kundekartotek 

Med kundekartoteket får du et overblik over dine kunders kontaktoplysninger. Alt oplysningerne bliver samlet inde i booking systemet og krypteret med SSL kryptering. Hvad er SSL kryptering?

5 fordele ved booking systemet, 5 fordele ved booking systemet, wellness+
Når du har oprettet dine behandlinger i booking systemet, så vises de på behandlingssiden på din virksomhedsprofil.

4. Personale login 

Som administrator kan du tilføje så mange medarbejder som du vil og helt gratis. Hver medarbejder kan administrer sin egen kalender. Kalenderen er responsiv og derfor kan du styre den fra din computer, tablet eller smartphone.

5. Responsiv

Vi har naturligvis gjort booking system responsiv, så dine kunder kan booke tid til dine behandlinger direkte fra deres computer, tablet eller smartphone. Ligeledes kan du administrere dit booking systemet, fra disse devices.

Læs mere om booking systemet eller køb det her

Det var 5 fordele ved booking systemet – Se booking systemets andre funktioner

Booking systemet har flere funktioner, end dem du ser i denne artikel. Læs mere om booking systemet 

Har du brug for hjælp til at flytte dit system?

Har du brug for hjælp til at flytte dit booking system, fra en udbyder over til wellness+. Så kontakt vores support vi hjælper med at flytte det gratis 

Læs også artiklen Nyt – Få et online booking system på din hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Top artikler

Annoncer

Ny Forhandler VoLab Copy

Følg os på Sociale medier

Følg wellness+ på de sociale medier